Şimdi Ara

Burger King Steakhouse Menü İncelemem ( SS'Li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
13.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar , biraz önce yapmış olduğum Steakhouse Burger incelememi ve ilk izlenimlerimi anlatacağım . Öncelikle menümden başlıyalım ;

Steakhouse Burger
    1 Büyük Seçim Ice Tea Şeftali ( 1 litrelik ice tea şeftali kalmadigi için 3 adet kutu yolladılar )
    1 Büyük Seçim Patates Kızartması
    2 Ekstra Peynir
    Acı & Sarımsaklı Mayonez Sosu

Evet şimdi resimlere ve yorumlarıma geçelim ;

Siparişim 25 dakika bir sürede geldi . Paketten çıkarıp tepsiye yerleştirdigimde çok doyurucu bir şey gibi görünüyordu .

Hamburgeri paketinden çıkardığımda bir sürprizle karşılaştım . Hamburger Ekmeginden taşıyordu ve soğan halkaları ile peynir çok güzel görünüyordu .

İçini açtığımda karışık bir görüntüyle karşılaştım . Fakat görüntüsü bile insanı doyurmaya yeter gibiydi.

Dahada derinlere indigimde o peynirin mükemmel görüntüsü ile karşılaştım . Fakat soğanlar bol olmasına rağmen pek iyi görünmüyordu yanmış gibiydiler .

Tattıktan sonra umduğumu bulamadım . Çünkü steakhouse çok övülüyor , tavsiye ediliyordu . Fakat tadı o kadar tatmin etmedi beni . Double whooperın tadı bile daha güzel geliyor bana. Çıtır soğanları ise kupkuruydu , bazıları yanıktı . Doyuruculugu pek yoktu BigMac ile doyarken Steakhouse ile nedense doyamadım . Şimdi puanlarıma geçelim .

Lezzet : 6
    Paketleme : 9
    Fiyat : 5
    Doyuruculuk : 5
    Servis Zamanı : 8
    İçerisinde bulunan malzemelerin kalitesi : 6 ( Soğanlar hiç güzel değildi . )

• Adam bunu yazmak için üye olmuş.
  • Bir ogameci degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savundugumdan felan degil ama o soganların adı zaten cıtır sogan oyle kızartılıp koyuluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mittens

Adam bunu yazmak için üye olmuş.

• Yıl olmuş 2012 hala lezzetli şeylerin karın doğurmuyor diyenler var arkadaşım onun içindeki besinler seni 10 gün idare eder.
  • Katılım zamanı: 16 Mayıs 2012.
    ogamecinin feyki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BURGER KING'DEKİ EN İYİ MENÜ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıl 2012 hala Burger King ' e para verenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fei

Evet arkadaşlar , biraz önce yapmış olduğum Steakhouse Burger incelememi ve ilk izlenimlerimi anlatacağım . Öncelikle menümden başlıyalım ;

Steakhouse Burger
    1 Büyük Seçim Ice Tea Şeftali ( 1 litrelik ice tea şeftali kalmadigi için 3 adet kutu yolladılar )
    1 Büyük Seçim Patates Kızartması
    2 Ekstra Peynir
    Acı & Sarımsaklı Mayonez Sosu

Evet şimdi resimlere ve yorumlarıma geçelim ;

Siparişim 25 dakika bir sürede geldi . Paketten çıkarıp tepsiye yerleştirdigimde çok doyurucu bir şey gibi görünüyordu .

Hamburgeri paketinden çıkardığımda bir sürprizle karşılaştım . Hamburger Ekmeginden taşıyordu ve soğan halkaları ile peynir çok güzel görünüyordu .

İçini açtığımda karışık bir görüntüyle karşılaştım . Fakat görüntüsü bile insanı doyurmaya yeter gibiydi.

Dahada derinlere indigimde o peynirin mükemmel görüntüsü ile karşılaştım . Fakat soğanlar bol olmasına rağmen pek iyi görünmüyordu yanmış gibiydiler .

Tattıktan sonra umduğumu bulamadım . Çünkü steakhouse çok övülüyor , tavsiye ediliyordu . Fakat tadı o kadar tatmin etmedi beni . Double whooperın tadı bile daha güzel geliyor bana. Çıtır soğanları ise kupkuruydu , bazıları yanıktı . Doyuruculugu pek yoktu BigMac ile doyarken Steakhouse ile nedense doyamadım . Şimdi puanlarıma geçelim .

Lezzet : 6
    Paketleme : 9
    Fiyat : 5
    Doyuruculuk : 5
    Servis Zamanı : 8
    İçerisinde bulunan malzemelerin kalitesi : 6 ( Soğanlar hiç güzel değildi . )

Sogan ve 2 eksta peynirden sonra ne bekliyodun agzinin tadini bileceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Katılım zamanı: 16 Mayıs 2012.
    ogamecinin feyki

Alakam yok . Hep ziyaretçi olarak geziyordum , üye oliyim dedim .
  • ya şunu yiyipte doymayacak insan evladı normal olamaz.ben tıkanıyorum şahsen yiyemiyorum bile hepsini.
  • adam mc donalds amcaya çalısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum

Bir ogameci degil

+1

• Bu nedir ya uzun uzadıya yazmış bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

savundugumdan felan degil ama o soganların adı zaten cıtır sogan oyle kızartılıp koyuluyo

Tamam da yan ürün olarak aldığın soğandır çıtır soğan . İçindekileri resmen ızgarada kızartmışlar .
  • steakhouse peynirsiz yenir peyniri çok kötü...
  • max. 5 ısırıkta bitiririm onu

burger kingde neymiş gidin adana yiyin urfa yiyin tokat yiyin boyle yerlerde yemek yenmez ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fei

quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

savundugumdan felan degil ama o soganların adı zaten cıtır sogan oyle kızartılıp koyuluyo

Tamam da yan ürün olarak aldığın soğandır çıtır soğan . İçindekileri resmen ızgarada kızartmışlar .

zaten oyle patatesden biraz daha sert oluyo bu hamburgerin icindeki
  • peynır yumurtayı andırdı bana ve mıdem bulandı resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

adam mc donalds amcaya çalısıyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.