Şimdi Ara

Bu nedir? Biri bana açıklasın. Aral Game, hayatta adam olmazsınız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıda resmen soyulduğumuzn resmi vardır gençler. Bana kimse vergi, gümrük demesin. Hepsi hikaye. Bu nedir. Alttaki bir İngiliz sitesi, bilen bilir. Kargo(3 GBP takipsiz, 6 GBP takipli posta) dahil 21 GBP yani şaşağı yukarı 96 TL, hadi olsun 100 TL. İki katından fazla. Ama el insaf. İNSAF!

Bu nedir? Biri bana açıklasın. Aral Game, hayatta adam olmazsınız!

• Aral=kan emici yıllardır böyle ne yazık ki degişmezde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef durum böyle

• sen bide d&r gör. geçen gun ugradim 280- 330 ler havada ucuyor. alan olmasa fiyatlar bu kadar şişmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

sen bide d&r gör. geçen gun ugradim 280- 330 ler havada ucuyor. alan olmasa fiyatlar bu kadar şişmez.

Yalnız D&R fiyatları gerçekten çok abartılı
  • hocam aralın sattığı ekmek su yada ilaç değil,oyun.Ortada bir zorunlu ihtiyaç olmadığından kan emicilik de yok anlayacağınız.Ortada türk aklı var,bu hemen hemen her sektörde var.Gitar sektöründe de mesela tünel müzik 1250 dolarlık fenderleri 7000 tlye satıyor.Ortada iki şey var türk aklı ve para verip alan insanlar.Ortada suçlu yok yani anlıyacağınız,işleyen bir sistem var.Beni sorarsanız,bir dönem crysis için arala para kazandırdım yoksa mağazalarda raflarına bile uğramam.
  • Sömürücü aral oyuncuları çoşturuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız ne reklam döndü.
  • Ekonomi berbat.
    Döviz sürekli yükseliyor.
    Fakirler daha fakir, zenginler daha zengin oluyor.
    O zengin çocukları da kredi kartına taksidi basıp alıyor oyunları.
    Umurunda değil çünkü adamın, bir yemeğe 100 150 lira veriyor zaten.
    Öyle olunca Aral satış yapıyor, satış yaptıkça da basıyor zammı.
    Bir kısmını da el altından spot piyasa dağıtıyorlar. Bir de oradan kazanıyorlar.
    Durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 12 Mart 2017; 19:55:4 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Döviz çok yüksek ama yine de karşılığı bu olmamalı. Düpedüz işgüzarlık bu. Ceza da kesilmişti bunlara ama ayni tas ayni hamam.

• Mass Effect: Andromeda ön sipariş ile 200 TL. TR çıkış fiyatını tahmin bile edemiyorum.
  • Aralın bir suçu yok.İnternette oyun adını yazsan sana en uygun fiyatını veren tonla site çıkıyor.E sen 75 TL lik oyuna 250 TL vermekten rahatsız olmuyorsan adamlar da affetmez öper.Genelde de 8 yaşındaki çocuğuna doğum gününde oyun hediye etmek isteyen ana babaya satıyorlar oyunları.Akıllı olsun insanlar zorla satmıyorlar sonuçta.
  • Oyunu çıktığı gün almayınca uyuyamayanlar var birde parasının hesabını yapmayanlar bu ikisi arala yetiyorda artıyor.

• 35 defa yazdım bir daha yazmayayım dedim ama Aral suçlu değil diyenler olmuş. Şaka mı yapıyorsunuz? Kim suçlu? Oyunu yapan mı yoksa oynamak isteyen mi? Bunun tek suçlusu Aral. Bitti.

Saçma fiyatlandırmayı sırf tekel olduğu için başkaları da yapıyor olabilir. Bu normal olduğu anlamına gelmez. Bu da suçlu, gitarı 7000e satan da suçlu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eşşek yüküynen para istiyorlar, hadi geçtim yıllardır soyuyorlar bizi. İnsan en azından oyun kapaklarını türkçe bastırır. Oyunların türkçeleştirilmesi konusunda zerre kadar yararı yok
  • Sonra neden korsan tercih ediliyor falan filan 300 lira nedir ya? Oyun abi bu oyun. Neyseki PC oyuncuları şanslı steam kur olarak doları 1.89 olarak alıyor hala.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kimseye suç atmasın

Herkes öpecek adam arıyor Aşçısından amirine , şoföründen uşağına , esnafından manavına
  • Bu fiyatlara hala neden şaşırıyorsunuz ben de buna şaşırıyorum :)

Mesela Nioh n11'de spotçularda 260 TL'ye satılıyor. Horizon Zero Dawn 215 TL - 270 TL arası değişiyor.

Sorun sırf Aral'da değil yani...
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkan oyunları anlarım. Örneğin Mass Effect şu an indirimli ön sipariş fiyatı 42,85 GBP yani yaklaşık 200 TL. Yeni çıkan oyunlarla sorun pek olmuyor. Çıktığı gibi oynamak isteyen nereden alırsa alsın bu paraları öder. Benim derdim, çıktıktan 1 yıl sonra bile aynı fiyatlara satıyorlar.

Gençler ayrıca GİB bireysel ithalat limitini 30 EURO'ya düşürdü. Yukarıda yaptığım hesabın üzerine 20% daha ekleyin. Ekliyorum, yine de Aral daha pahalı.
  • Ülkemizde oyun fiyatları sporçularda bile tavan yaptı malesef ben kutulu oyun tercih eden birisiyim ama böyle devam ederse digitale yönelicem
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.