Şimdi Ara

Burgerking de 2 adet sos veriliyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yurtdışında Burger King'de malesef soslar para ile satılıyor, dışarıda istedigi kişi istedigi orana göre dolduramıyor. O daha çok özel mekanlarda oluyor Burger King'in dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94
    internet kafeler bile usb yi kilitlemişler eğer kullanırsan parayla diyorlar şimdide wc paralıdır yazısı koymuşlar

Yumruğunla yık o cafeyi
  • kızılay karanflde bi çocuk var 2 wooper aldım 16 tane sos verdi
  • 15 yıldır öyle o sen geç kalmışsın biraz. Arada bi uğraşmak istemeyenler veriyo 10-15 sos.
    Burgera kazık diyen liselidir.

Oha adam müdürü çağırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 23 Kasım 2010; 9:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
    15 yıldır öyle o sen geç kalmışsın biraz. Arada bi uğraşmak istemeyenler veriyo 10-15 sos.

Kazık değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

quote:

15 yıldır öyle o sen geç kalmışsın biraz. Arada bi uğraşmak istemeyenler veriyo 10-15 sos.

Kazık değilmi?

10 milyona 2 hamburger 2 patates 2 kola neden kazık olsun ki?
    Ya da 3 milyona kızılayda tavuk döner ayranda bulursun, ama martı eti bulursun, pislik içindedir büyük ihtimalle.
    Hem kaliteli bir şey, hem güzel ortam sağlıyor. Yani bir özgaziantepe gidip otururp 2 saat muhabbet edemezsin. Yani benim için öyle, bazı insanlar 2 whooper yiyorum doymuyorum diyor ama yapacak bir şey yok onlar için. Ben bir tavuk burgerle doyuyorum şahsen.

Hem ayrıca bir insan Aspavadan dürüm yediyse, o adam hayatı boyunca kalitesiz başka yerlerden döner tarzı şeyler yemez.

• quote:

quote:

quote:

Kazık değilmi?

Ya da 3 milyona kızılayda tavuk döner ayranda bulursun, ama martı eti bulursun, pislik içindedir büyük ihtimalle.
    Hem kaliteli bir şey, hem güzel ortam sağlıyor. Yani bir özgaziantepe gidip otururp 2 saat muhabbet edemezsin. Yani benim için öyle, bazı insanlar 2 whooper yiyorum doymuyorum diyor ama yapacak bir şey yok onlar için. Ben bir tavuk burgerle doyuyorum şahsen.

Hem ayrıca bir insan Aspavadan dürüm yediyse, o adam hayatı boyunca kalitesiz başka yerlerden döner tarzı şeyler yemez.

aspava güzeldir ama kardeşim ben istanbulluyum ama angaraya geldim mi esat taki şubesine uğrarım muhakkak.orada adamım vardır hatta ikramda hizmette kusur etmez :) yemek sonrası marlboro da hediye =)

• Onlar uyanıksa bizde çakalız beyler taktiği söylüyorum

1.
    Arkadaşla burgere gittik işte ben menuyu felan söyledim sonra ketçapları atmadan 3 ketçap 1 mayonez dedim arkadaşla bana toplam 8 tane sos attı

2. taktik bu kesin oluyor

2 adet sos alınır işte sonra menuyu alıp yukarıya çıkılır sonra tekrar aşağıya inilir ve 2 adet daha sos istenir. Kesin çalışıyor denenmiştir
  • Ya da direk kasiyerlerle kaynatmayı deneyin, gelçi uzun vadede iş yapıyor bu. 1 hafta sonra beleşe istediğiniz kadar sos alabiliyosunuz.(gitme sıklığına göre değişir, hergün gidersen 1 hafta, 3-4 günde birse 1 ay falan.)
  • no ss no güven.
  • quote:

quote:

quote:

Kazık değilmi?

temiz olduğuna inanıyormusun ki? daha önce tavuk burgerimin içinden koca bi kemik, diğerinden yağ tabakası çıktı. diğerinde de tepside örümcek geziyordu. dahada gitmiyorum burger'a ama buradaki tavuk dönerci var adamın döneri nasıl hazırladığını herşeyini biliyorum. gayet lezzetli güvenerekte yiyorum.

• Ketçap Mayonez yerine bana 1 tane ranch sos verseler yeter çünkü ketçapı mayonezi açmıyorum bile yazık günahsa asıl bu yaptıkları saçmalık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.