Şimdi Ara

bu iphoneları nasıl alıyorsunuz? hepiniz mi zenginsiniz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mumenu

quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Evkurdan 36 ay taksitle aylik 100 liraya aldim. Oh ne guzel ayda 100 liraya iphone 5 sahibi oldum. Cok ucuza geldi para verdigimi bile farketmiyorum.

1000 tl değerindeki telefona 3600 tl veren ve bankaya 2600 tl faiz ödeyen birinin hiç bu kadar sevindiğini görmedim.

Bu kadar uçuk ve saçma bir yorumu gerçekten ciddiye alıp ciddi yorum yapıyorsunuz. Bende buna şaşırıyorum. Yukarıda bir kaç arkadaş daha vardı ciddiye alan.

#İroni
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklikarisik

arkadaş bu ne iştir ya herkesin elinde iphone 4s ler 5ler! ya 2bin tl.. dile kolay 2.000.. nasıl alıyorsunuz ? okuyorum ben mesela ailemde haftalık 100 tl alıyorum. kıyafetleri falan karttan çekiyorum. babam emekli ve bir yerden kira alıyor.. okuyanda 2 kardeşim var.. şimdi söyleyin ben gidip 2bin tl'lik telefon istiyorum desem alamazlar yani..
    ama siz nasıl alıyorsunuz? hepimiz çok mu zenginsiniz? 2-2,5 milyar bizim ailenin aylık geliri zaten. kimi görsem elinde iphone-s3-note2?

iPhone 4S aldım. İkinci el, yurtdışı kayıtlı, geveyli. Ve 850 Lira. Buna diyeceğin bir şey var mı ?
    2000 liranın yarısı bile değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız yazın çalışıp anca atrix alabildikten sonra arkadaşımın ailesine trip atarak iphone aldırdığını düşünürsek hayat bazen çok gıcık oluyor diyebiliriz
  • İkinci el iphone alıyor öğrenciler genellikle.
    800-1150TL ye tonla 4-4s var illa 2000tl bayılman gerekmez.
    S3 desen n11.com da bu civarlara satıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

Genelde ergenler yapar hava atmak için ailesine alması için yalvarır onu aldırmak için her şeyi yapar öyle alır büyüklerde ise yine hava için tüm maaşını oraya yatırır kısacası böyle aklı olan adam s3 iphone 5 almaz telefon dediğin max 600 - 800 tl olur yeni nesil bir pc yi bile 1000 -1500 liraya alıyorsun telefon nere pc nere ? 600 tl lik pc ile 1500 tl lik pc nere orta seviye android telefon 600 tl nere iphone 5 nere ? 2 side aynı işlevi görüyor ama havası var işte pc de ise ödediğin fiyatın hakkını alıyorsun

Sen herhalde 600TL'lik telefonla iPhone 5'i karşılaştırmıyorsun umarım. Eğer öyleyse konuşmaya değmez yani.

• İlk planda rakam çok pahalı evet doğru. Ben telefonumu 3 yıldır kullanıyorum. 2180TL'ye aldım. Günde 2TL'ye gelmiş bana telefon kullanmaya da devam ediyorum. Günde sigaraya verdiğim para 12 TL. Asıl zenginlik bu bence... Keşke herkesin elinde iphone olsada sigara içmese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunefe

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Bizim insanlarımız mal bildigin katıksız mal. Yurtdışı piyasasından haberleri yok. Tr den alsa bile gider o paraya iPhone 5 alir. Halbuki o paraya 1 Atrix ,1 Tanede f/p ürünü laptop alsa krallar gibi yaşar. Hatta yurtdışından alma imkani var ise özellik bakimindan Kralindan bir telefon ,tablet ve laptop alir o paraya.

hocam bende dediğiniz gibi yaptım atrix aldım f/p ürünü zaten bilen biliyor üzerine kalan bişeylede üstüme başıma bişeyler aldım bizim insanlarımızdaki mantık pahalı güzeldir mantığı olduğu için bizim türkiyeyi daha çok üterler

