Demek forumda baya bir kolpaci var dogru bir sey yazincada kimse inanmiyor unlu birini gorunce resmini cekim yada resim cektirim gibi bir adetim yoktur ama tekrar gorursum yarin cektiricem resim
quote:
Orijinalden alıntı: parkae
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
Köln Teknik Direktörü Solbakken: "Kendimden yüzde yüz eminim ki Podolski Galatasaray'a gitmeyecek. Kendisi büyük takim oyuncusudur''
Ne kadar trajikomik bir açıklamadır. Fenerbahçeliler bile böyle açıklama yapmaz. Göz var nizam var arkadaş ya.
Fenerbahçeliler en azından kupayı falan kaybediyor ama bu adam direk aklını kaybetmiş
Arkadaşım ne zaman gördün.Bülent Tulun bugün TTArena'da ofisindeydi..
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan19
Arkadaşım ne zaman gördün.Bülent Tulun bugün TTArena'da ofisindeydi..
Yanlış anlamada yırtık dondan çıkar gibi nasıl yazıyorsun bizim foruma bugmu buldun
Yanlıştı o takım seçimim.Kütüğüm Trabzon 2 takım seçmiştim onu gösteriyor. Oraya yazamıyorum ama.
Galatasaraylıyım..
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan19
Yanlıştı o takım seçimim.Kütüğüm Trabzon 2 takım seçmiştim onu gösteriyor. Oraya yazamıyorum ama.
Galatasaraylıyım..
Tam laz işi diyorsun yani
bi dakkkkkkaaaaaaaaa lülü lülü lülülülülül Ünal reyiz arıyo açıyım mı????
ısrarla arıyor açıyorum napıyım şimdi adama ayıp olur:) --ooo reyiz naptın ya nerelerdesin sesin çıkmıyor Ü.A: iyilik ya trtansfer mıransfer şike derken geçiyo zaman işte --transferlerde gelişme varmı de bakem bana Ü.A:tabii var gelişmelerde tam bi karar veremedik 3-4 futbolcu var sendede görüş alayım dedim kimleri almamı istersin --valla reyiz sana işini öğretmek gibi olmasında forumdan arkadaşlarda Drogba'yı çok istiyolar ÜA: tamam o zaman sen ve donanim haber için alacagım Drogba'yı --hadi başganım kendine iyi bak daha sonra SS İSTERÜK..
(başganla aram iyidir:P
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme