Bildirim
BU ADAMIN ADINI BİLEN ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aydemir Akbas sanki?
EDit:Oha cok benziyorlar Aydemir Akbas fotolarina baktim bu bile cikti ama Necip Fazil mis acayip benziyorlar cidden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 23 Kasım 2013; 1:26:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Necip Fazıl Kısakürek denilen ... -
necip fazıl kısakürek -
gerici ve tırt bir şair. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emporio
Necip Fazıl Kısakürek denilen ...
teşekkürler yardımın için -
Necip Fazıl Kısakürek -
şu adam müslüman yazarlığı temsil ediyor ve böyle kabul görüyor ya ne desek küfür gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Rolling Stones
gerici ve tırt bir şair.
bize gerici diyenlere deh demek için gerideyiz demiş N.f.k
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady
şu adam müslüman yazarlığı temsil ediyor ve böyle kabul görüyor ya ne desek küfür gibi.
bi açıklasan nasıl olduğunu -
quote:
Orijinalden alıntı: space_life
quote:
şu adam müslüman yazarlığı temsil ediyor ve böyle kabul görüyor ya ne desek küfür gibi.
bi açıklasan nasıl olduğunu
şimdi şöyle
müslüman olmayı hurafeci , post modernist , modernizm düşmanı , gerici , kaderci , miskin olmak olarak gören ve müritlerine böyle gösteren bir adam.
kendini müslüman olarak tanımlayan bir yazarda , hele ki toplumu etkileme yeteneğine sahip bir yazarda olması gereken realist yenilikçi ve gelişmeye yönelik bakış açısı ve fikir alt yapısı mevcut değil bu adamda . hatta bu yapıya tamamen karşı , yazdığı şiirler ve hz. muhammedin hayatını anlattığı "çöle inen nur" adlı kitapta , hz muhammedin hayatını olmuş olma ihtimali milyarda bir olmayan hurafelerle , mantık dışı mucizelerle doldurmuş bir insan.
kendimi müslüman bir genç olarak tanımlıyorum ve bu adamın bize örnek gösterilmesinden son derece utanıyorum ve tiksiniyorum.
-
quote:
quote:
quote:
şimdi şöyle
müslüman olmayı hurafeci , post modernist , modernizm düşmanı , gerici , kaderci , miskin olmak olarak gören ve müritlerine böyle gösteren bir adam.
kendini müslüman olarak tanımlayan bir yazarda , hele ki toplumu etkileme yeteneğine sahip bir yazarda olması gereken realist yenilikçi ve gelişmeye yönelik bakış açısı ve fikir alt yapısı mevcut değil bu adamda . hatta bu yapıya tamamen karşı , yazdığı şiirler ve hz. muhammedin hayatını anlattığı "çöle inen nur" adlı kitapta , hz muhammedin hayatını olmuş olma ihtimali milyarda bir olmayan hurafelerle , mantık dışı mucizelerle doldurmuş bir insan.
kendimi müslüman bir genç olarak tanımlıyorum ve bu adamın bize örnek gösterilmesinden son derece utanıyorum ve tiksiniyorum.
E bu zatı muhterem necip denilen adamı o zaman neye dayanarak müslüman yazarlığı temsil ediliyor töbe yarabbi daha neler
-
quote:
quote:
quote:
quote:
şimdi şöyle
E bu zatı muhterem necip denilen adamı o zaman neye dayanarak müslüman yazarlığı temsil ediliyor töbe yarabbi daha neler
hurafeye çok meraklı bir din anlayışımız var . ben bir mucize sallasam arka tarafımdan , yüz tane bilim adamının çalışmasından daha değerli olurum genel yargıda. o yüzden biz buralardayı , batı nerelerde
-
-
Bu adamı sevmiyorum pek. -
Bana çağ dışı diyorlarmış. Ne büyük bir onur! Ben bu çağın dışında kalmayayım da, içinde mi boğulayım.
Necip Fazıl Kısakürek -
Gelsin bloklar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X