Şimdi Ara

Dün bir kızla yaşadığım olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle ben üniversiteye gidiyorum.Derslerimizden biriside çizimle alakalı ders.Cetvelle pergelle çizgiler çekiyorsun işte.Ben derse geç kaldım.Sınıfa girdiğimde bulduğum ilk boş yere geçtim.Yanımda da bir tane kız vardı.Hoca 1 saat boyunca dersi anlattı durdu.Ben derse geç girdiğim için en arka sırada oturuyordum bu yüzden de hocayı duyamıyordum ve yazdıklarını göremiyordum.İlk baş yanımdaki çocuğa sordum "Ne yapacağız bir şey anladın mı?"diye.Çocuk "Hayır"dedi.Zaten çocuk geçen sene kalmış anladım yani bu dersle ilgilenmeyecek.Yanımdaki kıza sordum.Kız düzgünce cevap verdi.O dakikadan sonra kızla aramızda sohbet oldu ama dersin dışına çıkmadık ve arkadaşçaydı.Sohbet dediğimde zaten "Şurayı kaç cm buldun,Esas çizgi burası mı?"gibi devamı gelmeyecek sorularla ilerledi.Neyse en yakın arkadaşım sınıfın öteki tarafından seslendi bana "Anormal Zirve ben eve gidiyorum diye".Ben de "kanka beni bekle beraber çıkalım" dedim ve çantamı toplamaya başladım.Çantamı toplarken kız "Telefon numaranı alabilir miyim? Ödevler için." dedi.Ben ne diyebilirdim ki nezaketen verdik.Adamı soyadımı kaydetti sonra beni aradı.Numarası bende çıktı.Bende arkadaşa yetişmek için hemen çantayı toplayı p çıktım.Ödevleri öğrendikten sonra kızın ismini öğrenmediğim aklıma geldi.Numarayı kaydettim.Wp'den mesaj attım."Adını sormayı unuttum adın ne?" diye yazdım.Görüldü yapıp engelledi.Hayır yani madem engelleyeceksin niye numaramı alıyorsun.Bu arada kızla aramızda hiçbir şey yaşanmadı.Yavşamadımda.Burada görüyorum tipim çok çirkin kızlar bakmıyor vs. yazanlar var.Sen çirkin değilsin kızlar aşırı egoist.Bu atada kız 160 cm 70 kilo vardı.Yüzü sivilceli falandı.Yani güzel değildi.Yani hayatımda 3-4 cümle konuştuğum sümüklü beni sinir etmezde yardım etmeye çalışırken böyle olması çok sinirimi bozdu.Bunuda sinirimi atmak için yazdım.







  • Dostum bence muhabbet esnasında sende ismini sorup numarasını kaydetmediğin için bozulmuş. Sonuçta tekrar karşı karşıya geleceksiniz , mutlaka bunu neden yaptığını sor (hatta dmden bana da yaz sorunca merakettim neden böyle ruh hastası gibi davrandığını)
  • Abi okuyunca şok oldum. Üstteki yorumu atan arkadaşa katılıyorum. Sor mutlaka bizede haber ver :D
  • yaw kaç kere dicem özet yazın özeeeet
  • sen kiza adını soyadını vermişsin, eklemiş. sonra kızın adını almadan koşup cikmışsın. nezaketsizsin. yine de ne diyecegini merak ettigi için hemen silmemiş. onda da sormayi unuttum adın ne diyince. bu cumleden de gecer not alamadigin için seninle arkadas olmak istememis. onun yerine "kusura bakma acele ciktim. ismini öğrenebilir miyim" tarzi sorsaydın muhtemelen cevap verirdi. numarani engellemek için almadi, muhtemelen kızın suratına bile bakmadan cekip gittin. bu kadar acele edecek ne vardı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzun içinde gelen böcek -- 5 Ekim 2018; 19:26:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: General Tao

