Bildirim
Kiraz Çekirdeği yuttum midemde kötü [SS'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben kirazi cekirdegiyle yiyorum valla çıkış dahil bi problem olmuyor zırlama hemen çocuk gibi psikolojik seninki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH 2007Peugeot 508| Uludağ Elektronik Mühendisliği / SAP Consultant | -
Popondan ağaç çıkacak, bol bol su iç de çabuk olsun bari... Olmadı tıkaç. _____________________________ 
-
ne var yav40 yılda bir bilmeden yaralı bişey yemişsin çıkışta mutluluk gözyaşı dökme _____________________________ -
Bende çekirdekleeriyle birlikte yiyorum hiç bi sorun yok _____________________________ World is a book and those dont travel reading only one page of it. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mario Puzo
Beyler yaklaşık olarak birkaç saat önce kiraz çekirdeği büyük bir hatayla mideye indi midemde garip şeyler hissediyorum. Lütfen yardım !!!!
Not : SS koyamayacak kadar kötü durumdayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriously Sirius -- 27 Haziran 2012; 0:47:57 >_____________________________ -
quote:
Beyler yaklaşık olarak birkaç saat önce kiraz çekirdeği büyük bir hatayla mideye indi midemde garip şeyler hissediyorum. Lütfen yardım !!!!
Not : SS koyamayacak kadar kötü durumdayım.
12 parmak bağırsağında takılmış olabilir bu da diğer yiyeceklerin bağırsaklara gitmemesine neden olur.Bir süre bişey yeme yoksa mide asidin yemek borusuna ulaşabilir
Kaynak:Kıçım_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: virtue61
Ben kirazi cekirdegiyle yiyorum valla çıkış dahil bi problem olmuyor zırlama hemen çocuk gibi psikolojik seninki
bağısağımı falan yırtmasın?_____________________________ -
Bu yaşıma kadar yediğim kirazların yarısı çekirdeğiyle gitti.
Sorun yok, su iç geçer.
#8VELİ KAVLAK -
kardeş bir şey olmaz merak etme :D herkesin basına en az 1 kere gelmistir korkma :) midede gider o . olmadı icinden kriaz agacı cıkar _____________________________ To Glory -
quote:
quote:
bağısağımı falan yırtmasın?
Raadol, sadece tuvalete git ve anın zevkini yaşa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH 2007Peugeot 508| Uludağ Elektronik Mühendisliği / SAP Consultant | -
quote:
quote:
bağısağımı falan yırtmasın?
Yav he he_____________________________ -
bi arkadaşım vardı aynı boyle kiraz çekirdeiğini yuttu sizlere ömür
- son bir yıl içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için provizyon verilememiştir
- atari tank oyunu
- ayak bileği kırılanlar yorumları
- suyun kaynadığını nasıl anlarız
- en yakın tarım ilacı satan yer
- telegram indirim kanalları
- en iyi deprem uygulaması
- guinness rekorlar kitabı
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler