< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Eskiden böyle densizler çok yoktu trafikte. Esp yaygınlaştığından beri herkes ralli pilotu oldu başımıza. Instagram videolarının da etkisi büyük tabi. Suça teşvik kapsamında yargılanmaları lazım.
Şekil olsun diye makas atanlara gelecek olursak, her zaman söylemişimdir. Birinin canını tehlikeye atmadan, şöyle güzel bir bariyerde kendi işlerini görsünler. Yoksa trafikte şu videoda 03:47 deki beyaz ticari gibi babayiğitler gerekecek. Kolluk kuvvetlerinin bir şey yapmadığı belli zaten. |
O anda seninde arabana carpabilirdi. Keşke çarptığı kişiye yardımcı olsaydin. Sonuçta bir suç var. Şahit iyidir.
|
Bu cakallar bitmez ki her an her yerden cıkar insanın karşısına...
allah ıslah eylesin ıslah olmuyorsa kahreylesin ... |
dar beyinli bunlar ,35-40 yıldır ehlıyetim var ,
çok dık rampalarda aracı el freni ile kaldırıyorum , bu dar beyınlıler ,abi ehlıyeti yeni aldın galıba diyorlar , e ne yapsaydım, debrıyaj balatasını yakıp da mı kaldırsaydım aracı , dediğimde apışıp kalıyorlar , |
İnşallah girerler topu bir an önce kamyon altına. Kendim sağlık personeliyim, bu hareketleri yaparken gördüğüm biri kaza yaparsa elimi sürmeden geçer giderim.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 25 Şubat 2018; 1:8:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|