    yaw kaç kere dicem özet yazın özeeeet
    YAW KARŞİM ŞİMDİ BU ARKADSIMIZ Bİ KIZA NUMARASINI VERMİŞ AMA KIZIN ADINI BİLMİYOMUS KIS ENGELLEMİS BU ÖSET..s
  • Neyse ki sivilceli şişmanmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

    sen kiza adını soyadını vermişsin, eklemiş. sonra kızın adını almadan koşup cikmışsın. nezaketsizsin. yine de ne diyecegini merak ettigi için hemen silmemiş. onda da sormayi unuttum adın ne diyince. bu cumleden de gecer not alamadigin için seninle arkadas olmak istememis. onun yerine "kusura bakma acele ciktim. ismini öğrenebilir miyim" tarzi sorsaydın muhtemelen cevap verirdi. numarani engellemek için almadi, muhtemelen kızın suratına bile bakmadan cekip gittin. bu kadar acele edecek ne vardı
    Adını sormadı diye engellenir mi yahu. Kızın psikolojik sorunları var bence. Gerçi hangi kızın yok ki.
  • Kıza köpek çekmek için iyi fırsat. Muhattap bile olma sana birşey derse.
  • Aynı yorumu Elraenn'in videosunun altında okumuştum. Sen o elemansın galiba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastStand

    Adını sormadı diye engellenir mi yahu. Kızın psikolojik sorunları var bence. Gerçi hangi kızın yok ki.

    Alıntıları Göster
    olay tam olarak adini sormamak değil. kaba davranmak.
  • Bak dalgana. Etraf piskopat manyak dolu
  • hahahaa kahkaha attım okurken
  • herkes isim demiş ama alakası yok. bak dalgana unut gitsin özel dönemine denk geldin büyük ihtimalle
  • Amaaan salla bu ülkede damacana s. yolar düşün normal bir kıza kaç kişi yürüyüp yazıyor? Kaç tanesi ilgi bir şeysi. Yani normal bir kız bulmak zor ha bu kimden kaynaklı? Senden benden kaynaklı tabi ki.
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum AnZi Anormal zirvenin kısaltılmışı zaten.Dexter Morgan var :D
  • Buna benzer sey gecen sene basima geldi. Alt devredeki bi kiza yardim icin cikmis sorular atacagimi soylemistim. Bundan dolayi numarayi alip aksam cikmis sorular attim. Ve herhangi bir muhabbette donmedi sinav sorulari haricinde. 1 saat sonra. K.bakma seninle bir alakasi yok. Numarami silmeni rica ediyorum dedi. Hangi yildayiz. Tuhaf insanlar var su hayatta. Konu sahibi arkadas nezaketsiz davranmis olabilir o tartisilir. Ama engellemek nedir ya. Bi de neden engellendigine dair aciklama yapanlar olmus. Kizlar icin bu kadar sık dokuyup ince eleyeceksek kafayi siyiririz. Bu nedir ya?. Soyle mi sorsam boyle mi konussam diye diye insanlar benligini kaybetti. Kimse kendi gibi olamamaya basladi. Sktr edin kasmayin.
  • shefy kullanıcısına yanıt
    Teşekürler yorumun için ben de senin gibi düşünüyorum.Bir sorum var nezaketsizlik olmuş mudur?Ayıp mı etmişim?Ama bilmeden ettiğim çok belli.Bu arada seninki benimkinden daha kötüymüş hocam.Bir arkadaşım var insanlara neden yakın ilişkiler kurmuyorsun,soğuk davranıyorsun diye soruyordu.Ben de onu haklı görüp insanlara daha içli dışlı olmaya başlamıştım.İnsanlar garip cidden.
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Benim olayin biraz arka yuzude varda cok fazla acmak istemedim. Ama kisaca bu sekilde oldu. saat 23.00 saate kadar 20dklik normal konusma gecip. 00.00da numarami silebilir misim diyince. 1 saatte ne olmus olabilir diye kendime sordum. İsin icinde baska parmaklar var diye dusundum. Neyse gecti gitti. Ben kendimi zerre kusurlu bulmadim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.