Şimdi Ara

bu iphoneları nasıl alıyorsunuz? hepiniz mi zenginsiniz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim millet zaten tuhaf. Ülke olarak tuhafız. Orta okul öğrencileri bile s3 kullanıyor. Yazık. Ailesine bu çocuğun niye kontörü yok diye sorsan, çok harcamasın diye yükletmediklerini söylerler. Öyle milletiz işte.
  • Benim babam zengin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para=Huzur
  • Alın Teri pampa
  • İphone 5s yeni reklam metni.

IPHONE 5S - I have more money than sense.
  • 6 sı çıksa eviini SAtar :D:D:D
  • Çaldım..

• Ablam sağolsun. Ben istiyorum o alıyor. Aynı şekilde Babamdan istiyorum oda alıyor. Zengin miyiz? Çok şükür durumumuz iyi ama zengin de değiliz. 2 ablam var ikisi de öğretmen. Bir ben öğrenciyim. Babam emekli, bi tane de Kirada evimiz var.
    Şimdi kredi kartları var taksit var. Başka masrafları olmayan ailelerin çoğunun da bu şekilde bütün imkanlarını çocukları için kullanıyorlar.
    Atıyorum 1500 tl geliri olan bir ailenin aylık 150 lira taksitle çocuğuna iphone alıyor. Yani çok da etkilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LacunaCoil

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Haftada 100 tl alıyorsun hala konuşuyorsun zengin herife bak deget

Sen şu armani gömlek alıp eskiden bentley i olan eleman değil misin ?

Yakalandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Ayfona gelince alıyorlar ama hala korsan oyun ve film izliyorlar.

dostum aslında korsan tamamen ederle ilgili bir durum ve tek suçlusu dolar kuru bioshock infinity verilecek parayı hakediyor 60 lira olsa düşünmeden alırım ama 60$ biraz zorluyor. steamden indirim gördüğüm zaman oyunu alırım herneyse demem o ki mesela ablam galaxy note 2 aldı ama çinden aldın kabı sen gidip o kablara 100 lira verirmisin? kabın ederi o değil. bende iphone 3g var öğrenciyim iphone 5 alıcak para var ama şimdi gittim aldım iphone 5 i eee 1 hafta 2 hafta kurcaladım sonra hoop mesaj/konuşma telefona o kadar para verene kadar gidip tablet alır adam gibi girerim internete şahsen daha iyi ama o bile gereksiz bütün gün dışarda yatıp kalkmıyorsan böyle böyle para birikti

• Yemin ediyorum iki bin liram olsa ayfona vermem.

The bomb has been defused.

• Valla ilk çıktıgında bi iphone 4 aldım aradan 2 sene geçti hala kullanıyorum ama simitçinin elinde bile iphone var ve midem bulandı note 3 çıksın ona geçicem...

Nası aldığıma gelirsek eğer 19 yaşındayım para elimin kiridir mezara götürecek halimiz yok...
  • Üniversite 1 deyim, 2 senedir çalışıyorum ve ailemden para almıyorum.(ygs lys senesinde de çalıştım )
    İp4 üm var, biriktirdim aldım. Çalış seninde olsun. İlk mesajlarda yazmışsın herkes çalışarak mı alacak diye, kuzenimde var felan. O devir geçti, büyüdün. Çalışıp alacaksın herkes şanslı doğmuyor.

• 2000 / 10 : 200 TL
    Nakit almak zorunda değilsin ama 24-36 taksit yaptırma 10-12 iyidir.
    Her hafta 50 at kenera tamamdır.
  • Biriktirip aldım Bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

quote:

dostum aslında korsan tamamen ederle ilgili bir durum ve tek suçlusu dolar kuru bioshock infinity verilecek parayı hakediyor 60 lira olsa düşünmeden alırım ama 60$ biraz zorluyor. steamden indirim gördüğüm zaman oyunu alırım herneyse demem o ki mesela ablam galaxy note 2 aldı ama çinden aldın kabı sen gidip o kablara 100 lira verirmisin? kabın ederi o değil. bende iphone 3g var öğrenciyim iphone 5 alıcak para var ama şimdi gittim aldım iphone 5 i eee 1 hafta 2 hafta kurcaladım sonra hoop mesaj/konuşma telefona o kadar para verene kadar gidip tablet alır adam gibi girerim internete şahsen daha iyi ama o bile gereksiz bütün gün dışarda yatıp kalkmıyorsan böyle böyle para birikti

Valla ben gittim 300'e galaxy y aldım. Pc'm zaten candır... Dışarıdayken full mobil internet. İçerideyken full pc. Tablete gerek yok. 300'e rahat rahat takılıyorum Para yokluğundan değil, gereksiz harcama yapmadığımdan. Mesela bilgisayarım için hiçbir masraftan kaçınmam En çok da tablete karşıyım ben. İçeri için PC dışarı için Mobil varken tablete ne gerek var ?

• Ben de gittim concord tablet aldım çağrı abi sağolsun çok havam oldu arkadaşlar arasında. iyi ki o son 150 kişilik kotayı açtı yoksa yetişemeyecektim.
  • quote:

quote:

quote:

Valla ben gittim 300'e galaxy y aldım. Pc'm zaten candır... Dışarıdayken full mobil internet. İçerideyken full pc. Tablete gerek yok. 300'e rahat rahat takılıyorum Para yokluğundan değil, gereksiz harcama yapmadığımdan. Mesela bilgisayarım için hiçbir masraftan kaçınmam En çok da tablete karşıyım ben. İçeri için PC dışarı için Mobil varken tablete ne gerek var ?

banada ablam hediye olarak alıcak tablet düşünüyorum bilgisayarda telefonda yapamayıpta tablette yaptığım ne var hala düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Evkurdan 36 ay taksitle aylik 100 liraya aldim. Oh ne guzel ayda 100 liraya iphone 5 sahibi oldum. Cok ucuza geldi para verdigimi bile farketmiyorum.

Hayırlı olsun iyi geçirmişler

Ciddiye aldin yani ?

Lafım alana

Kivirma calismasi operation not completed

• quote:

quote:

quote:

quote:

banada ablam hediye olarak alıcak tablet düşünüyorum bilgisayarda telefonda yapamayıpta tablette yaptığım ne var hala düşünüyorum

Yoğ öle bişi. Git 800'e AR Drone 2 al, uçur gitsin afyonunla Bende var memnunum baya

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.