Şimdi Ara

Bu ülke insanından bir halt olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denize gittim geçen, küçük çocuğun teki, denize taş atıp duruyor. Bir tanesi adamın birinin 20 santim yakınına geldi. Deniz de kalabalıktı yani. Babası da kim bilir nerede, kimse bir şey demiyor çocuğa. Normalde ben çok uyarırım böyle şeyleri, ama istiyorum ki BAŞKALARI DA UYARSIN, hep ben uyarınca ne anlamı kalıyor? Ben denizde değildim o an bana giren çıkan yok, lan düşündüm bari denizde olan birisi uyarsın. Ama yok! Bir kişi bir şey demedi. Uyarsan falan haklı olsan bile zırtopoz birine denk gelirsin al başına belayı.

Ondan sonra, bunların çocukları, plastik şişeleri hep suyun içinde bırakıyorlar gidiyorlar. Ne cahillik. Yani takmıyorum artık. Zaten her taraf da çöp içinde. Öyle sinirleniyorum ki düşününce yani ülkede ahlaki çöküntü var. Eskiden de var mıydı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 14 Ağustos 2019; 3:11:31 >

• Askeri kamplar candir insanlar nezih😎

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden bu kadar değildi.Nedeni de köyden gelen cahil ve kültürsüzlerin şehir yaşamına uyum sağlamada sorun çıkarıp.Mufakazar yaşamı benimseyip mahalleli yapılaşmayla kendilerini ve çocuklarını korumaya alma dürtüsü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen günlerde bizde akşam gitmiştik aynı şeylerle karşılatım emin ol,sahili leş gibi yapmış insanlar,plastik bardaklar,pet şişeler,bira kutuları,meyve suyu kutuları vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Askeri kamplar candir insanlar nezih😎
    Sevgilimin arkadaşının babası emekli astsubay, onun sayesinde gittik askeri tesise. Gerçekten çok nezih , fiyatlar da çok ucuz hem. Al biranı şezlong da keyfine bak. Çok imrendim valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 14 Ağustos 2019; 13:20:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu rezalete bakın.

Kurban kesip sevaba girdiklerini zanneden cahillerin eseri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmir de sahil de çoğu zaman çöp olur. Trene binerler ayakkabılarıyla koltuğa ayaklarını uzatirlar. Kisa lafın özü Bazı barzoların yaptığı şey bunlar. Ne onların kültürlerini nede kafalarını değiştirebilirsin. Keşke herkes yediğini çöpe atsa her yer temiz olur ama.. Keşkeyle olmuyo bazı şeyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam arabasiyla iki seriti ortalamış telefonuyla oynuyo.korna çalıyorum.aynadan bakiyi gene telefonuyla oynuyo.bi daha korna çalıyorum. El kola başlıyo.sorsan hep haklılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedef2020

Bu mesaj silindi.
    Kesinlikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.