Şimdi Ara

Burger King Steakhouse Menü İncelemem ( SS'Li ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
13.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaadşım bu menünün tadını bilmeyen mi kaldı insan gider fazla bilinmeyen bir yemeğin incelemesini yapar hiçbir zaman ogameci olamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Arkaadşım bu menünün tadını bilmeyen mi kaldı insan gider fazla bilinmeyen bir yemeğin incelemesini yapar hiçbir zaman ogameci olamazsın

Bu konudaki aldığım yorumlar yüzünden bu konudan sonra bir inceleme yapmadım , yapmayacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fei

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Arkaadşım bu menünün tadını bilmeyen mi kaldı insan gider fazla bilinmeyen bir yemeğin incelemesini yapar hiçbir zaman ogameci olamazsın

Bu konudaki aldığım yorumlar yüzünden bu konudan sonra bir inceleme yapmadım , yapmayacağım .

Hadi yaa

• yaw amaç ne anlamadım zorlamı yiyon gid döner ye lokantadan pide yaptır yada lahmacun acılı yanında ayran daha ne ohhhhhhhh gelmiş elin alaman ları gavurları yiyiy diye bizde yicez mis gibi lokantalarımız var özenmeyelim arkadaşlar böle şeylere paranıza yyazık güzel bişi olsa içim yanmaz
  • her burgerking farklı yapıyor sana kötüsü denk gelmiştir gerçekten harikadır steakhouse burgerda vazgeçilmez menüm ;)
  • Doyuruculuk : 5
  • Sen ne anlarsın Steakhouse'dan. Doyuruculuğa 5 vermiş, tek başına bi' tencere pilav mı bitiriyorsun ?
  • 2 Yıldır Big King den başkasını yemedim ilk defa steakhause yedim 2 hafta önce birdaha bk yemem
  • İçlerinden en akıllısı buydu bence.

http://forum.donanimhaber.com/m_52711045/tm.htm
  • sağol ya daha once hiç yememiştik aydınlattın bizi.
  • napacaksınız steakhouse u burger kingden 2 hamburger 1 king patetes sarımsaklı mayonez+ballı hardal+ketçap yanınada bi 330 ml fanta hem 3/2 fiyatına gelir hemde daha doyurucu oluyor
  • beyler ben de stekhouse yedim geçen gün ama soğanı sevmedim,onu çıkarttırabilme imkanımız var mı sipariş verirken ?
  • İçinde soğan mı ne var, sakız gibi bir hissi var. İğrenç bir şey. O günden sonra her steakhouse görüşümde midem bulanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mittens

Adam bunu yazmak için üye olmuş.

bu forumu çok seviyorum ya sebepsiz güldüm
  • ilk çıktığında steakhouse incelemesi yapılmıştı,inceleyen arkadaş baya bir kötülemişti bendede ön yargı oldmuştu ne zaman burger'a gitsem yemem bakalım kısmet ne zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audiology

beyler ben de stekhouse yedim geçen gün ama soğanı sevmedim,onu çıkarttırabilme imkanımız var mı sipariş verirken ?

Evet , var .
  • iğrenç...
    Bunları alcağına 3 adana dürüm alıp doyardın veya bir iskenderle... Allah bilir ne kadar para verdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar belgesel gibi anlatmaya ne gerek var? Altı üstü bir hamburger o da doyurmuyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fei

Evet arkadaşlar , biraz önce yapmış olduğum Steakhouse Burger incelememi ve ilk izlenimlerimi anlatacağım . Öncelikle menümden başlıyalım ;

Steakhouse Burger
    1 Büyük Seçim Ice Tea Şeftali ( 1 litrelik ice tea şeftali kalmadigi için 3 adet kutu yolladılar )
    1 Büyük Seçim Patates Kızartması
    2 Ekstra Peynir
    Acı & Sarımsaklı Mayonez Sosu

Evet şimdi resimlere ve yorumlarıma geçelim ;

Siparişim 25 dakika bir sürede geldi . Paketten çıkarıp tepsiye yerleştirdigimde çok doyurucu bir şey gibi görünüyordu .

Burger King Steakhouse Menü İncelemem ( SS'Li )

Hamburgeri paketinden çıkardığımda bir sürprizle karşılaştım . Hamburger Ekmeginden taşıyordu ve soğan halkaları ile peynir çok güzel görünüyordu .

İçini açtığımda karışık bir görüntüyle karşılaştım . Fakat görüntüsü bile insanı doyurmaya yeter gibiydi.

Dahada derinlere indigimde o peynirin mükemmel görüntüsü ile karşılaştım . Fakat soğanlar bol olmasına rağmen pek iyi görünmüyordu yanmış gibiydiler .

Tattıktan sonra umduğumu bulamadım . Çünkü steakhouse çok övülüyor , tavsiye ediliyordu . Fakat tadı o kadar tatmin etmedi beni . Double whooperın tadı bile daha güzel geliyor bana. Çıtır soğanları ise kupkuruydu , bazıları yanıktı . Doyuruculugu pek yoktu BigMac ile doyarken Steakhouse ile nedense doyamadım . Şimdi puanlarıma geçelim .

Lezzet : 6
    Paketleme : 9
    Fiyat : 5
    Doyuruculuk : 5
    Servis Zamanı : 8
    İçerisinde bulunan malzemelerin kalitesi : 6 ( Soğanlar hiç güzel değildi . )

güzel inceleme teşekkürler

• @matrix_neo Rica ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.