|
Bu saatten sonra YouTube'a Girilir mi? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7
Girilir tabi len niye girilmesin kısa sürede kazanmak istiyorsan saçmalayacaksın, dikkat çekici şeyler yapman lazım.
Ama yok ben bilgi, genel kültür diyorsan keşfedilmen zaman alabilir.
Şekil A, çocuğun teki on binlerce kez exxen diyorum diye video çekmiş 2 günde 20k+ izlenme, kim izliyor arkadaş bunları?
Ev hanımı olup yaptığı ev temizliğini video çeken kadınlar bile 10k+ 100k izlenme.
Bir insan yapılan temizliği nie izler arkadaşımHocam; bilgi, sanat, genel kültür, felsefe, edebiyat, psikoloji alanında da düşündüm ama ne yazık ki bunlar bizim gibi geri kalmış ülkelerde tutmuyor, yoksa gönlümden geçen elbette bu tarz içerikler. Büyük bir kitle yakalarsam elbette gerekli bilgileri, mesajları vereceğimi düşünüyorum. Çünkü ben iyi bir araştırmacı, iyi bir okur olduğumu düşünüyorum. Şimdi iş, kamera, konsept ve fikirde bitiyor. 2.el kamera araştırıyorum. Kanalı açarsam ilk önce Donanım Haber'deki arkadaşlarla paylaşmayı düşünüyorum. Umarım giriş yapabilirim. Bu konuda tecrübeli olanlardan da tavsiye/tavsiyeler bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İyi bir insan için yaşamak zor, ölmek kolay.
-
Bu başlıklardaki bilgine güveniyorsan, podcastle giriş yapıp kitle oluşturup YouTube'a geçebilirsin.
Hem acemiliği atmış olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Belirli bir alandaki popüler yayıncılar odaklı bir compilaton kanalı kurmak en iyisi. Kendin içerik ürettiğin de yok sadece hızlı bir şekilde yayıncının içeriğini editleyip yayınla o kadar. İster yerli ister yabancı yayıncılar için yap düzgün yaparsan her türlü tutar. Ülkemizdeki en büyük örneği "Jahrein xxxx izliyor" videolarıdır. Yabancı yayıncılar için yapabilirsen çok çok daha hızlı büyürsün. Acayip fena kanallar var görüyorum hiçbir şey yaptıkları yok sadece yayıncılarının güzel anlarını editleyip atıyorlar milyonlarca izlenme alan var. Orijinal içerikle başlamaktan çok daha hızlı olur.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7Bu başlıklardaki bilgine güveniyorsan, podcastle giriş yapıp kitle oluşturup YouTube'a geçebilirsin.
Hem acemiliği atmış olursun.
Hocam, doğrudan YouTube'a girmeyi düşünüyorum. Bu alanlarda bilgim var, ancak dediğim gibi, bizim gibi ülkelerde tutması çok daha zor. İleride kitle yakalarsam bu konularda da konuşurum, hem daha çok kişiye hitap etmiş olurum. Sadece özgün bir fikir arıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İyi bir insan için yaşamak zor, ölmek kolay. -
quote:
Orijinalden alıntı: CobblerBelirli bir alandaki popüler yayıncılar odaklı bir compilaton kanalı kurmak en iyisi. Kendin içerik ürettiğin de yok sadece hızlı bir şekilde yayıncının içeriğini editleyip yayınla o kadar. İster yerli ister yabancı yayıncılar için yap düzgün yaparsan her türlü tutar. Ülkemizdeki en büyük örneği "Jahrein xxxx izliyor" videolarıdır. Yabancı yayıncılar için yapabilirsen çok çok daha hızlı büyürsün. Acayip fena kanallar var görüyorum hiçbir şey yaptıkları yok sadece yayıncılarının güzel anlarını editleyip atıyorlar milyonlarca izlenme alan var. Orijinal içerikle başlamaktan çok daha hızlı olur.
Hocam, futbol videolarını editlemek de çok tutuyor, ama bizim önceliğimiz kendi fikrimizle ilerlemek. Bizim derken, 3-4 kişi girmeyi düşünüyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İyi bir insan için yaşamak zor, ölmek kolay.
