|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
|
hayır geç diye bir şey yok yapılmayanı yaparsın veya yapılanı da yapsan insanlar senden de dinler çünkü farklı kişilerden dinleme alışkanlığımız var genel olarak.
belki 6-8 ay hiçbir gelir elde edemezsin ama sonra kazanmaya başlarsın |
|
Önümüzde en son Bilal Göregen gibi bir örnek var.Umutlu ve azimli olmak lazım.Hiçbirşey için geç değil. |
|
Olm şunu bir anlayın artık eğer reklam verirseniz ciddi yatırımlar yaparsanız poh kanalı bir açın izlenir. Yani oyun videosu çekenlere bak birbirinin aynısı hep özgün içerik olmayanlar bile çok izlenmesinin nedeni reklam. |
|
|
|
Olm şunu bir anlayın artık eğer reklam verirseniz ciddi yatırımlar yaparsanız poh kanalı bir açın izlenir. Yani oyun videosu çekenlere bak birbirinin aynısı hep özgün içerik olmayanlar bile çok izlenmesinin nedeni reklam. |
|
|
Önümüzde en son Bilal Göregen gibi bir örnek var.Umutlu ve azimli olmak lazım.Hiçbirşey için geç değil. |
|
Reklam için bütçe ayırmak gerek kanalı kendi haline bırakırsan ne kadar özgün ve yaratıcı olursan ol izlenme gelmez. Yayıncıların kanalı açması izlemesi gerek, diğer ünlü youtuberların açıp izlemesi gerek. Bu şekilde bir reklam bütçesi oluşturup ünlü youtuberlara reklam veren arkadaşımın şu an 100 bin abonesi var, reklamlara verdiği parayı da 2 ayda çıkardı. |
|
|
ben girdim ekimden bu yana 2k takipçim oldu. ders calıstıgım içinde düzenli video atamıyorum atsam 4 olmuştum. |
|
Öz güvensiz değilim, aksine öz güvenim iyidir. Çirkin miyim bilmiyorum ama kameraya yarım saat bakabilirim. Neyim eksik? İki kelime konuşmayı bilmeyenler konuşuyor, kaldı ki üslubum, hitabım gayet yerinde. Öyle boş bir insan olduğumu da düşünmüyorum. Nispeten bilgili bir insan olduğumu düşünüyorum, senelerdir birçok alanda okuma, araştırmalar yapıyorum. Bence insanların şevkini kırmak yerine bilakis destekleyin, pygmalion etkisini araştırmanızı tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
en çok izlenen videoları izle, gurur felan dinlemem her türlü rezilliği yaparım dersen gir. biraz özgün biraz da en çok kullanan genç kesime hitap edersen neden olmasın. |
|
Hocam, henüz ne yapacağıma karar veremedim. Başlangıç olarak cep telefonu ile girsem olur mu sizce? Mi 9 var, 4K+60 FPS çekiyor. Yoksa kamera mı almalıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 21 Aralık 2020; 21:27:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|