Şimdi Ara

Az önce trafikte yaşadığım olay...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 1-2 saat önce motosikletimle boş yolda seyrediyordum, hızım 100 civarı, ilerde ışığın yandığını görünce aynama bakıp sinyalimi verip biraz bekledikden sonra sol şeride geçip ışığın önünde duruyorum.O sırada baya arkadan gelen biri vardı, tahminen hızını düzgün ayarlayamadı ki durmakta zorlandı ve düdüğe bastı, bende kafamı çevirdim ne var diye, arabayla sağıma geçti, ne önüme atlıyosun durmasam nolcaktı dedi, bende sinyalimi verip nizami bir şekilde geçtim duramazsan senin hatandı dedim, sonra cart curt birşeyler anlattı önüme atlayamazsın kaçla gidersem gideyim felan tarzında işte, bu arada yanlış görmediysem araçta 3 kişilerdi 1 tanesi kız, diğerleri erkekti.Ve klasik 1.70-50 kg kekolar işte, yanlarında kızda olunca böle hemen kavgaya girişecekmiş ayağıyla hareket eden tipler, ben ışık yandığında bak işine deyip konuyu kapatmasam büyük ihtimal tartışma uzayacak, bir noktadan sonra sesimiz yükselecek ve arabadan inecektik.
    Şimdi asıl sıkıntım trafikte bu tarz kekolara taviz vermekten sıkıldım artık, bildiğiniz üzere artık erkeklik kalmadı, 2-3 kişi olmaları umrumda değil, ben pro boksörüm forumda bilenler bilir, abartmıyorum ikisinde tek vuruşla çok rahat indirip ağızlarının payını veriebilirdim fakat eminimki o arabadan elleri boş inmeyeceklerdi, mutlaka bıçak sopa bişeler olacaktı, o yüzden anlamsız bir korkuya kapılıp alttan alan taraf oldum ve kekoların bir yerlerinin kalkmasına izin verdim.İşte bu olay çok zoruma gidiyor, sizce doğru olanımı yaptım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saintvicious22 -- 21 Ekim 2018; 22:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru olanı yapmışsın hocam. Lakin tam aksine o ib.elerin inip ağzını burnunu dağıtıp eşek sudan gelinceye kadar da dövsen yine helal olsun, doğru olanı yapmışsın derdim. Bu kekolarla yaşadığın durum tam olarak bu. Rezaletin boyutu açısından her iki durumda da sen haklısın. İçin rahat olsun.
  • aynaya baktın ve arkadan hızla gelen aracı görmeden diğer şeride atladın.
    doğru mu anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

aynaya baktın ve arkadan hızla gelen aracı görmeden diğer şeride atladın.
    doğru mu anladım?
    Kırmızı ışık yanıyormuş isterse 200 le gelsin arkada ki, illa ışıkta duracağı için arada da mesafe olduğunu görüp geçmiş olabilir.
  • Yapacak bir şey yok haklısın kardeş! diyip devam edeceksin. Böyle tipler için kelime israfı yaptığınıza değmez.

Her gaz pedalına basan sol şerit benim diyor, eğer duramayacaksan o hıza çıkmayacaksın da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Da Firenze

Kırmızı ışık yanıyormuş isterse 200 le gelsin arkada ki, illa ışıkta duracağı için arada da mesafe olduğunu görüp geçmiş olabilir.

Alıntıları Göster
    belkı kırmızı ışıkta durmayacak. acil hasta taşıyor ya da emniyet aracı.

muhalefet olmak için sormuyorum. emniyet mensubuyum. mantıklı cevabın varsa buyur.
  • Bazılarına haddini bildirmek gerekiyor. Kaskın, montun ve eldivenlerin olduğunu varsayarak konuşuyorum. Kaskla atılan kafa darbesine, eldivenle atılan yumruğa karşı koyabilecek bir insan yok. Gereğini yapın gitsin böyle durumlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Hızım öncesinde ondan fazlaydı. zaten 15 sn önce felan o aracın yanından geçmiştim, dediğim yol 3 şeritli bir yoldu ve o sırada bizden başka kimse yoktu yolda, ben durabiliyorsam onunda durabilmesi lazım.

Ya ayrıca merak ettiğim nokta emniyet aracı olsa ne farkeder ? Ben aynamı kontrol edip, sinyalimi verip, en az 3-4 saniye bekledikten sonra nizami bir şekilde şeride geçip ışıkta duruyorum, burda ne gibi bir hatam olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saintvicious22 -- 21 Ekim 2018; 22:0:39 >
  • Benzer bir olay geçmiş zamanda önümde gerçekleşti.Fakat motorcu yunus polisiymiş ya merkeze gidiyor ya da geliyordu çünkü sivildi,yanlarından geçerken arabadakiler en son abi kusura bakma bilmiyorduk yapma etme kurbanın olayım diyordu.

Bu tür olaylarda ya savcı olacaksın ya polis ya da 'iş adamı'.Dayak insanların gözünü korkutmuyor malûm.Ama mevki, makam öyle mi? Ortadoğu burası, bu tür olaylar artık gündelik bir yaşamın parçası.

• Böyle durumlarda sakın kendinize güvenip saldırmayın üstü boş olan adam artistlik yapmaz en iyisini yapmışsınız tebrik ederim

• agaçe A kullanıcısına yanıt
    Kaskım ve eldivenim vardı ama beni yanlış anlamayın olmasada birşey farketmeyecekti, o kalıptaki 2 kişiyi indirmek abartmıyorum 10 saniyemi almaz ama dediğim gibi erkeklik kalmadı artık, bu tipler kızın yanında dayak yemektense bıçağı takıp katil olmayı ve hapis yatmayı tercih ediyorlar, daha önce sayısız örneğini gördüğüm için endişeyle yaklaşıyorum artık trafik kavgalarına.Sokakta felan karşı karşıya olsa elindeki aleti kullanmaya fırsat vermeyiz ama arabadan aniden öyle çıkınca biraz sıkıntı olabiliyor.Ama böyle birşey yapmayıp alttan alıncada, şu tiplerin tötünün kalktığı aklıma geliyor ve keşke risk alıp birşeyler yapsaydım demeden edemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saintvicious22 -- 21 Ekim 2018; 22:5:12 >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız, aracın geldiğini gördüm ve sinyal verip öyle geçtim aramızdada baya bir mesafe vardı.

• quote:

muhalefet olmak için sormuyorum. emniyet mensubuyum. mantıklı cevabın varsa buyur.

Alıntıları Göster
    O kadar detaylı düşünürsek her şeye bir bahane bulunur, acil bir durumu varsa 4lülerini yakar basar gider.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Acil hasta taşıyorsa solda işi ne? Emniyet şeridinden geçsin gitsin, veya en sağdan devam etsin işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saintvicious22

Yanlış anladınız, aracın geldiğini gördüm ve sinyal verip öyle geçtim aramızdada baya bir mesafe vardı.
    aracı gördüysen mesafeyı hesapladıgını farzediyorum. ortadaki şerit cizgilerine uygun hareket ettiysen sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Acil hasta taşıyorsa solda işi ne? Emniyet şeridinden geçsin gitsin, veya en sağdan devam etsin işte.

Alıntıları Göster
    sağ şeridin hızlı aktıgını nereden bılıyorsun yada yolda emniyet şeridi oldugunu nereden bılıyorsun?
    soldan başka bir tali yola sapmayacagını nereden biliyorsun?

acil durumda her araç heryerden geçer.
  • Beyler benim anladigim kadariyla adami rahatsiz eden konu karsidakinin haksiz yada hakli olmasi diil. Adamin agrina giden karsidakilerin tavri. Eger normal bi dille sıkıntılarını dile getirselerdi bu adam burda konu acmazdı bile.
    Artık konusma adabı, adamlık nedir bilmiyor cogu genc. Hepsi ayrı artist, ayrı maganda...nereye gidioruz hic belli diil!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanın içerisinde kalıyor ama gene de doğru olanı bu. İte dalaşacağına çalıyı dolaş diye bi söz var. Maalesef ortalık böyle anti sosyal yaratıklarla dolu. Filmlerde olurdu ya tasmasız sokak köpeklerini toplayan adamlar. Böyle bişey olacak toplayacaklar bunları...
  • Hızım 100 km civarından sonrasını okumadım

TR de motorlar neyine güveniyorsun basıyorsun

Canın çok ucuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.