Şimdi Ara

BUGÜN OTOSTOPTA YAŞADIĞIM OLAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah otostopla ıspartadan antalyaya gidiyordum tırcı bi abi aldı sohbet muhabbet bayağı sardı, ama saat epey erkendi, uykusuzdum sonra adam kettle a su koydu kahve yaptı uykumuz açılsın diye, bana bir bardak koydu, sonra kendi nescafe bardağını çıkarttı, bunları yaparken bi yandanda tırı sürüyordu, sonra işte kettle la kendi nescafe bardağını çalkalamak için yarısına kadar kaynar su doldurup aşağı döktü sonra sen kalk o döktüğü yerden camı açık bi araba geçiyomuş tamda, adamın ssuratı üstü hep kaynar su AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa..!!!!1111!!! ****** ********** ******* küfürler falan havada uçuşuyo ben gülmekten tırın içinde yuvarlanıyorum torpidodan girip kaputtan çıkıyorum öle işte bitti bu kdr

• Allahtan gürültüye gelmiş senin kahvede içmemişsin.
  • okumayın.
    adının hakkını vermiş yine.
  • hll knk yorumları için onay verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

hll knk yorumları için onay verildi

hll knk
  • hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

okumayın.
    adının hakkını vermiş yine.

Büyük yazın şu yazıyı, okuduk gene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam yakında Kıdemli Yarbay olur.
  • hll spr dvm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ispartalı mısın reyiz?

• Sıcak suyu hazırlamış aman diyelim
  •  BUGÜN OTOSTOPTA YAŞADIĞIM OLAY
  • Hll knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir deniyim dedim otostop işini oda gay çıktı

• kahveyi içtikten sonra yuvarlansaydın keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Bu sabah otostopla ıspartadan antalyaya gidiyordum tırcı bi abi aldı sohbet muhabbet bayağı sardı, ama saat epey erkendi, uykusuzdum sonra adam kettle a su koydu kahve yaptı uykumuz açılsın diye, bana bir bardak koydu, sonra kendi nescafe bardağını çıkarttı, bunları yaparken bi yandanda tırı sürüyordu, sonra işte kettle la kendi nescafe bardağını çalkalamak için yarısına kadar kaynar su doldurup aşağı döktü sonra sen kalk o döktüğü yerden camı açık bi araba geçiyomuş tamda, adamın ssuratı üstü hep kaynar su AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa..!!!!1111!!! ****** ********** ******* küfürler falan havada uçuşuyo ben gülmekten tırın içinde yuvarlanıyorum torpidodan girip kaputtan çıkıyorum öle işte bitti bu kdr

Gercekse bizim evin orlardaydin demekki

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTH - A -- 7 Haziran 2013; 8:55:04 >
  • quote:

Bu sabah otostopla ıspartadan antalyaya gidiyordum tırcı bi abi aldı sohbet muhabbet bayağı sardı, ama saat epey erkendi, uykusuzdum sonra adam kettle a su koydu kahve yaptı uykumuz açılsın diye, bana bir bardak koydu, sonra kendi nescafe bardağını çıkarttı, bunları yaparken bi yandanda tırı sürüyordu, sonra işte kettle la kendi nescafe bardağını çalkalamak için yarısına kadar kaynar su doldurup aşağı döktü sonra sen kalk o döktüğü yerden camı açık bi araba geçiyomuş tamda, adamın ssuratı üstü hep kaynar su AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa..!!!!1111!!! ****** ********** ******* küfürler falan havada uçuşuyo ben gülmekten tırın içinde yuvarlanıyorum torpidodan girip kaputtan çıkıyorum öle işte bitti bu kdr

senin kedi hala trip atıyomu

• quote:

Orijinalden alıntı: ApmomoTR12

quote:

senin kedi hala trip atıyomu

yok barıştık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.