Şimdi Ara

Beslenme ve diyetetiğin balon olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar balon bölüm tartışması yapılıyor bence en balon bölüm budur.1-2 ders dışında çoğu temel ders, okuması en kolay 4 yıllık bölümlerden(bir arkadaş ekolü),devlette ataması çok düşük.Ha diyorsanız benim param var diyetisyenlik merkezi açarım diye doktor imzası olmadan açamıyorsunuz.(o yetki dahiliye doktorlarında var).Kısacası beslenme ve diyetetik en balon bölümlerden biridir.Gerçekten ilginiz yoksa ya da paranız yoksa seçmeyin onun yerine gidin veterinerlik okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beslenme ve diyetetik’i savunacak kimse yok forumda hocam. kimse tahrik olmaz ki bu yazılanlardan çünkü doğru

siz burada savunacak kitlesi olan bölümlere atıp sallayacaksınız ki kaos olsun. burası donanımhaber, kaostan beslenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 7 Eylül 2020; 0:48:56 >
  • linç yemek için yazmadım doğruyu yazdım.(linç istesem doktorluk balon hüü yazardım)Bu arada çok kral adamsın attığın tarih notları sayesinde(sen atmıştın galiba,yanlış hatırlıyor olabilirim) aytde 2 soru yaptım.Kral adamsın vesselam.Forumu kaliteli kılanlardansın
  • Dogru abi cidden diyetisyenler ne yapiyor olabilir ki lise okuyan biri bile nasil diyet yapacagini bilir bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kilo almak istiyorsan : çok ye .
    Kilo vermek istiyorsan : az ye .

Bunu bilmekte ne var ki ?
  • Yer açacak kadar para varsa gayet de güzel meslek. Dikkat çekici, öz güvenli herhangi birisi rahatlıkla incinmeden okur. Sonra sosyal medya hesaplarını güçlendirdikçe yeni ağlar yeni müşteriler edinir. İşini online diyetisyenlik üzerinden yapabilir Alışveriş sitesi linki kaydırtır para kazanır, reklam alır kazanır giderek büyüyüp fenomen olur çalışmasına bile gerek kalmaz
    Azıcık ilgiden ve sosyal medyadan hoşlansam fotojenik olsam kesin okurdum.

• balon hemde ne balon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diyetisyenler de kimmiş dr nowzaradan varken

Beslenme ve diyetetiğin balon olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 7 Eylül 2020; 0:25:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.