Şimdi Ara

Bursaspor formasında Ay-Yıldız olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu nasıl oluyor? Beşiktaş'ın resmi sitesinde bile "İlk tescil edilen Kulüp olması nedeniyle, armasında Ay-Yıldız taşıma hakkına sahip tek Kulüp’tür. Başka hiçbir Türk Kulübü’nün böyle bir hakkı yoktur." yazıyor.

Armasında türk bayrağı taşıyan takımlara birkaç örnek vereyim
    karşıyaka
    istanbulspor
    kasımpaşa

Haksız koymuşlar o zaman ne diyelim
  • _____________________________
  • Bence böyle kısıtlama koymak doğru değil , bjk'nin armasındaki Türk bayrağı elbette özel bir anlam içeriyor ancak bu durumun diğer takımları engellemesi doğru değil..
    Daha Fazla Göster
  • Taşıma olarak Kasımpaşa,Karşıyaka ve Beşiktaş'a böyle bir hak verilmiştir. Daha doğrusu onurize edilmiştir. Ancak her takım amblemine koyabilir Türk Bayrağını.
    Bunlar sadece ayrıntılar.

Türk Bayrağı Hepimizin .

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.

Katılım zamanı: 3 Aralık 2006
  • Ay yıldızı geçen senenin Türkiye kupası ve lig şampiyonları takabiliyordu eskiden sadece hala öyle mi bilemicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Ay yıldızı geçen senenin Türkiye kupası ve lig şampiyonları takabiliyordu eskiden sadece hala öyle mi bilemicem

Kulüp logosundaki ay yıldız.

• Hiç kimsenin Ay Yıldızı gururla taşımasına kimse karışamaz.
  • bu olay aslında biraz detaylı türk bayrağı bizim logomuzun bir parçası kasımpaşa karşıyaka yada herhangibi başka kulüpte tabıkı kullanabılır turk bayragını fakat logosunda eklenti olarak kullanabılır. logosunun bir bölümü olarak kullanamaz diye biliyorum yanlısım varsa düzeltin.

Orijinalden alıntı: TOMEKK

bu olay aslında biraz detaylı türk bayrağı bizim logomuzun bir parçası kasımpaşa karşıyaka yada herhangibi başka kulüpte tabıkı kullanabılır turk bayragını fakat logosunda eklenti olarak kullanabılır. logosunun bir bölümü olarak kullanamaz diye biliyorum yanlısım varsa düzeltin.

Diğerlerini bilmem de Karşıyaka'ya logoda Türk Bayrağı kullanma hakkı Kurtuluş Savaşı'nda gösterilen kahramanlıklardan dolayı bizzat Atatürk tarafından verilmiştir.
    FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

bu olay aslında biraz detaylı türk bayrağı bizim logomuzun bir parçası kasımpaşa karşıyaka yada herhangibi başka kulüpte tabıkı kullanabılır turk bayragını fakat logosunda eklenti olarak kullanabılır. logosunun bir bölümü olarak kullanamaz diye biliyorum yanlısım varsa düzeltin.

Diğerlerini bilmem de Karşıyaka'ya logoda Türk Bayrağı kullanma hakkı Kurtuluş Savaşı'nda gösterilen kahramanlıklardan dolayı bizzat Atatürk tarafından verilmiştir.

doğrudur bilgim yok bu konuda. bizim logodaki bayrağın bir kısım yunan milli takımına karşı türk milli takımını temsil etiğimiz için verildiğini diğer bir kısımda türk tarihindeki ilk spor kulübü olduğumuz için verildiğini söylüyor. hangisi doğru bilemiyorum

• bu mevzu burada mutemadıyen acılan bır konu halıne geldı. Ve enteresandır kı hep besıktas ornek bursaspor hedef olarak burada anlatılıyor artık sıkıldık yanı. Malesef arastırma ozurlu bır mıllet olarak forumda daha once mılyon kez konuusulmus mevzuları tekrar tekrar acıyoruz bu da can sıkıyor. Lutfen bıraz google ve forum karıstırın sorunuza yeterlı cevap bulacaksınız. Ha ozrunuz dvm ederse tekrar yazın acıklamasını yapalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• night, çoluk çocukla muhatap olmak istemiyorum ama sana 2 kelam edeyim,büyüdüğünde bunlar kulağına küpe olur umarım. Sunu unutma, kendisine birşey söylendiğinde cevap veremeyıp hakaret ederek karsılık vermek benım kıtabımda ezıklık olarak gecıyor, ha bı de bunu klavyenın arkasından, okkalı bır karsılık alma ıhtımalınden uzak olarak yapmak da korkaklık, umarım ılerıde,buyudugunde bu basıt davranıslarından kendını kurtarırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

night, çoluk çocukla muhatap olmak istemiyorum ama sana 2 kelam edeyim,büyüdüğünde bunlar kulağına küpe olur umarım. Sunu unutma, kendisine birşey söylendiğinde cevap veremeyıp hakaret ederek karsılık vermek benım kıtabımda ezıklık olarak gecıyor, ha bı de bunu klavyenın arkasından, okkalı bır karsılık alma ıhtımalınden uzak olarak yapmak da korkaklık, umarım ılerıde,buyudugunde bu basıt davranıslarından kendını kurtarırsın

bahsettiğin kişi ne yazdı bilmiyorum ama eziklik filan diyeceğine üstteki mesajını tekrar gözden geçirmen gerek. bişeyler rahatsız etmiş olabilir ama derdini ben lafı ortaya korum arkadaş gibi yazman yanlış. madem bi derdin var ortaya o üslupla yazacağına daha düzgün ifade etsen daha iyi olurdu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.