Şimdi Ara

Bunlar benim uyuz olduklarım, ya sizinkiler???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lütfen kimse üstüne alınmasın ama uyuz oluyorum... Neye mi?
    Durakta beklerken ve hele bir de hava kötüyse durağın içinde sigara içenlere acayip uyuz oluyorum.
    Otobüste yanıma ya da yakınıma oturup sesi bütün otobüsü inletircesine sakız çiğneyen insanlara uyuz oluyorum.
    Üst üste çıkmış olmamıza rağmen hala yolcu almaya çalışan halk otobüslerine uyuz oluyorum.
    Yemek yerken ağzını şapırdatarak yiyenlere acayip uyuz oluyorum.
    Nerede çalışıyorsun diye sorduktan sonra ikinci soru olarak direk "kaç para gazanıyon" diyenlere daha da uyuz oluyorum.

Belki bağzılarında haksız olabilirim ama elimde değil uyuz oluyorum. Bazen dalasım geliyor karşıdakineee.. Sonra düşünüyorum ne için? Sakız çinediği için mi? Boşver diyorum ama yine de sinirlerim bozuluyor...

• Eh, haksız da sayılmazsın.
  • "Üst üste çıkmış olmamıza rağmen hala yolcu almaya çalışan halk otobüslerine uyuz oluyorum."

Daha fazla almayın diyincede cevap olarak:

-Bu insanların kimi işine yetişecek kimi hastaneye yarı yoldamı bırakalım diyen edebiyatçı şoförlere hayranım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 26 Ocak 2008; 16:10:58 >
  • Bende herşeye uyuz olanlara uyuz oluyorum...Elimde değil
  • Bende Taksicilere uyuz oluyorum.Çünkü araba sürmeyi bilmiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

Uyuz oluyorum,
    Durakta beklerken ve hele bir de hava kötüyse durağın içinde sigara içenlere acayip uyuz oluyorum.
    Otobüste yanıma ya da yakınıma oturup sesi bütün otobüsü inletircesine sakız çiğneyen insanlara uyuz oluyorum.
    Üst üste çıkmış olmamıza rağmen hala yolcu almaya çalışan halk otobüslerine uyuz oluyorum.
    Nerede çalışıyorsun diye sorduktan sonra ikinci soru olarak direk "kaç para gazanıyon" diyenlere daha da uyuz oluyorum.

Belki bağzılarında haksız olabilirim ama elimde değil uyuz oluyorum. Bazen dalasım geliyor karşıdakineee.. Sonra düşünüyorum ne için? Sakız çinediği için mi? Boşver diyorum ama yine de sinirlerim bozuluyor...

birgün birisi arkamda sürekli sakızı çıtlatarak çiğniyor sinirlendiğim her hareketimden belliydi ama arkadaki mal anlamadı bir türlü en sonunda dayanamadım gözümü karartıp kavga etmek pahasına arkama bir hışımla döndüm baktım karşımda şeşbeş gerizekalı bacaklarını ileriye doğru uzatmış kaba eti koltuktan düştü düşecek vaziyette otudan bir kız duruyor karşımda.

• quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

"Üst üste çıkmış olmamıza rağmen hala yolcu almaya çalışan halk otobüslerine uyuz oluyorum."

Daha fazla almayın diyincede cevap olarak:

-Bu insanların kimi işine yetişecek kimi hastaneye yarı yoldamı bırakalım diyen edebiyatçı şoförlere hayranım

herne kadar benimde hoşuma gitmesede haklı bu konuda söferler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne var bunda büyütecek arkadaşım sokakta sigara içmektemi yasak olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

Uyuz oluyorum,

ok

• Cep telefonunu elinde oyuncak edenlere gereksiz elinde tutup gereksiz şeyler yapanlara deli oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 26 Ocak 2008; 23:13:41 >
  • Kalleş dostum olacağına delikanlı düşmanım olsun
  • Minibüste ayı gibi nefes alanlara kıl oluyorum ! Bugün bi teyze bindi minibüsteyken bide geldi yanıma oturdu ayı gibide zaten... hmmmpfsss hmmmppfss diye nefes alıp veriyo bütün minibüste yankılanıyo yani onun nefes alma sesleri ! Sömürdü oksijeni yaa
  • ağzına kadar dolu otobüste ha la yolcu almak için duran otobüsler

kulağımda kulaklık varken benimle konuşmaya çalışan insanlar

otobüste bağıra bağıra konuşan insanlar

ter kokan pis insanlardan

nefret ediyorum.
  • Kamuya açık bir alanda kalabalıkta bir yere girmeye çalışırken bütün insanların bana bakmasına sinir oluyorum... (Cami, dolmuş , sinema vs ...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

Kamuya açık bir alanda kalabalıkta bir yere girmeye çalışırken bütün insanların bana bakmasına sinir oluyorum... (Cami, dolmuş , sinema vs ...)

Neden bakıyorlar?
  • Herşeyden şikayet eden insanlara uyuz olurum.
  • ben de yolda yanımda yürüyenlerin bilmeden de olsa yana doğru yürüyüp beni yoldan atmalarına fitil olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Herşeyden şikayet eden insanlara uyuz olurum.

• özellikle sefaköy semalarında sokak başlarında dikilen 5-6 tane sap ın ellerinde tesbih,üstlerinde 3çizgi adidas,ayaklarında çakma gucci,saçlarında wax etraftakilere tip tip bakmalarına ayar oluyorum.öldüresim geliyo
  • metrodan inerken içeri girmeye çalışan insanlara,
    metroya giren her kronun girdiği gibi kulaklıkları çıkarıp MÜZÜK dinlemesine
    çayını içip yerine koymadan masamda bırakan insanlara
    kaldırımda şemsiyeyle yürüyen dengesizin gözüme sokarcasına etranıfa bakmaksızın yürümesi ( gözüme sokucak biri birgün kıl olurum öyle şeye, her şemsiyeli gördüğümde kafamı kapatmaya çalışırım :D korkuyorum şemsiyenin kenarları gözüme girecek diye :D bune lan asdasd )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.