Bildirim
Bu Silahın Adı Ne ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
4-6 -
kabzasına bakılırsa rus yapımı bir silaha benziyor.yanlış hatırlamıyorsam durgunov yani dragunov olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: [DOTA]Wonder_kiss
dragunov
bende öyle diyorum ama arkadaş g3 a4 seyyar dipcikli diyor.. -
kanas derler ona -
lamer silahi dragunov -
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
kanas derler ona
yuh her dürbünlü silaha kanas diyenlere gülüyorum ya -
Askerlık yapmadıgınız bellı. o silahın adı uzun namlulu bixi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ruknu
Askerlık yapmadıgınız bellı. o silahın adı uzun namlulu bixi.
dostum bende ilk başta bixi diye düşündüm ama bixiler makineli tüfek sınıfında değil mi? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ruknu
Askerlık yapmadıgınız bellı. o silahın adı uzun namlulu bixi.
-
Silahın ismi SVD. Açılımı Snayperskaya Vintovka Dragunov(Dragunov(üreticisinini adı) keskin nişancı tüfeği) Türk ordusunda özelikle güneydoğu ve doğudaki birliklerde her timde 1 adet bulunmaktadır. Keskin nişancı silahı kelimelerinden türetilerek KNS denmiş bu da söylene söylene Kanas takma adını almıştır.
10 mermi kapasiteli, 7.62 mm., rus yapımı, yarı otomatik bir silah olup aslen keskin nişancı tüfeği değildir. Piyade timine destek verme maksatlı kullanılır. Keskin etkili atış değeri düşük olduğundan keskin nişancı tüfeği değildir.
Piyade tüfekleri 400 m.den sonra etkisiz kaldıklarından destek silahı olarak kullanılır.
Çok da iyi bir tüfek değil kanımca. Kullanırken sadece mekanizması ve arıza yapmaması beni mutlu ediyordu. Gece kullanırken dürbünde kalem pille çalışan artıkıl aydınlatıcı vardı. Hedefe daha rahat nişan alınabiliyordu.
Benim kendi notum: 5 üzerinden 3.5 .
Not: Bu arada bixi diyenler olmuş. bixi şeritle beslenen hafif makineli bir tüfektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karian -- 27 Eylül 2009; 16:21:28 >
-
dürbünlü g3 -
-
-
dragunova benzettim biraz -
Yanılmıyorsam cod4'de vardı bundan, oyunu bunla bitirdim şerefsizim, etkili bir silah gibiydi orda..
Benimkiler nükleer füze..
-
Silah G3 ancak +dürbün takılmış ve namlu değiştirilmiş. -
Dragunov. Nam-ı diğer KANAS -
Dipçik kısmı dragunova benziyor da ön kısmını benzetemedim.
Benzer içerikler
- kara böcek
- hayalet sevgilim hikayesi
- lumberjack orjinallik sorgulama
- taksicilik yapılır mı
- eczanede ishal ilacı
- discord açıldı
- ets2 türkiye haritası
- dünyanın en büyük vinci
- havadan su üreten cihaz
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X