Şimdi Ara

BUNUN ADI ALÇAKLIK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
17.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 gece için 4.400₺ bedava denilmiş forumda vahvah😵

    BUNUN ADI ALÇAKLIK

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne oteli bitti artık o devirler. Millet akrabasının yanına bile zor gidiyor artık. İstanbul için konuşuyorum 2019 yazı hayatımda İstanbul'u en kalabalık gördüğüm yaz oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 13 Temmuz 2019; 2:54:10 >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Bu gerçek mi hocam istanbulda durum buysa çok ilginç,ben seçimden sonra ist halkı tatile kaçmıştır diye düşünüyordum,fakat izmirdede durum pek farksız değil çoğu insan yazlığına veya otellere giderdi bu sene öyle olmadı çarşı,pazar cafeler full haftasonu bile düşün biz her tarafı tatil beldesi olan yerde yaşıyoz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pişik kremi alın hocam. Nasılsa önümüzdeki bir yıl daha oturacaksınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akkdag

    Oralara da gittik hocam biliyorsun oralarda herşey dahil sistemi yok en fazla kahvaltı veriyorlar. Eh euronun hali de ortada. Bakma sen internette 2 kilo et yedik 5 kasa uzo içtik 20 euro verdik diyenlere yok öyle bir dünya. Geçen Amsterdamda bir öğün 200 liraya geldi
    Yunanistandan konusup hollanda ornegi vermek garip olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mevzular aslında çok karmaşık.Konuyu açan arkadaşa katıldığım noktalar var.Artik ülkemize öyle para harcayacak ülkeyi dövize boğacak kaliteli turistte çok gelmiyor.Gelenler belkide orta sınıfın hatta alt sınıfın insanları.Buldular madeni sömürüyorlar resmen.Adam bin Euro veya dolara geliyor tatilini yapıyor etrafta sizi ezikler der gibi geziyolar. Kendi ülkesinde adam yerine bile konmayanlar bizim ülkede paramla ezerim sizi edasindalar.Bin dolar belki adamin orda bir-iki ayda kenera attığı para.Bizim asgari ucretlinin varmı böyle bi imkani.Belkide hala ömründe bi tatile gidip söyle ülkenin denizlerinin tadını çıkartamamış ama vergisini peşin peşin veren vatandaşlarimiz var.Bu durum beni rahatsız ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunga83 -- 13 Temmuz 2019; 10:42:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi çok haklı. Bulgaristan'dan rezervasyon yapan adam bizim yarı fiyatımıza tatil yapıyor ülkemizde.

    Bizim 9 bin verip alabileceğimiz tatili 3900 liraya alan adam biliyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zig47

    Hocam otelin mutfagina gizlice gir ve yemeklre mushil kat hem otelin fiyakasini bozarsin hemde alman turistlerin
    Otelin anasını bekleteksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben anlamiyorum! Yabanciya pahaliya satacak Turkiye'dekilere uygulana asgari ucret kac kati ise Almanin asgari ucretinin o kadar misli ile fiyatlandirmalidir.

    Turkiyede surekli ikamet edenlere de Almana verdiginden ayrica daha da insafli olacak. Sonucta Almandan aldigini vatandasininden de maliyetine satarak dengeleyecek.


    Bu tur turizm zihniyetindekiler ve destekleyenler ve uygulayanlar alayi VATANA iHANET etmekteler !

    Ayrica ikametgahin istenmesi de kendi basina sacmalik! ...
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    Buna turizm denmez istila edenlerin memmuniyeti ve devamliligini saglamaktir .... Aymaz kardess ...
  • Serbes piyasacı dangalaklar dolmuştur kesin burayada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erken rezervasyon diye bişey var artık. Bu yurt dışı siteleri kışın otel ile anlaşıp bana sezonda 3ay misal 20 oda ayır al bukadarda peşin. Kışın sıcak parayı gören otelcide indirim yapıyor. O yurt dışı sitede sattığını satıyor satamadığınıda paraya ihtiyacı yoksa boş bırakıyor.

    Tabi o yurt dışı siteden başkası almasın falan filan diye kimlik pasaport kontrolü koymuşlar ama bu biraz tekelciliğe giriyor. Bende gidip o siteden alabilmeliyim ama otel ile aralarındaki anlaşma demekki sadece almana satabilirsin. Türkü rusu ayrı siteden öpeceğiz.

    Bu serbest piyasa işte bi ürünü 50TL yede bulabilirin lüks semtteki bi dükkana gidip 100TL yede alabilirsin. Önemli olan 10tl lik malı 100tl ye satabilmek
  • Bundan 2 yaz önce 3500TL ye 2 yetişkin +1 bebek olarak ,5 gece tatil yaptıgım bodrum samara otel bu yaz aynı şartlar da 8000TL gençler.
  • Kardeş böyle farklı fiyatlandırma suçtur gidip bu konuda hukuki mücadele vermek yerine forumlara mesaj atıp kendini paralarsan senin ve senin gibiler yüzünden bu halde kalırız. Şimdi bana yine klasik cevap verme hukuk mu var diye saçmalıklar geveleyip üşengeçliğine bahane uydurma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz oy verdiniz dolar 4 katına çıktı vermeseydiniz. Vermediyseniz şimdi belediye seçimlerini kazanmışsınız neden onlar gibi erken seçim diye tutturmuyorsunuz tutturun. Gezi parkında neden ilk gün insanlar savaşırken 4.gün meydan ele geçirildikten sonra gelip yanan otobüslerin önünde fotoğraf çekilip sonra utanmadan arkadaşlar provoke olmayalım dagılalım dediniz. Bu dolar 12 falan olacak ki anca o zaman gidin lan başımızdan diyeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Biz serbest piyasa sanıyoruz ama hepsinin esnaf odası var taban fiyatlarını oralarda belirleyip aşşasına satan zarar eder dangalaktır diyorlar.
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Bu durum böyle bile olsa kanunda yeri yok otelle bu alman firmanın anlaşması kanunu bağlamaz türke satmam diyemez adam zahmet edip hukuki süreç başlatıp uğraşmıyor üşenip sonra forumda ağlıyor. Gerçi bu iş tüketici dernekleriyle daha kolay olur herkes bu derneklere üye olmalı hakkını daha kolay arar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.