Şimdi Ara

bu ne ya ınternet KAGNI gibi ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foruma üye olduğumdan beri sürekli bu tür topicler gördüm.Ama bende hiç bir sorun yoktu.Şanslıyım diye düşünüyordum yada bölgesel sorun felan diye düşünüyordum.İlk kez bu konudaki bir başlığa cevap yazıyorum (1.5 senedir).Çünkü ilk kez bende de büyük bir sorun var internet tamamen patlamış durumda..
  • illa terör mi estirelim ? polisle mi çatışalım sesimizi duyurmak için ?
  • bunlara böle yetkilileri falan diye başlamayacan.

Sayın O.Ç. ları diyerek girişicen. O kabloları bi taraflarına sokucam valla. sabahtan beri tüm işlerim aksıyor bu yüzden.
  • Hayır hani televizyon sinyalleri giderde bir mesaj gelir ya TV ye "lütfen alıcınızın ayarı ile oynamayın diye" Bari öle birşey yapsalarda millet modemiyle, pc siyle felan oynamasa.Bu yüzden format atan bile olur yok virüs girdi vs diye.
  • ya msn dahil hiçbir yere girmiyor dh hariç tabi

telekomu yönetenlerin gelmişine geçmişine tüm bildiğim duaları okudum
  • ya beyler iyi güzel mail atıyosunuz da mailleriniz gidecek mi
    Bu arada telekom adını yanlış koymuşlar anasını satıyım "TELE-KOP" koysalar daha açıklayıcı olurmuştu...
  • hayret bi şey ya 9 da ASOT u dinliycektik bufferdan çıkmayız artık, ben bu telekomun kablolarını kıvırıp kıvırıp.......
    mail attıcam ama gideceinden süpheliyim, tabi önce hotmail i açmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DvPK -- 16 Şubat 2006 20:17:24 >
  • TTnet internet erişimimizde problem bulunmamakla birlikte TTnet''in bilinen fiber optik kablo arızasından sonra yaşanan yurtdışı internet erişimindeki aksaklıklar tekrar görülmektedir. TTNet''in yurtdışı çıkışını sağlayan link ve routelarındaki değişikliklerin erişimi kesintilere uğrattığı ve yavaşlıklara neden olduğu görülmektedir.

Türk Telekom, yurtdışı internet erişimindeki aksaklıkların kaynağının, Yunanistan üzerinden yurtdışı internet erişimini sağlayan transmisyon yapılarındaki arıza olduğunu bildirdi. Bu arıza dolayısıyla Türk Telekom''un yurtdışı internet erişimi kapasitesinin yaklaşık olarak %20 oranında azaldığı öğrenildi. Bu durumun neticesi olarak yurtdışı internet adreslerine erişirken kesintilerin ve yavaşlıkların yaşanması muhtemeldir. Yurtiçi internet erişiminde ise herhangi bir probem bulunmamaktadır.

Kaynak:http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=319387

• AKP TÜRKİYE Yİ ARAPLARA SATSA YİNE VERİRLER MERAK ETME

quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

seçim zamanı aynı adamları seçmessiniz heralde artık...ama seçersiniz yine
  • Yahu smile nasıl koyuyorsunuz :D

Artık yerlerini mi ezberlediniz ?
  • 56K dial-up'tan beter oldu adsl 0,8 ve 2kb arasinda download ediyorum,
    seni seviyorum TT
  • edit: ttbarracuda önceden yazmış görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 16 Şubat 2006 20:22:43 >
  • sende yaz güzel kardeşim sonuçta dert hepimizde aynı
    quote:

Orjinalden alıntı: ashc

edit: ttbarracuda önceden yazmış görmedim.

• Beyler ben Mersin'deyim Ankara'da oturan bir kaç arkadaş eski bir bilgisayarı başbakanlık binasının merdivenlerinde parçalasın...
    Belki merdivenler olmazda gazetecilerin civarında bir yerde olabilir...
  • bende telekomu lıyorum
  • yazar kasadan sonra bilgisayar ii fikir yaw
  • Evet arkadaşlar Telekomun zayıf olan altyapısı gene göçmüş durumda. Vatana millete hayırlı olsun!!!!
  • İnternet ölmüş durumda ama nedense tt'nin sitesi jet hızıyla açılıyor. DH'ye girmek için kaç kere refresh yaptım sayamadım bile. Bu ayın 4 günü hiç internet kullanamadım bugün de rezil ötesi. Bir mailime bakamadım hala ya

Not : Emotion için 4 dakikadır bekliyorum biraz fazladan koydum o yüzden. Aslında az bile bunlara.

• yeter bu çektiğimiz yahu hem maximum ücret alıyorlar hemde minimum hizmet sunuyorlar. Ben ne diyeyim bu telekoma yeter artık ya düş yakamızdan tekel yapamıyosun...
  • Bilgisayar kırma işini tuttum...

Arkadaşlar, gerçekten 50 YTL'lik bir bilgisayar bulup, bunu kırıcak cesarette bir arkadaş var mı Ankara'da?

Süper bir popülasyon ve sansasyon oluşturur. Anında tvler bu konuyu duyururlar. Arkadaşa hiçbir zarar da gelmez. zira bütün dikkatler, medya ve halkın dikkatleri O'nun üstünde olur.

Ankara'da olsa yapardım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.