Şimdi Ara

bu psu ya uygun ekran kartı önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  bu psu ya uygun ekran kartı önerileriniz
    resim tam net değil ama elimden gelen bu şimdiden teşekkür ederim

• 5670
  • 4850 gider mi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

5670

hocam sağolun ama kafama takılan bir şey oldu minimum 400w ve üzeri güç kaynağı ile kullanılması önerilir demiş osrun yaratmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1353

quote:

5670

hocam sağolun ama kafama takılan bir şey oldu minimum 400w ve üzeri güç kaynağı ile kullanılması önerilir demiş osrun yaratmasın ?

zamanında hd 4670 kullandım onun kutusunda da 400w ve üzeri psu gerekli diye yazıyordu ama benim psu 350 watt'dı bir problem çıkmadı rahatlıkla kulladım 5670 350 watt ile sıkıntı çıkarmaz
  • Yerinde olsam, o PSU'ya güvenerek yeni kart almazdım. Hem, üzerinde yazan 350 Watt'ı bile karşılamıyordur o muhtemelen. Zaten 5670 için de 400'lük PSU önerildiğine göre, şöyle bir de PSU almanda fayda var: Aerocool Strike X 500 Watt 80+

Sıfır almaya imkânın yoksa, ikinci el bölümünden daha uygun fiyata da bulabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

5670

zamanında hd 4670 kullandım onun kutusunda da 400w ve üzeri psu gerekli diye yazıyordu ama benim psu 350 watt'dı bir problem çıkmadı rahatlıkla kulladım 5670 350 watt ile sıkıntı çıkarmaz

hocam sağolun peki benim psu da 4850 gider mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

5670

dostum bunun cevaını sende biliyorsundur umarım

5670 350 watt ile sıkıntı çıkarmaz eğer çıkarsaydı 4670'de bunu görürdüm 4670 ile crysis 2 high şekilde oynadım 350 watt psu ile sen geleceği düşünüyorsan yani daha iyi ekran kartları alacak isen psu'yu değiştir derim ocz,xılence,cooler master,thermal take,high power güvenilir markalar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5670

dostum bunun cevaını sende biliyorsundur umarım

5670 350 watt ile sıkıntı çıkarmaz eğer çıkarsaydı 4670'de bunu görürdüm 4670 ile crysis 2 high şekilde oynadım 350 watt psu ile sen geleceği düşünüyorsan yani daha iyi ekran kartları alacak isen psu'yu değiştir derim ocz,xılence,cooler master,thermal take,high power güvenilir markalar

tamamdır hocam sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Yerinde olsam, o PSU'ya güvenerek yeni kart almazdım. Hem, üzerinde yazan 350 Watt'ı bile karşılamıyordur o muhtemelen. Zaten 5670 için de 400'lük PSU önerildiğine göre, şöyle bir de PSU almanda fayda var: Aerocool Strike X 500 Watt 80+

Sıfır almaya imkânın yoksa, ikinci el bölümünden daha uygun fiyata da bulabilirsin.

http://www.sanalmarketim.com/urun/2356670fa5a4a70e4b80e1089bf65032/XILENCE-XP500-Redwing-R3-500W-12cm-Fan-Pasif-PFC-PSU
    hocam bu iş görür mü ?

• quote:

quote:

Yerinde olsam, o PSU'ya güvenerek yeni kart almazdım. Hem, üzerinde yazan 350 Watt'ı bile karşılamıyordur o muhtemelen. Zaten 5670 için de 400'lük PSU önerildiğine göre, şöyle bir de PSU almanda fayda var: Aerocool Strike X 500 Watt 80+

http://www.sanalmarketim.com/urun/2356670fa5a4a70e4b80e1089bf65032/XILENCE-XP500-Redwing-R3-500W-12cm-Fan-Pasif-PFC-PSU
    hocam bu iş görür mü ?

onu alacagina bu daha iyi.500w xilencede 6pin ekran karti girisi var miydi yok muydu emin olamadim ama olmayabilir.4850 icin soruyorsan gosterdigin de yeter ama 6pin var miydi?

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/cooler-master-500w-guc-kaynagi-bulk-kutulu.html

• quote:

quote:

hocam bu iş görür mü ?

Fiyat performans olarak Aerocool'dan iyisi yok, malzeme kalitesi de iyi tek 12v kanalından 41 A veriyor, yeni nesil ekran kartı aldığın zamanda kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Temmuz 2012; 11:23:58 >

• quote:

hocam bu iş görür mü ?

Linkini verdiğim Aerocool PSU, F/P olarak şu an ki en iyi PSU'lardan biridir. Fiyatının uygun olmasının tek nedeni, piyasaya yeni çıkmış olmasındandır.

Ayrıca, scutaro da ürünle ilgili güzel bir bilgi vermiş. Senin dediğin PSU ile bu, kıyaslanmaz bile. Ancak işini sadece şu anlık görse de, yarın-öbür gün daha iyi bir kart ladığında sorun yaşama ihtimalin yüksek. Çünkü o markanın PSU'ları, genellikle üzerinde yazan değerleri bile vermemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Temmuz 2012; 16:23:11 >

• quote:

quote:

hocam bu iş görür mü ?

Linkini verdiğim Aerocool PSU, F/P olarak şu an ki en iyi PSU'lardan biridir. Fiyatının uygun olmasının tek nedeni, piyasaya yeni çıkmış olmasındandır. Bu PSU ile iki tane 6850'yi bile CF olarak kullanabilirsin.

Ayrıca, scutaro da ürünle ilgili güzel bir bilgi vermiş. Senin dediğin PSU ile bu, kıyaslanmaz bile. Ancak işini sadece şu anlık görse de, yarın-öbür gün daha iyi bir kart ladığında sorun yaşama ihtimalin yüksek. Çünkü o markanın PSU'ları, genellikle üzerinde yazan değerleri bile vermemektedir.

o markanin psulari uzerinde yazan degeri vermez dedigin xilence ise cok kotu saydiracam haberin olsun.ben 3 tane kullandim da pardon yani desteksiz atmayalim o markanin psulari filan diye bir tane kullanmadan.500w xilencede 6pin girisi olmayabilir dedim bunun haricinde kaldirir guc olarak kaldirmaz demedim 6 pin kablolu cm 500w gosterdim daha ucuz.500w aerocool ile 6850 cf yapilmaz.bu kadar ovuyorsaniz gidin vesayetinize alin o psuyu bu adam 4850 kullanacak gerek yok 128 liralik 40 kusur amper psuya 90 liraya cm 500w varken.

• Aynı PSU'nun bir de 600'lük modeli vardı. Bir an onunla karıştırdığım için "Bununla 6850 CF bile yapabilirsin" yazmıştım ama mesajı editledim.

Lafımın arkasındayım. O markanın giriş ve orta seviye PSU'larının çoğu, üzerinde yazan değerleri ancak pik değeri olarak verebiliyor. Günlük kullanım esnasında üzerindeki değeri veremeyen PSU'yu savunmann alemi yok. Bunula ilgili bir sürü konu vardı PSU bölününde. PCLabs'ın da PSU incelemelerine bak bir de mesela. Gaming serisi öyle değil ama. Senin kullandığın, belki de bu seriden bir PSU'dur. Aynı şey sadece Xilence için değil, Xigmatek için de geçerli.

Kaça kadar saymayı biliyorsun, merak ettim. Dilin kemiği yok nasıl olsa ve karşındaki de senin laflarını yiyecek ve sana cevap vermeyecek mi sanıyorsun acaba? Durduk yere seviyeyi bozma, düzgünce yazmana devam et. Sataşmaya lüzum yok. OK.

Bunlar bir yana, ben kendi önerimi yaptım, sen de kendi önerini yap. Bırak kararı konu sahibi versin. Üstelik, o soruyu konuyu açan kişi bana sorduğu halde (benden alıntı yapmış, senden değil), hem cevabı sen veriyorsun, hem de üste çıkıyorsun. Ne demek yani "Saydırmaya başlayacağım." ya. Yaptığın ayıp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Temmuz 2012; 16:47:46 >

• 400w xilence'ye yani giris seviyesi dedigin modele 4870 baglayip furmark testi yaptim aylarca kullandim 2 kasam varken.normalde 18+18 500w fsp bsII ile kullaniyordum 4870'i ve 4850'ye 20+20 cm 500w onerdim.xilence 400'un fan devri yukseldi ama bana misin demedi.kagit uzerinde calistirmamasi lazim ama pc soz konusu olunca cok okuyan degil cok gezen bilir sen psu bolumunde ve pclabs'ta dirsek curutmeye devam et.ben kullandigimi biliyorum sen okuyup bildigini saniyorsun.al saydirdim ne bekliyordun ki?
  • Senin PCLabs diye beğenmediğin site, güç ölçer parçalarla test ediyorlar PSU'ları; senin yaptığın gibi 4870 veya 4850 ile değil. Sen, bir kullanıcı olarak, üründen memnun olup-olmadığını söyleyebilirsin. Elinde güç ölçer olmadıktan sonra, PSU'nun üzerinde yazılan değerleri verip-vermediğini bilemezsin. Adamlar bu testleri nasıl ve hangi aletleri kullanarak yaptıklarını da bütün detaylarıyla yazmışlar oraya.

Arama diye linki de vereyim bak: 400-500 Watt aralığında güç kaynağı (PSU) krizi

• quote:

hocam bu iş görür mü ?

Bu ürünün 480W'lığını kullandım ve inanılmaz kötüydü.

P4 3.0'ı 3.6'ya çekip x1950 pro ile kullandığımda durmadan kapatıyordu kendini. Hiç tatmin olmamıştım PSU'dan kimseye de şu saatten sonra önermem. PcLabs'ın da arkasındayız

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

400w xilence'ye yani giris seviyesi dedigin modele 4870 baglayip furmark testi yaptim aylarca kullandim 2 kasam varken.normalde 18+18 500w fsp bsII ile kullaniyordum 4870'i ve 4850'ye 20+20 cm 500w onerdim.xilence 400'un fan devri yukseldi ama bana misin demedi.kagit uzerinde calistirmamasi lazim ama pc soz konusu olunca cok okuyan degil cok gezen bilir sen psu bolumunde ve pclabs'ta dirsek curutmeye devam et.ben kullandigimi biliyorum sen okuyup bildigini saniyorsun.al saydirdim ne bekliyordun ki?

Xilence ve xigmatek ikiside berbat sadece benim elimden bu iki markanın tonla ürünü geçmiştir. Hepsi 2.- 3. kalite hissi veriyor ikisinide önermem beğenmediğin Aerocool markası yeni bir marka olmasına rağmen kalite konusunda bu iki markadan çook daha önde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.