Şimdi Ara

Burgerking de 2 adet sos veriliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün burger a gittiğimde bi menüye 4 adet sos alabilmiştim. Bugün başka bir burgerking e gittiğimde sadece 2 sos alabilirsiniz dediler yöneticiyi çağırdım konuştum daha önce başka burger dan 4 adet aldığımı söyledim ama onlar hata yapmışlar diyip sıyrıldı aradan. Herkes burger ı tercih ediyor bunlar sosları kısıtlıyor üstüne sos alacaksan parayla diyorlar bu yaptıkları ne kadar doğru tartışılır bundan sonra burger a gitmeyi düşünmüyorum. Sizin başınıza da böyle bir olay geldi mi acaba???

• bana ilk öyle dediklerinden nerdeyse 1 yıl geçmiştir o zamandan beri her yerde ek sosa para verdim ki bi de internetten alımlarda max 2 sos ve ranch sos gibi özel sosları da alamıyosun onlar paralı
  • Adam 2 sos için çirkeflik yapıyor

Hep 2 verirler zaten 4 tane falan vermeleri nadir,yutdışında zaten soslar genelde dışarıda oluyor isteyen istediği kadar alıyor ama Türkiyede herhalde suyunu çıkarırlar diye düşündükleri için sos konusunda böyle cimriler..
  • Bir süre önce sosları 1 ketçap 1 mayonez olarak kısıtladılar.Ayrıca bazı soslarıda ücretli hale getirdiler buffalo vs.Burda her gördüğü sostan isteyen tepside patatesten çok sos taşıyan insanların payıda büyük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 23 Kasım 2010; 1:12:05 >
  • ulan zaten küçücük şeye 10 milyon alıyolar bide sosa para istemiyolarmı
  • insanlar ücretsiz sos haklarını suistimal ettiği için bu tür bi uygulama başlattılar.Çünkü bütün soslardan alıyolar çoğunu açmıyolar bile doğrudan çöpe gidiyor yazık günah en azından artık herkes yiyebildiği kadar alıyor ziyanda olmuyor.
  • Normali öyle 2 tane veriyorlar diğerleri için ekstra ücret ödeniyor. Amerika'da da bu böyleydi. Bazı burger kinglerde dışarıda ketçap oluyordu, küçük kaplara istediğiniz kadar alabiliyordunuz ama mayonez ve ranch sos gibi soslar yine ikiden sonra ücretleniyordu. Bir de orada deli gibi buz dolduruyorlardı, yine burda buz miktarı daha insaflı gibi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 barbekü 2 sarımsaklı mayonez ve 1 acısso her menüde şarttır benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

ulan zaten küçücük şeye 10 milyon alıyolar bide sosa para istemiyolarmı

Harbiden o da var tabii zaten kazık satıyolar bi de küçücük aldıklarımız sosu 3-4 tane vermeleri lazım
  • 2 sos için müdür çağırmak, yüzsüzlüğün bu kadarı
  • açlık !
  • uzun zaman önce kasada çalışanlardan birisine sordum neden 2 tane sos veriyorsunuz diye

bana aynen '' fazla verdiğimiz zaman sağa sola atıyorlar yerlere koltuklara sürüyorlar boş harcıyorlar '' dedi

ne kadar doğrudur bilemem ama ben inanmadım
  • Daha hiç burgerkingden dondurma hariç bi şey yemedm. Hala yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_Gıvenchy1907

uzun zaman önce kasada çalışanlardan birisine sordum neden 2 tane sos veriyorsunuz diye

bana aynen '' fazla verdiğimiz zaman sağa sola atıyorlar yerlere koltuklara sürüyorlar boş harcıyorlar '' dedi

iyi de o zaman seçme şansı olmalı o iki sosu. niye ille de ketçapla mayonez?

sona paris'te öle yok. çünkü orda burger king yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

uzun zaman önce kasada çalışanlardan birisine sordum neden 2 tane sos veriyorsunuz diye

İlla ketçap mayonez değil ki ketçap mayonez sarmsaklı mayonez ve hardaldan seçeceğin ikisi bedava onun haricindekiler paralı.

• Yurt disindaki magzalarda burada bedava verdikleri soslari bile parayla veriyor serefsizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

siz birşey demezseniz size ketçap mayonez verirler siz kendiniz söyleyeceksiniz şunu değiştirmisiniz diye

fazla sos istediğinizde söyleyin 1-2 tane daha alabilirmiyim diye veriyorlar

bazen kasadan ayrıldıktan sonra arkadaşı gönderiyoruz veya kendim gittiğim zaman alıyorum

• Yöneticiyi çağırdın demek.
  • türkiyede müstehaktır.sende bari dükkanı yaksaydın.
  • internet kafeler bile usb yi kilitlemişler eğer kullanırsan parayla diyorlar şimdide wc paralıdır yazısı koymuşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.