Şimdi Ara

Bu vücut geliştirme tamamen genetik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
8.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birlikte başladığım ve birlikte çalıştığım arkadaş hulka dönüştü ben kamyoncu gibi geziyorum.Beslenmemizdede bi fark yok ama durum bu.Salonda millet bu arkadaşa abi abi şunu nasıl yapıcaz diye sormaya geliyor, banada sendemi yeni başladın kardeş diyorlar

• Takma katana hocam çalışmaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird_hunter

Takma katana hocam çalışmaya devam
    Aslında tamamen genetik, doğru. Ama en kötü genetikle bile çalışmak>çalışmamak. En kötü ihtimalle 1 sene öncekinden çok daha iyi durumda olursun 1 sene sonra düzenli çalışmaya devam edersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

Aslında tamamen genetik, doğru. Ama en kötü genetikle bile çalışmak>çalışmamak. En kötü ihtimalle 1 sene öncekinden çok daha iyi durumda olursun 1 sene sonra düzenli çalışmaya devam edersen.

Alıntıları Göster
    Savaş hocanın da dediği gibi yarısı genetik yarısı azim.
  • Genetiğim cok iyi degil. Fit degilim . Omuzlarim genis degil. Ama yinede kimsede olmayan sabir ve azim bende var Önemli olan bi önceki günden daha iyi olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Larrikin

Genetiğim cok iyi degil. Fit degilim . Omuzlarim genis degil. Ama yinede kimsede olmayan sabir ve azim bende var Önemli olan bi önceki günden daha iyi olmak.
    Genetik olduğu kadar yaşadığın hayatın, stresin de büyük bir önemi var. Sürekli kafanı yoran bin türlü derdin varsa, kendini onları düşünmekten alıkoyamıyorsan işin zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Genetik olduğu kadar yaşadığın hayatın, stresin de büyük bir önemi var. Sürekli kafanı yoran bin türlü derdin varsa, kendini onları düşünmekten alıkoyamıyorsan işin zor.

Alıntıları Göster
    Salona gidip ağırlıkların altına girmekten zevk alıyorsan problem yok. Devam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücut Geliştirme zararları !!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1ABE892

Salona gidip ağırlıkların altına girmekten zevk alıyorsan problem yok. Devam...

Alıntıları Göster
    Kemiklerim iri kilolu değilim gibi oldu bu
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Kendini başkalarıyla kıyaslarsan motivasyonun kaybolur yapman gereken sürekli kendinin daha iyi bir versiyonu olmaya çalışmak, kendinle yarışmak.
  • Metabolizmaniz farkli olabilir daha fazla ogun ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 13 Kasım 2014; 12:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Metabolizmaniz farkli olabilir daha fazla ogun ye
    sanki mr olympia oldunuzda genetikten bahsediyorsunuz sanki çok süper beslenıyorsunuz harka formda hareketlerı tamamlıyorsunuzda genetıkten bahsediyorsunuz
    ben daha ne dıyeyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sick kunt

sanki mr olympia oldunuzda genetikten bahsediyorsunuz sanki çok süper beslenıyorsunuz harka formda hareketlerı tamamlıyorsunuzda genetıkten bahsediyorsunuz
    ben daha ne dıyeyım.

küçükken ateşli bi hastalıkmı geçirdin kardeşim, mesajda ne yazdığını allgılayamıyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

ben daha ne dıyeyım.

küçükken ateşli bi hastalıkmı geçirdin kardeşim, mesajda ne yazdığını allgılayamıyormusun?

ben gayet ıyı anladımda senın,benım cumlede ne ıfade ettıgımı anlaman ıcın baya bı ekmek yemen baya bı yapman lazım bu sporu.
    kolay gelsın.
  • quote:

quote:

quote:

ben daha ne dıyeyım.

ben gayet ıyı anladımda senın,benım cumlede ne ıfade ettıgımı anlaman ıcın baya bı ekmek yemen baya bı yapman lazım bu sporu.
    kolay gelsın.

tıp hergeçen gün ilerliyor kardeşim ümidini yitirme

• Yapabildiğinin en iyisini yaptıktan sonra durum böyleyse ya daha iyi yap yada cok daha iyi yap

• quote:

ben daha ne dıyeyım.

