Bildirim
Kiraz Çekirdeği yuttum midemde kötü [SS'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben kirazi cekirdegiyle yiyorum valla çıkış dahil bi problem olmuyor zırlama hemen çocuk gibi psikolojik seninki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Popondan ağaç çıkacak, bol bol su iç de çabuk olsun bari... Olmadı tıkaç. -
ne var yav40 yılda bir bilmeden yaralı bişey yemişsin çıkışta mutluluk gözyaşı dökme -
Bende çekirdekleeriyle birlikte yiyorum hiç bi sorun yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Mario Puzo
Beyler yaklaşık olarak birkaç saat önce kiraz çekirdeği büyük bir hatayla mideye indi midemde garip şeyler hissediyorum. Lütfen yardım !!!!
Not : SS koyamayacak kadar kötü durumdayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriously Sirius -- 27 Haziran 2012; 0:47:57 > -
quote:
Beyler yaklaşık olarak birkaç saat önce kiraz çekirdeği büyük bir hatayla mideye indi midemde garip şeyler hissediyorum. Lütfen yardım !!!!
Not : SS koyamayacak kadar kötü durumdayım.
12 parmak bağırsağında takılmış olabilir bu da diğer yiyeceklerin bağırsaklara gitmemesine neden olur.Bir süre bişey yeme yoksa mide asidin yemek borusuna ulaşabilir
Kaynak:Kıçım -
quote:
Orijinalden alıntı: virtue61
Ben kirazi cekirdegiyle yiyorum valla çıkış dahil bi problem olmuyor zırlama hemen çocuk gibi psikolojik seninki
bağısağımı falan yırtmasın? -
Bu yaşıma kadar yediğim kirazların yarısı çekirdeğiyle gitti.
Sorun yok, su iç geçer. -
kardeş bir şey olmaz merak etme :D herkesin basına en az 1 kere gelmistir korkma :) midede gider o . olmadı icinden kriaz agacı cıkar -
quote:
quote:
bağısağımı falan yırtmasın?
Raadol, sadece tuvalete git ve anın zevkini yaşa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
bağısağımı falan yırtmasın?
Yav he he -
bi arkadaşım vardı aynı boyle kiraz çekirdeiğini yuttu sizlere ömür
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X