Şimdi Ara

Bu saatten sonra YouTube'a Girilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. YouTube'a giriş yapsak nasıl olur? Epeyce kanal ve kişi var. Sizce bu saatten sonra giriş yapsak geç kalmış olur muyuz? Para kazanabilir miyiz yani? İşsizim, hayat kurmam çok mümkün değil gibi. Kafam çok karışık, umutsuz olmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

belki 6-8 ay hiçbir gelir elde edemezsin ama sonra kazanmaya başlarsın
  • Özel değilse içerik fikrini söyle yorum yazalım
  • Olm şunu bir anlayın artık eğer reklam verirseniz ciddi yatırımlar yaparsanız poh kanalı bir açın izlenir.

Yani oyun videosu çekenlere bak birbirinin aynısı hep özgün içerik olmayanlar bile çok izlenmesinin nedeni reklam.

Çok doğru

Daha Fazla Göster
  • Nickini okudum ve girilir ama sen giremezsin diyorum. Tam bir özgüvensiz adam nicki. Oturup kameranın merceğine bakarak 30 dakika konuşamazsın sen.
  • Reklam için bütçe ayırmak gerek kanalı kendi haline bırakırsan ne kadar özgün ve yaratıcı olursan ol izlenme gelmez. Yayıncıların kanalı açması izlemesi gerek, diğer ünlü youtuberların açıp izlemesi gerek. Bu şekilde bir reklam bütçesi oluşturup ünlü youtuberlara reklam veren arkadaşımın şu an 100 bin abonesi var, reklamlara verdiği parayı da 2 ayda çıkardı.

• Önemli olan kanalın konusunun kime hitap edeceği. Mesela youtube'da plastik model kanalı olarak Türk kanalı yok kadar az. Yabancı kanal ise bir sürü var. Eminim insanımız Türkçe olsa izleyecektir. Biz izlemeyi seviyoruz yapmak angarya geliyor. Hitap edilecek kitlenin yaşı, bu alanda çok kanal var mı, gerekli reklamı yapabilecek para veya zaman, kaliteli kameranız, çekilen videoları izlenir hale getirecek düzenleme bilgisi ve deneyimi var mı. Bunlar önemli. Kaliteli bir iş yapmak için iyice araştırma yapmak lazım. Plastik modelcilik aklıma gelen en basiti. Sayfan yüz abone veya bin abone olurken birden olmayacak. O işi devam ettirebilecek azminiz var mı. Gider de gider işte. Olmaz diye bir şey yok kısaca.
  • Yeteneklerin ne ise onları kullanabileceğin bir alana yönel. YouTube için geç değil ama halihazırda olandan daha iyisini yapamayacağın hiçbir işe girme.
    Yani oyun mu oynayacaksın var, slime mı yapacaksın var, hidrolik pres mi yapacaksın o da var.
    Asgari ücretli bir iş bulmaya bak derim.

Orijinalden alıntı: Xakler

Reklam için bütçe ayırmak gerek kanalı kendi haline bırakırsan ne kadar özgün ve yaratıcı olursan ol izlenme gelmez. Yayıncıların kanalı açması izlemesi gerek, diğer ünlü youtuberların açıp izlemesi gerek. Bu şekilde bir reklam bütçesi oluşturup ünlü youtuberlara reklam veren arkadaşımın şu an 100 bin abonesi var, reklamlara verdiği parayı da 2 ayda çıkardı.

eminim bütün arkadaşlarının 100 bin abonesi vardır

youtube treni kaçtı

atı alan üsküdarı çoktan geçti. bu saatten sonra enormous bir reklam bütçesi olmadığı sürece kanal büyütmek imkansıza yakın

Orijinalden alıntı: askmeafavour

Nickini okudum ve girilir ama sen giremezsin diyorum. Tam bir özgüvensiz adam nicki. Oturup kameranın merceğine bakarak 30 dakika konuşamazsın sen.

Öz güvensiz değilim, aksine öz güvenim iyidir. Çirkin miyim bilmiyorum ama kameraya yarım saat bakabilirim. Neyim eksik? İki kelime konuşmayı bilmeyenler konuşuyor, kaldı ki üslubum, hitabım gayet yerinde. Öyle boş bir insan olduğumu da düşünmüyorum. Nispeten bilgili bir insan olduğumu düşünüyorum, senelerdir birçok alanda okuma, araştırmalar yapıyorum. Bence insanların şevkini kırmak yerine bilakis destekleyin, pygmalion etkisini araştırmanızı tavsiye ederim.

• Yorum yapan tüm arkadaşlara, kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Henüz kafamda netleşmiş bir konsept yok, arkadaşım “patlatma” tarzı şeyler çok izleniyor, diyor. Torpil gibi patlayıcıları kastediyor. Ben daha özgün bir şeyler yapmak istiyorum.

Orijinalden alıntı: Görkem !

en çok izlenen videoları izle, gurur felan dinlemem her türlü rezilliği yaparım dersen gir. biraz özgün biraz da en çok kullanan genç kesime hitap edersen neden olmasın.

Hocam, henüz ne yapacağıma karar veremedim. Başlangıç olarak cep telefonu ile girsem olur mu sizce? Mi 9 var, 4K+60 FPS çekiyor. Yoksa kamera mı almalıyım?

Şekil A, çocuğun teki on binlerce kez exxen diyorum diye video çekmiş 2 günde 20k+ izlenme, kim izliyor arkadaş bunları?

Ev hanımı olup yaptığı ev temizliğini video çeken kadınlar bile 10k+ 100k izlenme.
    Bir insan yapılan temizliği nie izler arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 21 Aralık 2020; 21:27:31 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.