-
Kolay gelsin hocam. Orijinal içerikle girmek çok çok daha zor. Şu andaki büyük kanalların geçmişine falan bakarsanız büyük bir kısmında başkaları üzerinden ilgi çekip sonrasında kendi içeriklerine döndüğünü görebilirsiniz. Güzel değil ama kimse bilmediği içeriği izlemiyor, ilgi çekmek çok zor. Başarılar dilerim.
biz bir kere girişmiştik, kısa kısa skeçler yapıyorduk. sonra fikri ortaya atan arkadaş diğer oynayan arkadaşın gölgesinde kalınca kıskanıp kanalı sildi
o aklıma geldi nedense
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
quote:
Orijinalden alıntı: CobblerKolay gelsin hocam. Orijinal içerikle girmek çok çok daha zor. Şu andaki büyük kanalların geçmişine falan bakarsanız büyük bir kısmında başkaları üzerinden ilgi çekip sonrasında kendi içeriklerine döndüğünü görebilirsiniz. Güzel değil ama kimse bilmediği içeriği izlemiyor, ilgi çekmek çok zor. Başarılar dilerim.
Haklısınız hocam, bu yüzden arkadaşım “torpil patlatma” gibi videolar çekelim diyor. Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İyi bir insan için yaşamak zor, ölmek kolay. -
quote:
Orijinalden alıntı: kangaetemo
biz bir kere girişmiştik, kısa kısa skeçler yapıyorduk. sonra fikri ortaya atan arkadaş diğer oynayan arkadaşın gölgesinde kalınca kıskanıp kanalı sildi
o aklıma geldi nedenseKameranız var mıydı hocam? Sizce telefonla olur mu?
Selam dostum yakın arkadaşım 2 ay önce youtubeye girdi çocuk kanalı açtı oyun kanalı aslında roblox un videolarını çekiyor 6 bin küsür takipçisi oldu 100 bine kadar yolu var bir yaz tavsiye al istersen @oguzzyazici instagramı -
bir dslr kameramız vardı. bir tane mikrofon almıştık sadece. iphone 11 gibi bir telefon varsa şimdilik yeterli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
İçerik ve hitap edeceğin kitle çok önemli. Önce yeteneklerini ve ne yapabileceğini düşün derince. Acele etme. -
quote:
Orijinalden alıntı: talhakurnaz59
Selam dostum yakın arkadaşım 2 ay önce youtubeye girdi çocuk kanalı açtı oyun kanalı aslında roblox un videolarını çekiyor 6 bin küsür takipçisi oldu 100 bine kadar yolu var bir yaz tavsiye al istersen @oguzzyazici instagramıÇok teşekkür ederim hocam. Ben sosyal medya kullanmıyorum, arkadaşıma söyleyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: kangaetemobir dslr kameramız vardı. bir tane mikrofon almıştık sadece. iphone 11 gibi bir telefon varsa şimdilik yeterli olur
Mi 9 var, iş görür mü bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mangle
İçerik ve hitap edeceğin kitle çok önemli. Önce yeteneklerini ve ne yapabileceğini düşün derince. Acele etme.Hocam, konuşmayı ve bir şeyler anlatmayı seven biriyim. Dediğim gibi, edebiyat benim yorum ve nispeten bilgi sahibi olduğum bir alan, tabii felsefe ve psikoloji de var. Henüz karar verebilmiş değilim.
Youtube'da olmayan bir işi, kaliteli içerik üreterek yapabileceksen girilir.
Çoğu sıfırdan takip ettiğim kanal 1 sene falan çok düşük izleyicilerle devam edip, bi anda büyüdüler. O eşikten sonra artık tutamaz kimse seni. O eşiğe kadar moral bozmayıp, düşük izlenmeleri takmayıp, içerik üretmeye ve kaliteni arttırmaya devam etmelisin.
quote:
Orijinalden alıntı: Syntax ErolÇoğu sıfırdan takip ettiğim kanal 1 sene falan çok düşük izleyicilerle devam edip, bi anda büyüdüler. O eşikten sonra artık tutamaz kimse seni. O eşiğe kadar moral bozmayıp, düşük izlenmeleri takmayıp, içerik üretmeye ve kaliteni arttırmaya devam etmelisin.
“Vazgeçeceğim yer, belki de kaderin değişeceği yerdir.”
Kesinlikle haklısınız hocam, düşünüyorum ne yapacağıma sabahtan beri.
quote:
Orijinalden alıntı: Atatürkçü BiriHocam, henüz ne yapacağıma karar veremedim. Başlangıç olarak cep telefonu ile girsem olur mu sizce? Mi 9 var, 4K+60 FPS çekiyor. Yoksa kamera mı almalıyım?
Alıntıları GösterO telefon kamera ihtiyacını karşılar, heleki sabit durucaksa hayli hayli karşılar. Önemli olan ışık sistemin, internette kazık fiyata satiyorlar, özelden ulasirsan ve merakliysan sana evde basitçe nasil kaliteli isiklar yapabilecegini anlatirim. Videoyu kaliteli gösteren şey ışık ve ses.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki