< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İşler bayisinde şahit olduğum ilginç diyalog
-
-
Bütün liseden bahsediyor herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 tayfa gümbür gümbür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başta gaza gelip o kadar kitap alıp yarısını anca çözeceklerden biri daha
seneye dolap hesabına "10 sayfa çözülmüş temiz fizik kitabı satılık" şeklinde ilan açacak kişilerin diyaloğu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 13 Ekim 2023; 16:30:53 > -
Ben hevesle 2 tane aldım 1 tane çözdüm. Konuyu anlıyorsanız soru bankasını 2 kere çözmek amelelik bence; basit-orta, zor olan soruları da düz işlem yaratıcı düşünme istemeyen, sorulardan oluşuyor.
-
İsleri seviyorum ya kitabi direkt buluyordum gecen sene sadece calisan baska kitap da oneriyordu sonra israr dda ediyordu onun disinda iyiydi
Ayt fizikte bs’nin yarısını 345’in tamamını 3d’den güzel soruları seçerek çözdüm 1y var kafi bence fazlası gereksiz branş denemeleri yeter ben branşı az tuttum adam akıllı çözseydim fullerdim belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanzaKudurooo -- 14 Ekim 2023; 14:0:6 >
İlginç diyalogdur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
seneye dolap hesabına "10 sayfa çözülmüş temiz fizik kitabı satılık" şeklinde ilan açacak kişilerin diyaloğu. |
Başta gaza gelip o kadar kitap alıp yarısını anca çözeceklerden biri daha |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X