Şimdi Ara

Bu Nostradamus ne ayak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuduğuma göre kendi ölümünü bile önceden bilmiş.Gerçekten geleceği görebiliyormuydu görüyorsa nasıl yapıyordu bunu siz tartışın ben okuyayım

• bir kere müslüman bir insan gaybı sadece Allahın bildiğine inanır ayet var...

Değilse zaten hiç bir şeye inanmayacağına göre gelecekten bilgiye nasıl inansın?
  • 3 ayak

01000100 01110101 01101110 01111001 01100001 00100000 01000100 01110101 01111010 01100100 01110101 01110010 00100000 01000001 01100100 01100001 01101100 01100101 01110100 01101001 00100000 01011001 01101111 01101011 01110100 01110101 01110010
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

O kadar çok şey sallmış ki birkaç tanesinin tutturması normal.Birde üstü kapalı benzetmelerle anlatmış olayları bu yüzden her tarafa çekilebilir, yani şarlatanın tekiymiş

At gözlükleri hangi renk?

Orijinalden alıntı: LudoTurin

quote:

O kadar çok şey sallmış ki birkaç tanesinin tutturması normal.Birde üstü kapalı benzetmelerle anlatmış olayları bu yüzden her tarafa çekilebilir, yani şarlatanın tekiymiş

İnsanın kendisi nasılsa etrafınıda ki insanlarıda öyle görür.

quote:

quote:

At olabilirim ama gözlük kullanmıyorum.
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • Bu adamın belgeseli var 3 tane İsa karşıtı adam çıkacak demiş 1.nci hisler demiş nam-ı değer Hitler Tuna nehrine bakıp impatorluk hayalleri kuracakmış şiirlerinde anlatıyor , 2.nci Nopoleonu bilmiş 14 yıl süren bir hükümdarlığı olacak demiş gerçektende 14 yıl 5 ay sürmüş Nopoleonun imparatorluğu , daha sonra körfez savaşını bilmiş ilerde uçakların yapılacağını denizaltıların yapılacağını hep görmüş bir herif ..

Ben normalde böyle şeylere inanmazdım ama belgeselini izleyince adam gerçekten tahmin etmiş ve bilmiş ama hala 3. İsa karşıtı adam çıkmadı biz o belgeseli izledikten sonra herkes tahmin etti Esat diyen bile oldu

Sonuç olarak adam 16.yüzyılda yaşamış ve çoğu olayı görmüş nasıl oluyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 7 Mart 2012; 2:19:30 >

Orijinalden alıntı: Pend0s

Bu adamın belgeseli var 3 tane İsa karşıtı adam çıkacak demiş 1.nci hisler demiş nam-ı değer Hitler Tuna nehrine bakıp impatorluk hayalleri kuracakmış şiirlerinde anlatıyor , 2.nci Nopoleonu bilmiş 14 yıl süren bir hükümdarlığı olacak demiş gerçektende 14 yıl 5 ay sürmüş Nopoleonun imparatorluğu , daha sonra körfez savaşını bilmiş ilerde uçakların yapılacağını denizaltıların yapılacağını hep görmüş bir herif ..

Ben normalde böyle şeylere inanmazdım ama belgeselini izleyince adam gerçekten tahmin etmiş ve bilmiş ama hala 3. İsa karşıtı adam çıkmadı biz o belgeseli izledikten sonra herkes tahmin etti Esat diyen bile oldu

Sonuç olarak adam 16.yüzyılda yaşamış ve çoğu olayı görmüş nasıl oluyorsa

ben de bir belgesel izledim hem de national geographic gibi bir kaynaktan.
    orda da ne kadar zeki bir yalancı olduğunu söylüyorlardı. ve adamlar ispatlarla o kadar güzel çürütüyorlardı ki tezlerini hiç birine inanmazsın.
    Türk Birliği&amp;#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&amp;#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&amp;#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

• Adamın dediği bir şey yok ama adamın ağzından konuşan çok. Onun söylediklerini yorumlayan yüzlerce insan var ve hepsinin de yorumu farklı. Durum böyle olunca illaki bir kaç şey tutuyor. İşin diğer saçma tarafı ise böyle şeyler hep olay olduktan sonra söylenir. Yani bir olay olur "bak şu kişi önceden bilmişti bunu" denir. Madem öyle olay olmadan önce neden söylemedin bunu. Türk lirasının sembolünden nasıl yüzlerce anlam çıkartıyorlarsa, birinin söylediği bir cümleden de herkes kafasına göre anlam çıkartabiliyor.
  • gaybı ALLAH tan başkası bilemez. Bu geleceği bilme yetksi peygamberlere bile verilmemiştir ki peygamberimiz HZ. MUHAMMED MUSTAFA efendimize bile bazı şeyler bildirilmiştir. Efendimizin aşkına yaratılan bir alemde yaşıyoruz ki ona bile bu yetki verilmediyse başkasının sence bilmesi mümkünmü.

Komik misin sen?

quote:

quote:

quote:

At olabilirim ama gözlük kullanmıyorum.

at gözlüğü hangi renk diyen arkadaşım Nostradamus hakkında yapılan ciddi uzun metrajlı belgeselleri izle anlarsın kim takmış at gözlüğünü..

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

gaybı ALLAH tan başkası bilemez. Bu geleceği bilme yetksi peygamberlere bile verilmemiştir ki peygamberimiz HZ. MUHAMMED MUSTAFA efendimize bile bazı şeyler bildirilmiştir. Efendimizin aşkına yaratılan bir alemde yaşıyoruz ki ona bile bu yetki verilmediyse başkasının sence bilmesi mümkünmü.

olayı islami konudan ele alırsak her zaman karşımıza enqel çıkar.Tam düşünmenin sınırında iken fazla düşünme allaha şirk edersin qibi saçma yorumlarla düşünmek enqelleniyor.Bence adamın bildiği ve qeleceği qörme değilde ileri qörüşlülüğü olabilir.peygamber bilmiyordu biz nasıl bilelim peyqamber uçmuyordu biz nasıl uçalım peyqamber hastaneye qitmiyordu biz neden qidelim vs vs vs.Cidden at qözlüğünü çıkaralım sınırların ötesine qerçek bilqiye ulaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byroqqo -- 24 Mayıs 2012; 21:22:33 >

• Kırkayak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu Nostradamus ne ayak.

bak bakayım 6snsi 1 kuruş mu daha ucuz 10dksi 40 kuruş mu

• Nostradamusun orjinal dörtlüklerini nerden bulabilirim?

FAKAT

YA BİZİM BİLMEMİZİ ALLAH İSTİYORSA ?

NE OLDU LAN SYSTEM FATAL ERROR MU VERDİNİZ ?

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.