Şimdi Ara

bu klavyeyi sakın almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • performax sk1004 marka klavyeyi sakın almayın. sınava çalışmak için almıştım. laptopun kendi klavyesinden çok rahat yazıyodum. buna geçtim iğrenç yazıyor. tuşlara bazen basmıyor ve iki tuş aynı anda basabiliyor. sert tuşları var daktilo gibi. geri laptopa dönmek istedim ama unuttum hemen. şimdi hiçbir klavyede yazamıyorum.

• En iyi klavye hadron hd837 dir bende kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

o tür klavyeler hoşuma gitmiyor, yazı yazması çok zor geliyor mekanik çünkü.

• Tuşu çok sert değil elin aşırı narin değilse kullanması kolay bu klavyeyi sakın almayın

• Ben de Performax G Xetra Comford modelini almıştım. Yay sesi sıkıntısı vardı ama genel olarak iyiydi.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

laptopun kendi klavyesinde çalışmaya devam ediyorum. sk1004 klavyesi çok sert basması ve bazen iki tuşa aynı anda basıyor. çünkü tuşlar arasında boşluk sıfır, aşırı birleşik. J ve F harflerinin üstünde belirgin bir kabartma yok tuşları unutabiliyorum. laptopta çalıştığım zaman 1 dakika da yazdığım kelime sayısı yüzde 30 artıyor. sk1004 de dakikada 70 kelime yazabiliyorken, laptopun kendi klavyesinde dakikada 100'e yakın yazabiliyorum.

• bende aynı klavyenin A4TECH olanı var ve bildiğin klavyede lag var.Tuşlara basıyorsun 2-3 saniye sonra ekrana yanısıyobu klavyeyi sakın almayın 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laptopla buyuyen, hayatinda standart klavye gormemis nesil gelmis. Zor geldi tabi kullanmak, alisinca normal.

• Logitech dışında kullanamıyorum hiçbir şekilde. Sırf ömür boyu yetsin diye 4 tane daha sıfır k120 almıştım hala kutularında açılmadan duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 8 Haziran 2023; 14:51:6 >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

2021'e kadar full masaüstü klavyesi kullandım her çeşit. ama bu zamana kadar kullandığım en iğrenç klavye buydu. kesinlikle tavsiye etmem. telgraf çek daha kolay.

• klavyeyi almadan önce araştırmış mıydınız? daha önce hiç duymadım bu markayı. görücü usulü oldu sanırım sizin tanışma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.