Şimdi Ara

BU ADAMIN ADINI BİLEN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi space_life -- 23 Kasım 2013; 1:24:53 >

• Aydemir Akbas sanki?

EDit:Oha cok benziyorlar Aydemir Akbas fotolarina baktim bu bile cikti ama Necip Fazil mis acayip benziyorlar cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 23 Kasım 2013; 1:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necip Fazıl Kısakürek denilen ...
  • necip fazıl kısakürek
  • gerici ve tırt bir şair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

Necip Fazıl Kısakürek denilen ...

teşekkürler yardımın için
  • Necip Fazıl Kısakürek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETFLIX DİZİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu adam müslüman yazarlığı temsil ediyor ve böyle kabul görüyor ya ne desek küfür gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

gerici ve tırt bir şair.

bize gerici diyenlere deh demek için gerideyiz demiş N.f.k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

şu adam müslüman yazarlığı temsil ediyor ve böyle kabul görüyor ya ne desek küfür gibi.

bi açıklasan nasıl olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: space_life

quote:

şu adam müslüman yazarlığı temsil ediyor ve böyle kabul görüyor ya ne desek küfür gibi.

şimdi şöyle

müslüman olmayı hurafeci , post modernist , modernizm düşmanı , gerici , kaderci , miskin olmak olarak gören ve müritlerine böyle gösteren bir adam.

kendini müslüman olarak tanımlayan bir yazarda , hele ki toplumu etkileme yeteneğine sahip bir yazarda olması gereken realist yenilikçi ve gelişmeye yönelik bakış açısı ve fikir alt yapısı mevcut değil bu adamda . hatta bu yapıya tamamen karşı , yazdığı şiirler ve hz. muhammedin hayatını anlattığı "çöle inen nur" adlı kitapta , hz muhammedin hayatını olmuş olma ihtimali milyarda bir olmayan hurafelerle , mantık dışı mucizelerle doldurmuş bir insan.

kendimi müslüman bir genç olarak tanımlıyorum ve bu adamın bize örnek gösterilmesinden son derece utanıyorum ve tiksiniyorum.

• quote:

quote:

quote:

şimdi şöyle

müslüman olmayı hurafeci , post modernist , modernizm düşmanı , gerici , kaderci , miskin olmak olarak gören ve müritlerine böyle gösteren bir adam.

kendini müslüman olarak tanımlayan bir yazarda , hele ki toplumu etkileme yeteneğine sahip bir yazarda olması gereken realist yenilikçi ve gelişmeye yönelik bakış açısı ve fikir alt yapısı mevcut değil bu adamda . hatta bu yapıya tamamen karşı , yazdığı şiirler ve hz. muhammedin hayatını anlattığı "çöle inen nur" adlı kitapta , hz muhammedin hayatını olmuş olma ihtimali milyarda bir olmayan hurafelerle , mantık dışı mucizelerle doldurmuş bir insan.

kendimi müslüman bir genç olarak tanımlıyorum ve bu adamın bize örnek gösterilmesinden son derece utanıyorum ve tiksiniyorum.

E bu zatı muhterem necip denilen adamı o zaman neye dayanarak müslüman yazarlığı temsil ediliyor töbe yarabbi daha neler

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi şöyle

E bu zatı muhterem necip denilen adamı o zaman neye dayanarak müslüman yazarlığı temsil ediliyor töbe yarabbi daha neler

hurafeye çok meraklı bir din anlayışımız var . ben bir mucize sallasam arka tarafımdan , yüz tane bilim adamının çalışmasından daha değerli olurum genel yargıda. o yüzden biz buralardayı , batı nerelerde

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

gerici ve tırt bir şair.

lafı gediğine oturtan biri nazım hikmete az ayar vermemiş

• Bu adamı sevmiyorum pek.
  • Bana çağ dışı diyorlarmış. Ne büyük bir onur! Ben bu çağın dışında kalmayayım da, içinde mi boğulayım.

Necip Fazıl Kısakürek
  • Gelsin bloklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.