Gidip uyardık boruya çakıyorum hâlâ devam ediyor. Hergü hergün evde 2 kardeş koşturup top oynuyor rbeveynleri olacak öküz çakmamı duymama rağmen enikllerini susturmuyor. Kapıya gittiğimde apartman bu normal doyor. Bununla nasıl başa cıkarım. Kafayı yiyrcem. Erken uyumam iatiyorum bunların veletlerinin uyumasını bekliyorum. Bunun hukuki yolu falan yok mu? Polis çagırsam cocuklar 15 yasindan küçük. Çocuk deyip birşey yapmayabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu saatte dahi gürültü yapan üst komşu çocuğu

-
-
Sanki +18 yaşından büyük olsa bisey yapacak polisler güldürdün beni 😄😄 polisden bahsediyorsun ortada cinayet yoksa polisin yüzünü göremezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulak tıkacı al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seneler evvel aynı dertten muzdariptim.
En sonunda dayanamayıp gecenin bir vakti üst komşuya çıktım.
Kadını uyardım.
O gece gürültü kesildi ama sonra yine devam etti.
Bir süre sonra taşındı sorun kalmadı...
-
Polis çağır. 18 yaşına kadar çocuklarından ebeveynler sorumludur. Polis kapıya kadar gelip bizzat uyarıyor devam etmesi halinde de cezai işlem uygulanacağını iletiyor. Çok benzer bir durum bizde de yaşandı. Üşenme devam ederse birkaç defa daha polis çağır polisi direk sizin eve götür sesleri dinlet tutanak tuttur mahkeme yoluna git. Bu şekilde ilgili aileye zorunlu taşınma kararı aldırdılar bizim apartmanda mahkemeden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 22 Nisan 2024; 10:24:14 > -
hocam bir an "dudaklarıma yapıştı" diyeceksin sandım
-
Çıtır çıtır cheetos mu yesem ? Dondurma mıquote:
Orijinalden alıntı: Penguen Gunter
Bu mesaj silindi.
Cheetos mu ? Dondurma mı ?
Tabi ki cheetos,cheetos alana dondurma hediye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde de vardi bağırdık çağırdık kavga ettik. Balkondan halısını çekip düşürdük ama yok. Çocuklar yerinde durmuyor. Polis çağırmadık hiç belki onu deneyebilirsin caydırıcı olur. Evi satmak istiyorduk zaten biraz ucuza verdik gitti. En üst kat bir daire aldik daha küçük oldu ama en azından ses yok kafamız rahatladı. Tabi istanbulda sorun bitmiyor. Her yerde illa bir sorunla karşılaşıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polis çağırıp o esnada sesi polis de duyarsa ve zabıt tutarsa gürültüden dolayı ceza öder.
-
Yapacak bir şeyin yok. Çocuk bu, ailesi ne yaparsa yapsın gürültü oluyor. Polise söyle, aileyi uyar. Ama elden pek bir şey gelmiyor. Ya onları baskıyla taşıttıracaksın, yada sen taşınacaksın. Apartmanda yaşamanın en büyük sıkıntıları bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 22 Nisan 2024; 17:1:34 > -
la geçen aynı böyle ses yüzünden dedenin biri delirmişti pompalıyı eline alıp bir aileyi vurmuştu
-
son ses aşağıdaki şarkıyı aç. onalara patron kim göster. ama böyle hayvan gibi ver sesi!!!
-
Ahırda yaşayıp da neyi eleştiriyor millet. Ahır bu. En azından çocuk onlar, +18 olup yapanlar da var. Ve polis pek işe yaramaz. Duvarlar zaten ince polisi çağırdığında ses gidecektir. Altta olmanın avantajları ve dezavantajları var. Yapacak bir şey yok.
Bu filmin küçüğü apartman denen ahırlarda yaşanıyor. Burası hayvan ahırının insan versiyonudur. Hangi akıllı bu fakirleri hayvan olduklarını anlayıp da bu ahırlara kapattı. Vallahi helal olsun. Büyük adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abart abart, ara 155 i burda kavga var de bakalım geliyor mu gelmiyor mu?
Kaldırımdan geçerken arabada birisi yanında ki kadına bağırıyordu, ne olur ne olmaz diye 155 i aradım, aradan az bi zaman geçince cep numarasından biri aradı detaylı bilgi istedi. Arabanın gittiği yön, durum vs.
Yine kaldırımdan yürüyorum, mekanlar hep kapatmış kaldırımı, 155 i aradım aradan biraz zaman geçince cep numarasından biri aradı, tam yeri öğrenmek istedi, yolun karşısına geçmişler ordan döndüler.
Kısacası tamam bazen uzun sürüyor gelmeleri ama yüzünü göremezsin diye de iftira atmazsın. İsterden 50 bin tl koyayım gel bi yerde ara polisi gelmezse para senindir. Gelirse de senden para istemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam benimde 2 tane çocuğum var üst komşunun da çocuğu var. Bizim gürültümüz eminim onlara gidiyordur ama saatlerine dikkat ediyoruz, üsttekiler dikkat etmiyor ama çocuk büyütmenin ne demek olduğunu bildiğim için hiç kapısına gitmedim. Gecenin 2 sinde de gürültü oluyor pazar günü sabah 6da da gürültü oluyor yapacak bir şey yok. Sıkıntı çocuklarda değil sıkıntı aynı bina içerisinde ysşamaya çalışma düzenimizde bunun farkındayım. Uyuyamıyorsam takıyorum bir kulak tıkacı dibimde ramazan davulu çalsa duymuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X