|
Ulan kimseyle muhabbet edemez oldum. Üni mevzusu açılır "aklın varsa kendini geliştir yazılım oku" derler. Okul biter "aklın varsa evlenme şu işi yap sonra" derler. İş ararsın "aklın varsa memur ol" derler o biter onu derler vs. uzar gider. Lan her konuda böyleyiz. Bir diziyi izlediğimden bahsediyorum onda bile "o saçma sapan bir dizi boşver şunu izle" diyolar. Mesela bir girişim planın var "yok o iş tutmaz şunu yap" diyorlar. Hatta yemek yediğin restorandan bahsediyorsun onda bile "yok orası güzel yapmıyo en iyi kebap x yerde yenir" şeklinde sürekli bir "OOO BAK BEN DOĞRUSUNU BİLİYORUM SEN BENİ DİNLE" havası var. Bakın mekan, yaş vs. farketmiyor. Forumda da girin her konuda bunu görürsünüz. Sallıyorum; Ps konularına girin "Ps alan maldır aw k Xbox dururken :d" yazan mı dersin, Arrow dizisindeki yorumların "bunu izleyeceğinize Daredevil izleyin" diyen mi dersin her çeşit var. Hatta bir ara PC için harcanacak elektrik gücünü sordum, 1 tane bile adam akıllı cevap gelmedi ya 1 tane! İnsanların yazdığı şeyler şöyleydi "Kardeş o kadar pc kullanırsan boş gezenin boş kalfası olursun" , "Pc alacana laptop al daha mantıklı çocuk musun" , "O kadar parayı pc vereceğine tatile git :d" gibi şeyler. Arkadaşlar neden sürekli birilerine akıl verip hayatlarına karışıyorsunuz? Neden insanların tercihlerine saygı duymuyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler