Şimdi Ara

bu ne ya ınternet KAGNI gibi ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
0
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar da gerizekalı olabileceklerini hesaba katmamıştım valla bitane daha yazmaya çalişiyim sizlerden de bekliyorum arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: persona

quote:

sevgili(!) telekom yetkilileri
    vermiş olduğumuz devasa internet ücretine karşılık sizin bizlere vermiş olduğunuz internet bağlantısı o kadar güzelki(!) size bir teşekkür maili göndermek istedik. umarım mailimizi anlayabilme becerisini gösterebilirsiniz....
    saygılarımızla......

arkadaşlar bu nasıl olmuş acaba fikirlerinizi bekliyorum...bitane seçip hemen yaymaya başlayalım....

Guzel olmus ama bu mesajı anlayabilecek olsalar buna gerek olmazdı gibi geliyor bana, kapasitelerini cok zorlamayacak bi sekilde yeniden degistirmek lazım malum kabloları kopuk kapasite cok dusuk su an :D

• BU TELEKOM SATILDI. ÇALIŞANLARIN KASITLI İŞİMİ BU YA......

DH VE GOOGLE DAN BAŞKA YER AÇILMIYOR .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 16 Şubat 2006 19:19:51 >

• arkadaşlar bi kalıp mail bulalım hadiyin ne kadar erken ayarlayabilirsek o kadar hızlı bi şekilde yayabilir ve çok kişiye ulaştırabiliriz....
  • persona sadace snle bn ılgılenıoruz su maıl ısıyleee... DİER ARKADASLAR HALLLERINDEN MEMNUNLAR GALİBAA ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WTtr

quote:

quote:

sevgili(!) telekom yetkilileri
    vermiş olduğumuz devasa internet ücretine karşılık sizin bizlere vermiş olduğunuz internet bağlantısı o kadar güzelki(!) size bir teşekkür maili göndermek istedik. umarım mailimizi anlayabilme becerisini gösterebilirsiniz....
    saygılarımızla......

arkadaşlar bu nasıl olmuş acaba fikirlerinizi bekliyorum...bitane seçip hemen yaymaya başlayalım....

Guzel olmus ama bu mesajı anlayabilecek olsalar buna gerek olmazdı gibi geliyor bana, kapasitelerini cok zorlamayacak bi sekilde yeniden degistirmek lazım malum kabloları kopuk kapasite cok dusuk su an :D

bencede gayet güzel...hangi adrese gönderiyoruz bunu...??

• şu an msn ye 15 denemeden sonra girebildim gerçi hatta kimse yok rezaletttttt
  • Arkadaşlar nerden biliyorsunuz? Belki de diğer ülkelerde sorun vardır.
  • Maille olmaz dostlar bu işler.. Maili okuyan adamda neticede memur ruhuyla okuyup delete e basar.. Daha anlamlı bir şey düşünmek lazım. Konu hakkında ulusal medyada hala bir şey yok, öncelikle onların bi uyanması lazım...
  • anlamıyorum yaaa biz daha önce yaptık olmadı falan diyenler olmuştu olana kadar yapıcaz arkadaşlar başka yolu yok sap gibi oturup bekleyecekmiyiz böle tt ye verdiğimiz paraları yolda mı buluoz biz yaaa
  • arkadaşlar öle büyük bir organizasyon olmalıki medyaya taşınmalı bu basit bişey olarak düşünmeyin ltfn ben şimdi kaçıyorum maalesef yarın enine boyuna düşünüp güsel bi şey yapalım kimse şimdi mail falan göndermesin toplu bi eylem olmalı bu grev gibi düşünün çok büyütmeliyiz bunu.....nolursunuz destek ve akıl verin..... hadiyin ben tüydüm kendinize ii bakınnn.......
  • adsl teknik servis nosu 444 03 75 .telefonu açık bırakmışlar
  • Habertürke 50 kişi yolladımı ilgilenirler hemen

adres editor@haberturk.com

Sayın Habertürk yetkilisi son 15 gündür internette büyük bir sorun yaşanmaktadır.Özellikle bugün saat 16dan sonra bu sorun en üst seviyeye ulaşmıştır.Bu kadar kâr eden bir kuruluşun bize bu denli kötü bir hizmet vermesi biz kullanıcıları rahatsız etmektedir.Lütfen haberci kimliğinizle bu olayla ilgileniniz.Saygılar Mutsuz bir Adsl kullanıcısı...

Ek- Ben 1.ci e-postayı yolladım herkes gönderdiğini yazsın sayalım kaç kişi yolladığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun000 -- 16 Şubat 2006 19:35:38 >
  • cnbc de alt yazı geçti bağlantılarda büyük bi sorun var diye ama herhangibir yayın yapılmadı sadece yazı geçti !!!
  • Ne bu yavaşlık böyle.
  • Habertürke bende yolladım bir mail...Diğer ajanslarada yollamak lazım..
  • Arkadaşlar yeni aldığım bir habere göre dünya genelinde internet çökmüş. Bütün devlet hükümetleri birleşip bu şeytana(!) karşı savaş açmış, telekomu suçlamayalım hemen.
  • info@iha.com.tr İhlas Haber Ajansı
    ozelbulten@aa.com.tr Anadolu Ajansı
    dhahaber@dha.com.tr Doğan Haber Ajansı

Sorunu bu ajanslara da maillerimizle bildirelim arkadaşlar...
  • Şu an eskişehirdeyim. Burda da internet rezil durumda. Telekomun REZİLLİĞİNİN bir yansıması . Telekomun ve ulaştırma bakanlığının ilgili bölümlerinin hepsinin ..... anıyorum. Para almaya gelince söke söke alırlar, hizmete gelince hiçbirşey yok. Verdiğim bütün para haram olsun. Boğazlarında kalır inşallah!
  • seçim zamanı aynı adamları seçmessiniz heralde artık...ama seçersiniz yine
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.