Şimdi Ara

bulent tulun ile konustum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun bodrum yalikavakta bulent tulun ile ayakustu 5dk konustum tekne turuna cikiyordu kendisi soyledine gore podolski %99 bitti ayrica sol kanala 1 yabanci oyuncu ile gorusuyormusuz adini soylemedi 4m euro forlan isi olmiyacak gibi anladim konusmasindan baros kaliyyor bu arada bulent bey 5dk suresince yanindayken 2 kere fatih terim ile konustu.

• Marlos
  • İnşallah alırız su Podolski'yi
  • Hocam Tulun'u daha önce tanıyor muydun yoksa orada mı tanıştınız? Benim aklım almıyor yani, madem çok gizli transfer yapıyorsun ya da daha doğrusu transfer dediğin gizli olur; böyle her gördüğüne söylenir mi bu iş ya?
  • Hayatimda ilk kez konustum tura ciktigi teknenin sahibini taniyordum tur baslamadan sohbet ettik 5dk
  • Off bıktım geçen gün yürürken buse terime çarptım dedim kim var transfer listesinde buse hanım dedim o da sen sorarsında söylemem mi dedi falan gittik oturduk bi kafeye alamadığımız oyuncuları falan hepsini anlattı drogba geliyormuş kendisine teşekkür ettim ve ayrıldık 1-2 güne diğerlerini de açıklarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Off bıktım geçen gün yürürken buse terime çarptım dedim kim var transfer listesinde buse hanım dedim o da sen sorarsında söylemem mi dedi falan gittik oturduk bi kafeye alamadığımız oyuncuları falan hepsini anlattı drogba geliyormuş kendisine teşekkür ettim ve ayrıldık 1-2 güne diğerlerini de açıklarım

Istiyorsan gel yalikavaga bulent tulun 4 gun kapatmis tekneyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Köln Teknik Direktörü Solbakken: "Kendimden yüzde yüz eminim ki Podolski Galatasaray'a gitmeyecek. Kendisi büyük takim oyuncusudur''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Off bıktım geçen gün yürürken buse terime çarptım dedim kim var transfer listesinde buse hanım dedim o da sen sorarsında söylemem mi dedi falan gittik oturduk bi kafeye alamadığımız oyuncuları falan hepsini anlattı drogba geliyormuş kendisine teşekkür ettim ve ayrıldık 1-2 güne diğerlerini de açıklarım

Istiyorsan gel yalikavaga bulent tulun 4 gun kapatmis tekneyi

no ss no güven
  • Adam 5 dakika içinde hem senle Baros'un durumunu konuşacak,hem Forlan'ın gelip gelmeyeceğini konuşacak. Hem Podolski'yi konuşacak. Hem de Fatih Terim ile 2 kez telefon görüşmesi yapacak. Saçma geldi bana
  • ''Tulun'la konuştum haberler iyi'' başlığı cuk otururmuş.
  • Adam su anda karsimda oturuyor, ne sabah terimle konustu, ne de kimseye transferle ilgili bilgi verdi. 4 gun tekneyi kapatmasi soz konusu degil, pazartesi sabahi staddaki odasindan kendisine ulasabilirsiniz!
  • Yanımda Fatih Hoca var neler söylemek istersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Köln Teknik Direktörü Solbakken: "Kendimden yüzde yüz eminim ki Podolski Galatasaray'a gitmeyecek. Kendisi büyük takim oyuncusudur''

Köln mü büyük takımmış ligi 10.sıralarda bitirmek öncelikli hedef,her sene asansör takım olmak.bunu söyleyen şahısa konu dışı repliğiyle cevap veriyorum.

Tamam.
  • quote:

Köln Teknik Direktörü Solbakken: "Kendimden yüzde yüz eminim ki Podolski Galatasaray'a gitmeyecek. Kendisi büyük takim oyuncusudur''

• quote:

Ne kadar trajikomik bir açıklamadır. Fenerbahçeliler bile böyle açıklama yapmaz. Göz var nizam var arkadaş ya.
  • Zaten eğer bülent tulun yeni tanıdğı birine buun söylüyorsa asıl bülent tuluna no güven..
  • quote:

güldürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

• marinaya nasıl aldılar seni teknen falan olması lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.