Şimdi Ara

Bugün Yolda Şahit Olduğum Bir Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün yolda yürürken karşı kaldırımdan ağzında sigarayla yürüyen gayet özgüvenli bir adam gördüm fakat kısa boylu saçları dökülmüş yani türk kızlarının yakışıklı kavramına uymayan bi tipti sonra biraz ilerde 2 tane 18-19 yaşlarında kız gördüm dedim dur ben şu kızların bi tepkisini gözlemliyim durdum oturdum bi köşeye adamın kızlara yaklaşıp yanlarından geçmesini bekliyorum neyse beklediğim an geldi adam kızları görmesine rağmen istifini hiç bozmadan gayet kendinden emin bir şekilde yürüyüp yanlarından geçerken kızlardan bitanesi adama bakarak okadar iğrenç bir surat ifadesi yaptıki yani bütün türk kızlarını özetler gibiydi böyle sanki yanından geçen bi insan değilmişte bi böcekmiş gibi iğrenç bi surat ifadesi yaptı sırf adamın tipini beğenmedi diye yani sırf yakışıklılık kavramına uymuyo diye daha adamı hiç tanımadan etmeden ona bi böcek gibi bakması okadar sinirimi bozduki sonra adam geçti gitti ben karşı kaldırıma geçtim kızların yanına yaklaştım hafiften ne konuştuklarını dinlemek için çünkü adamın arkasındanda gülmeye başladılar adam hakkında konuştuklarından emindim hala ve muhtemelen çok kötü şeyler konuşuyolardı yine merakıma yenildim ve dinlemeye başladım keşke dinlemeseydim adam niye bukadar özgüvenliymiş nesine güveniyormuştan tutunda boyunun kısa olmasına kadar bütün pis şeyleri konuştular üstüne bide kesin abaza diyip kahkahalarla güldüler içimden yanlarına gidip 2 çift laf etmek geçti ama yapmadım nasılsa anlamıcaklardı bu artık kadınlar hakkında karşılaştığım bu gini pis olayların binincisi falandı ama beni en çok etkileyen olay oldu bütün kadınlar kötüdür demicem ama artık şu kanıya vardımki türkiyede kadınların %90'ı gerçekten tiksinç.

• Biz de kezban demiyor muyuz? Emin ol erkekler olarak kızların arkasından daha çok konuşuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülkedeki kızlar cidden çok kendini beğenmiş.

• En doğrusu temiz bi dayak cidden başka türlü olmaz dediğin gibi laf alacak beyinleri yok ama bi acı hissetsinler bak nasıl kuzu oluyorlar

• 2 kızın konuşmasından türkiyedeki kadınların tiksinç olduğu kanısına mı vardın ? Klasik kezo işte, sen burdaki kızları gör bi
  • Csb. Bugün diyor ve gece 4 saat içinde bunları yapmış olamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.