Şimdi Ara

Bu saatten sonra YouTube'a Girilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

O telefon kamera ihtiyacını karşılar, heleki sabit durucaksa hayli hayli karşılar. Önemli olan ışık sistemin, internette kazık fiyata satiyorlar, özelden ulasirsan ve merakliysan sana evde basitçe nasil kaliteli isiklar yapabilecegini anlatirim. Videoyu kaliteli gösteren şey ışık ve ses.

Alıntıları Göster

Hocam merhaba. Yorumunuz için teşekkür ederim. Trol röportaj yapmayı düşünüyorum. Bilmiyorum tutar mı, bunun için telefonu sabit tutacak uygun fiyatlı bir tripod gibi bir şey lazım.

Bir de mikrofon lazım. Telefonla uyumlu değil sanırım. En uyguna nasıl kapatabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürkçü Biri -- 22 Aralık 2020; 13:5:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonla uyumlu olmayan ne mikrofon mu anlamadım, mikrofonların neredeyse hepsi telefonlarla çalışıyor. Mikrofon olarak ben geçenlerde by-m1 almıştım size de öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redmi K20 Pro -- 22 Aralık 2020; 13:26:47 >

Telefonla uyumlu olmayan ne mikrofon mu anlamadım, mikrofonların neredeyse hepsi telefonlarla çalışıyor. Mikrofon olarak ben geçenlerde by-m1 almıştım size de öneririm.

Mikrofon nasıl olacak hocam? Röportaj için iş görür mü?

Yakanıza takarsınız işte hocam, 6 metre falan kablosu var. Aynı kulaklık jakı gibi jakı var telefona takıyorsunuz ve herhangi bir ses kaydedici programla kaydediyorsunuz o kadar.

Dışarı koşullarda ses kalitesi nasıldır hocam?

Orijinalden alıntı: Atatürkçü Biri

Hocam, henüz ne yapacağıma karar veremedim. Başlangıç olarak cep telefonu ile girsem olur mu sizce? Mi 9 var, 4K+60 FPS çekiyor. Yoksa kamera mı almalıyım?

Alıntıları Göster
    Mi 9 30f degilmi la bendede var
  • Konuyu açmadan akıllı saatten vs girmek zannettim en başta(lemfo lem t vs vs) ikinci okuyuşumda yasa ile ilgili vs zannettim konuyu açınca anladım olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Mi 9 30f degilmi la bendede var

Alıntıları Göster

Mi 9 SE değil hocam, Mi 9. Düz Mi 9'da 1080+60 FPS ve 4K+60 FPS seçeneği var.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.