Şimdi Ara

8 tane SoS o.O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar tam 5 saat white tiger kestim elixir veya sos düşsün die durmadan tam 5 saat ama hiç bişi düşmedi

BU arkadaşta ise 8 tane sos var bu nasıl olabilir bu herif ne kesmiş kaç gün kesmiş yardım edin delircem burda

Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w

• itemler değersiz ama sos sonucta
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • bu adam ne kesmiş kaç saat kesmiş diyorsunda bence bu adam canavar kesmiş
    şaka bi yana tek bişe kestiğini sanmıyorum şansına çıkmıştır veya bu adamın başka yüksek lvl bi çarı varsa o adam satmaya utanıyodur ezik çara sattırıyodur tg fln kesmişti belki yüksek lvl çarı ordan çıkmıştır
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...
  • sosun som ve soslar niye bu kadar pahalı ne özelliği var acaba
    Kılıcın Keskinleşmesi İçin Çok Çekiç Yemesi Gerekir .
  • ben itemler ilgimi çekmedide ordaki PARA YOK olayına koptum dostum

En Güçlü SOSUN
    ORTA SOM
    Eh.... SOS
    Dandik SEAL OF OLMAYANI
    Burda kaç tane 50 tl var?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 5 gündür alpste oynuyorum yeni başladım lvl 30'um.. şu an elimde sos 24 lvl sword var devil horse'dan düşürdüm.. ve earth ghosttan 24 lvl blade düşürdüm sos.. tamamen şanş işi hocam. ne zaman,kime,nerde ne çıkacağı hiç belli olmuyo

Edit: Birde chakjiden 16 lvl protector eldiven düşmüştü sos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaviculaNE -- 15 Ağustos 2006; 16:01:46 >

Orjinalden alıntı: Jeet

ben itemler ilgimi çekmedide ordaki PARA YOK olayına koptum dostum
    bnde ya

bide ınventorynın ustunde elinde lvl8 glavie olan bi adam war kosmasıda cok komik

• resimmi var burda
    ben nie göremiorm
    3kere yeniledim sayfayı resim fln göremiorm ya
    bu arada sos +5 som +10 sosun +15 gibi bişey :D
    onun içn böle değerli
    misal 21lvlde elindeki sosun 32lvl silahndan daha fazla atağa sahiptr
    olvlde okadar iyi silah kullanabilmekte gold gücüne dayanır

• Tamamen şans işi fakat,İtem Mall dan birşey alırsanız sanki daha torpilli oluyorsunuz.

Ben sincap aldım 1 saat geçmedi sos f.male lamellar üstlük düştü.Ardından her 2 tane yeowa kesişimde bir item düştü anlamadım valla.

Normalde bu kadar hiç düşmemişti

Sosunları,som larıda öyle düşürüyorlar galiba gold ticket+pet+whıte wolf+bandıt şapkası+vs. gibi şeyleri alıyorlar sonra bir gelsin som lar sosunlar
  • şimdide gittim 4 -5 saat caki kestim 16 lvl kıyafetlerden baska bişi düşmedi hea giant kesiodu adam yattı baktım elixir weapon durdum orda biri daha geldi sürekli g ye bastım bana geldi tek kar ım o oldu
  • İtem Mall la alakasi yoq derim ben Cunku hem maymun hem koperk adlim doru durust dustugu bisi yoq pot parasi zor cikariom bazn

Leyla ile Mecnun
  • tek bi sos bile düşüremedim, bizim arkadaş sos sword düşürmüştü serer yeni açıldığında white tigerdan
    bikaç şey dha düşürdü bende tık yok

şans işi
    Bilmek yetmez uygulamak lazım
  • slm
    öncelikle sos som sosun özelliklerinden bahsedeyim..
    SOS:silahlara +5 lvl fazla atak verir..kıayfetlerde +5 lvl defans
    örn:sos 24 blade nin atakları 29 lvl in kine denk tir..
    SOM: SİLAHLARA +10 LVL atak,kıyafetlere +10 lvl defans saglar
    örn : som 24 blade 34 lvl silahı gibi davranır
    SOSUN:silahların en babasıdır ve çok nadir görülür.ilerleyen lvl lerde pek görmessiniz..Babelde oynarken 64 sosun spear görmüştüm..
    sosun silaha +15 lvl veya daha fazla atak saglar..
    mesela gördügüm spear 64 lvl ise bu durumdaki atakları ile 79 lvl bir silaha denktir..

Bu silahlar özel niteliklerde oldugu için pek fazla düşmezler ve bunları düşürme teknikleri falan hepsi hikaye tamamen sanş üzerrine düşer..
    Babeldeki çarımın kıyafetler dahil tüm aksesuarlarlar sos tu..şimdi venicedeyim ama sadece 1 sos düştü..düşük lvl lerde sos düşmüyor diye üzülmeyin o lvllerde hiç bi işe yaramıyolar..

SOS SOM SOSUN DÜŞME İHTİMALİ YENİ SERVERLARDA DAHA FAZLADIR..ÇÜNKÜ KİM HIZLI YOL ALIRSA O DAHA ÇOK YARATIK KESER VE SOS LARI KAPAR..

şimdi anlamışsınızdır soslar neden bukadar pahalı..
    Bu arada bende 24-30 lvl arası armor sos ve som seti var degeri 5m bile etmiyo..fakat bi sos 42 blade şuan 30m e satılıyo oda bulursanız saygılar..
    ayrıca item mal la falanda alaksı yok ben sürekli alış veriş yapıyorum..tamamen şans meselesi..bi de şöle bi ihtimal var bi gm bulup muhabbete sararsanız acıyıp verebilir bi tane..(bunuda babelde gördüm +9 sos başlık hediye etmişti adamın birine)

• Arkadaslar ben 26 lwl oldum bi sos bide wep elix düstü ama imzamdam utanıom
    |
    \/
  • valla bende som altlık ve som üstlük var ikisi de lvl 21 sos 16 sword vardı sattım. bunların hiçbiri bana çıkmadı ama parayı bayılıp aldım. karakterim de lvl 23 şu anda. parayı bile oyunda lvl 42 olan bi arkadaşım verdi zaten :D
    o kadar şanssızım ki daha hiç sos falan çıkmadı. delirmek üzereyim

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.