Şimdi Ara

Diş temizletme devlette ücretsiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
87.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sgksı olanlar için ücretsiz mi yoksa ücreti var mı? Varsa ne kadar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Devlet Hastanelerinde Diş Temizletme Ücretsiz midir?

Devlet hastanelerinde diş taşı temizliği işlemi, belirli koşullar altında ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu koşullar şunlardır:

• 18 yaşından küçük olmak
    • Gelir düzeyi düşük olmak (belirli kriterlere uymak)
    • Hamile veya emziren kadın olmak
    • Engelli olmak

Bu koşullardan birini karşılıyorsanız, devlet hastanesinde diş temizletme işlemi için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez.

Diş Taşı Temizliği Nedir?

Diş taşı temizliği, dişlerinizin üzerinde biriken ve diş çürümesi ve diş eti hastalığı gibi sorunlara neden olabilen tartar ve plağı temizleme işlemidir. Bu işlem, diş hekimi veya diş hijyenisti tarafından özel aletler kullanılarak gerçekleştirilir.

Devlet Hastanelerinde Diş Temizletme Ücretliyse Ne Kadar Ödeme Yapmanız Gerekir?

Devlet hastanelerinde diş temizletme işlemi ücretliyse, ödemeniz gereken tutar işlem türüne ve hastanenin ücret politikasına göre değişebilir. Genellikle, temel diş temizliği işlemi için 50-100 TL arasında bir ücret ödenmesi gerekir.

Sonuç

Devlet hastanelerinde diş taşı temizliği işlemi, belirli koşulları karşılayan kişiler için ücretsizdir. Bu koşulları karşılamıyorsanız, ücretli olarak diş temizliği yaptırabilirsiniz. İşlem ücreti, hastanenin ücret politikasına göre değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diş taşı varsa ücretsiz temizliyorlar onu biliyorum kesin ve net ama başka bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Diş taşı varsa ücretsiz temizliyorlar onu biliyorum kesin ve net ama başka bilmiyorum

Diş taşı ve plak
  • plak hakkında bilgim yok hocam ama diş taşını tecrübe ettim
  • quote:

plak hakkında bilgim yok hocam ama diş taşını tecrübe ettim

Acı var mı, bir de ortalama ne kadar sürdü?

Randevu almadan da gidiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C38F79CA -- 9 Temmuz 2017; 20:35:51 >
  • Hocam acı yok kamaşma oluyor sadece benim çok yoktu toplam 6 dişimde çok fazla diş taşı vardı 10 dakikadan az sürmüştür. İşlem bitince diliniz 1 gün dişlerinize değince tırtıklı gibi hissediyorsunuz oda 5-6 saate geçiyor.
  • quote:

Hocam acı yok kamaşma oluyor sadece benim çok yoktu toplam 6 dişimde çok fazla diş taşı vardı 10 dakikadan az sürmüştür. İşlem bitince diliniz 1 gün dişlerinize değince tırtıklı gibi hissediyorsunuz oda 5-6 saate geçiyor.

Benim de 3 dişimde var, randevu almadan gidiliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Randevu Alaçan. Normal bölüm değil periodontoloji bölümünden
  • Yani şöyle randevuya gerek yok ama, hasta kayıdı yapmanız lazım diğer bir deyişle sıra almanız lazım. Beklemek istemiyorsanız randevu alırsınz daha rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Randevu Alaçan. Normal bölüm değil periodontoloji bölümünden

182'den randevu alınıyor mu? Gidip şansımı bir denesem yine de birşey kaybetmem sanırım.
  • quote:

Yani şöyle randevuya gerek yok ama, hasta kayıdı yapmanız lazım diğer bir deyişle sıra almanız lazım. Beklemek istemiyorsanız randevu alırsınz daha rahat.

Gün içinde olursa beklerim sıkıntı yok
  • alınıyor da şans denemelik durum yok yapıyorlar kesin ve ben normal diş bölümüne gittim.
  • quote:

alınıyor da şans denemelik durum yok yapıyorlar kesin ve ben normal diş bölümüne gittim.

Randevu aldım cuma gününe ama o kadar beklemek istemiyorum bir de genel diş sağlığından aldım bilmediğim için yukarıdaki arkadaş periodontoloji bölümü demiş
  • ben trabzonda yaşıyorum en yakın hastaneden direk diş bölümünü seçtim hocam ben o kadar detaylı bölüm yok gittigim hastanede. Ve evet çok kötü bir şey o taşlar ama sıra bulabilirim düşünüyorsanız sabah erkenden gidin isterseniz.
  • quote:

ben trabzonda yaşıyorum en yakın hastaneden direk diş bölümünü seçtim hocam ben o kadar detaylı bölüm yok gittigim hastanede. Ve evet çok kötü bir şey o taşlar ama sıra bulabilirim düşünüyorsanız sabah erkenden gidin isterseniz.

Hastaneyi aradım şimdi sabah erkenden gel alırız dediler ben de giderim, teşekkür ederim bu arada cevaplar için yordum sizi akşam akşam
  • estağfurullah hocam geçmiş olsun
  • SGK için ücretsiz her diş hastanesi temizleme yapıyor. Sigorta yoksa ücreti mukabilinde yapıyorlar. 100-200 lira arası birşey
  • Ücretsiz.. yılda bir defa
  • Antalya için tavsiye hastane ve diş dokturu var mı?
  • temizlettim. benim baya çoktu. iki seans sürdü. bi sefer temizledi,kabasını bitirdi.ikinci için iki hafta sonra randevu verdi.alet dişini değince acımıyoda.damağa geldiği zaman acı hissediyosun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.