Şimdi Ara

Bu Silahın Adı Ne ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
22.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Otomatik düfek
  •  Bu Silahın Adı Ne ???

bu bixi

-----------------------------------------------------------

Bu Silahın Adı Ne ???

bu kanas

-----------------------------------------------------------

Bu Silahın Adı Ne ???

bu G3

• Dragunovun bir versiyonu.

Ama Dragunov oldugundan eminim.
  • g3
  • Dragunov sanırım.
  • 3G
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarfareOfTheSpirits

dürbünlü g3

eet durbunlu g3 bide askerlik yapmış bixiymiş
  • Dragunov bu. G3 olması zaten imkansız. Namlu üstündeki gaz pistonu kabak gibi ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruknu

Askerlık yapmadıgınız bellı. o silahın adı uzun namlulu bixi.

Sen askerliği nerede yaptın arkadaşım, de_dust ta mı

Bixi değil o. bixi nin şarjörü olmaz.
    Bixi tabir edilen silah, yine rusların "Pulemyot Kalaşnikova" diye tabir ettikleri otomatik tüfeklerdir.

Bu silah el kundağı ve dipçiği değiştirilmiş bir dragunov. Bkz. alttaki resim.
     Bu Silahın Adı Ne ???

Bu SVD tip 85 diye adlandırılan Çin imalatı modeldir.

ayrıca dragunovlar asıl üretim amacı olarak keskin nişancı tüfeği değil AK serisi kalaşnikov un menzilinin yetmediği mesafelerde destek amaçlı üretilmiştir.

Hem keleş (AK serisi) hem bixi (pk serisi) hem de dragunov (SVD) rus yapımı oldukları için namlu yapıları benzerlik göstermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 27 Eylül 2009; 18:57:32 >

• Noldu yahu askerlik yapanlar kurudu kaldı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruknu

Askerlık yapmadıgınız bellı. o silahın adı uzun namlulu bixi.

• Askerlil yapmadığınız belli.Onun adı m16a1
    Yanlız bu resimde modifiye etmişler.O asker belli ki tunningçiymiş
  • resimdede görüldüğü gibi bunlarda mekanizma sistemi kurşun namludan çıkarken o boruya hava basıncı yapar borudan giden hava arka taraftaki mekanizmayı tekrar kurar.yani merminingeriye tepmesineve güç kaybetmesine engel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplumb ağa -- 28 Eylül 2009; 22:27:51 >
  • beyler dünyadaki tüm silahlara bakmak istiyorsanız hepsi bir oyunda var.
    Jagged Alliance 2 diye bi oyun var commandos gibi çok eski (1999). v 1.3 diye mod yaptılar oyuna, saydım sadece 70 çeşit tabanca var oyunda hepsi gerçek. Oyunu torrentten falan bulun,http://www.bears-pit.com/ burdan da v 1.3 ü indirin. Her sene kurar oynarım bilgilerimi tazelerim :)
  • dragunov diyesim geliyor
  • awp değil mi o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karian

Silahın ismi SVD. Açılımı Snayperskaya Vintovka Dragunov(Dragunov(üreticisinini adı) keskin nişancı tüfeği) Türk ordusunda özelikle güneydoğu ve doğudaki birliklerde her timde 1 adet bulunmaktadır. Keskin nişancı silahı kelimelerinden türetilerek KNS denmiş bu da söylene söylene Kanas takma adını almıştır.

10 mermi kapasiteli, 7.62 mm., rus yapımı, yarı otomatik bir silah olup aslen keskin nişancı tüfeği değildir. Piyade timine destek verme maksatlı kullanılır. Keskin etkili atış değeri düşük olduğundan keskin nişancı tüfeği değildir.

Piyade tüfekleri 400 m.den sonra etkisiz kaldıklarından destek silahı olarak kullanılır.

Çok da iyi bir tüfek değil kanımca. Kullanırken sadece mekanizması ve arıza yapmaması beni mutlu ediyordu. Gece kullanırken dürbünde kalem pille çalışan artıkıl aydınlatıcı vardı. Hedefe daha rahat nişan alınabiliyordu.

Benim kendi notum: 5 üzerinden 3.5 .

Not: Bu arada bixi diyenler olmuş. bixi şeritle beslenen hafif makineli bir tüfektir.

Abov forumda suikastçi var!

• SVD'ye benzettim büyük ihtimalle de öyle.
  • quote:

Silahın ismi SVD. Açılımı Snayperskaya Vintovka Dragunov(Dragunov(üreticisinini adı) keskin nişancı tüfeği) Türk ordusunda özelikle güneydoğu ve doğudaki birliklerde her timde 1 adet bulunmaktadır. Keskin nişancı silahı kelimelerinden türetilerek KNS denmiş bu da söylene söylene Kanas takma adını almıştır.

10 mermi kapasiteli, 7.62 mm., rus yapımı, yarı otomatik bir silah olup aslen keskin nişancı tüfeği değildir. Piyade timine destek verme maksatlı kullanılır. Keskin etkili atış değeri düşük olduğundan keskin nişancı tüfeği değildir.

Piyade tüfekleri 400 m.den sonra etkisiz kaldıklarından destek silahı olarak kullanılır.

Çok da iyi bir tüfek değil kanımca. Kullanırken sadece mekanizması ve arıza yapmaması beni mutlu ediyordu. Gece kullanırken dürbünde kalem pille çalışan artıkıl aydınlatıcı vardı. Hedefe daha rahat nişan alınabiliyordu.

Not: Bu arada bixi diyenler olmuş. bixi şeritle beslenen hafif makineli bir tüfektir.

Adam haklı beyler svd bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

Adam haklı beyler svd bu

Dragunov = kanas

bixi mi!....yok daha neler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.