Kas liflerinin sayısı , kasların gelişmesini sağlayan hücreler , kasların gelişmeye tepkisi gibi yüzlerce genetik bi faktör var. Çok düzgün kürlerle bile adam gibi gelişemeyenler gördüm. Genetik bu iş için çok önemli bi faktör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

ben daha ne dıyeyım.

Kas liflerinin sayısı , kasların gelişmesini sağlayan hücreler , kasların gelişmeye tepkisi gibi yüzlerce genetik bi faktör var. Çok düzgün kürlerle bile adam gibi gelişemeyenler gördüm. Genetik bu iş için çok önemli bi faktör

Alıntıları Göster
    Vücut Geliştirme içi Genetik nedir ? atalarından aldığı özellikleri fizik olarak çalışmadan iyi seviyede hatta çok iyi seviyede olmaktır malum Türk halkı olarak genetiğimiz iyi diyemiyorum hatta kötüyüz diyiyorum evet bu konuda çok nadir kişiler var hem Türkiyede olsun hem Dünyada şimdi fitness modellere bakarak belirleyebiliriz bunu dünyada kaç tane Lazar var ? kaç tane Auger var ? bir elin 10 parmağını ya geçer ya da geçmez hepsini geçtim Arnold denen bi adam var BB dünyasında kaç tane Arnold gördünüz ?

Genetik farklılık mesela uzun bacaklar uzun kollar geniş omuzlar ince bel bunlar gerçekten bir kişide olduğu zaman VG dediğimiz spor bu adamlara yakışıyor eyvallah herkes Atletik bir fiziğe sahip değil olmayanlarda çok çalışarak bir yerlere gelebilir herkes anasının karnında üçgen doğmuyor ama ne seviyeye gelen adamlar gördük yine her şeyin altında çok çalışmak yatıyor.

Örnek vermem gerekirse bir futbolcu mesela Ronaldo eminim 18 yaşında ManUnited'ta ki halini görmüşsünüzdür zayıf çelimsiz uzun boylu biriydi 10 senede gösterdiği gelişime bakın derim parmak ısırtan cinsten nerden nereye bunu başaran bide ecto vücut tipine sahip biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Vücut Geliştirme içi Genetik nedir ? atalarından aldığı özellikleri fizik olarak çalışmadan iyi seviyede hatta çok iyi seviyede olmaktır malum Türk halkı olarak genetiğimiz iyi diyemiyorum hatta kötüyüz diyiyorum evet bu konuda çok nadir kişiler var hem Türkiyede olsun hem Dünyada şimdi fitness modellere bakarak belirleyebiliriz bunu dünyada kaç tane Lazar var ? kaç tane Auger var ? bir elin 10 parmağını ya geçer ya da geçmez hepsini geçtim Arnold denen bi adam var BB dünyasında kaç tane Arnold gördünüz ?

Genetik farklılık mesela uzun bacaklar uzun kollar geniş omuzlar ince bel bunlar gerçekten bir kişide olduğu zaman VG dediğimiz spor bu adamlara yakışıyor eyvallah herkes Atletik bir fiziğe sahip değil olmayanlarda çok çalışarak bir yerlere gelebilir herkes anasının karnında üçgen doğmuyor ama ne seviyeye gelen adamlar gördük yine her şeyin altında çok çalışmak yatıyor.

Örnek vermem gerekirse bir futbolcu mesela Ronaldo eminim 18 yaşında ManUnited'ta ki halini görmüşsünüzdür zayıf çelimsiz uzun boylu biriydi 10 senede gösterdiği gelişime bakın derim parmak ısırtan cinsten nerden nereye bunu başaran bide ecto vücut tipine sahip biri.

Alıntıları Göster
    "Don't cry to quit, cry to get better."

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

"Don't cry to quit, cry to get better."

Alıntıları Göster
    Bence pes etme dostum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben daha ne dıyeyım.

kolay gelsın.

tıp hergeçen gün ilerliyor kardeşim ümidini yitirme

bi kes amma cok konustun chicken body

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.