Çok da iyi yapmissin dostum o paraya ace alsaydin parana yazik olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

quote:

Ayfona gelince alıyorlar ama hala korsan oyun ve film izliyorlar.

dostum aslında korsan tamamen ederle ilgili bir durum ve tek suçlusu dolar kuru bioshock infinity verilecek parayı hakediyor 60 lira olsa düşünmeden alırım ama 60$ biraz zorluyor. steamden indirim gördüğüm zaman oyunu alırım herneyse demem o ki mesela ablam galaxy note 2 aldı ama çinden aldın kabı sen gidip o kablara 100 lira verirmisin? kabın ederi o değil. bende iphone 3g var öğrenciyim iphone 5 alıcak para var ama şimdi gittim aldım iphone 5 i eee 1 hafta 2 hafta kurcaladım sonra hoop mesaj/konuşma telefona o kadar para verene kadar gidip tablet alır adam gibi girerim internete şahsen daha iyi ama o bile gereksiz bütün gün dışarda yatıp kalkmıyorsan böyle böyle para birikti

Valla ben gittim 300'e galaxy y aldım. Pc'm zaten candır... Dışarıdayken full mobil internet. İçerideyken full pc. Tablete gerek yok. 300'e rahat rahat takılıyorum Para yokluğundan değil, gereksiz harcama yapmadığımdan. Mesela bilgisayarım için hiçbir masraftan kaçınmam En çok da tablete karşıyım ben. İçeri için PC dışarı için Mobil varken tablete ne gerek var ?

Ben o paraya 50 tl daha ekleyerek 1ghz dual core ,ips,1280x720 cozunurluklu 4.5 inch telefon aldim yurtdisindan.

Marka-Modelide söyleseydin bari

Jiayu G3

• Nazar etme ne olur çalış seninde olur.
  • Kredi cektım..
  • 24 ay telefon borcu ödeyerek bence pisikiyatri servisleri asgari maaşı olupta maaşı üzerinde parayı telefona verenleri incelemeli
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum aslında korsan tamamen ederle ilgili bir durum ve tek suçlusu dolar kuru bioshock infinity verilecek parayı hakediyor 60 lira olsa düşünmeden alırım ama 60$ biraz zorluyor. steamden indirim gördüğüm zaman oyunu alırım herneyse demem o ki mesela ablam galaxy note 2 aldı ama çinden aldın kabı sen gidip o kablara 100 lira verirmisin? kabın ederi o değil. bende iphone 3g var öğrenciyim iphone 5 alıcak para var ama şimdi gittim aldım iphone 5 i eee 1 hafta 2 hafta kurcaladım sonra hoop mesaj/konuşma telefona o kadar para verene kadar gidip tablet alır adam gibi girerim internete şahsen daha iyi ama o bile gereksiz bütün gün dışarda yatıp kalkmıyorsan böyle böyle para birikti

Valla ben gittim 300'e galaxy y aldım. Pc'm zaten candır... Dışarıdayken full mobil internet. İçerideyken full pc. Tablete gerek yok. 300'e rahat rahat takılıyorum Para yokluğundan değil, gereksiz harcama yapmadığımdan. Mesela bilgisayarım için hiçbir masraftan kaçınmam En çok da tablete karşıyım ben. İçeri için PC dışarı için Mobil varken tablete ne gerek var ?

Ben o paraya 50 tl daha ekleyerek 1ghz dual core ,ips,1280x720 cozunurluklu 4.5 inch telefon aldim yurtdisindan.

Jiayu G3

gümrük kargoları açmıyor da açarsa kaçakçı diye içeri atmasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Jiayu G3

gümrük kargoları açmıyor da açarsa kaçakçı diye içeri atmasınlar

Oda şans :)

• zengin olmak şart değil ip5 veya s3 gibi son model akıllı telefonlar almak için.

zamanında ip4s çıktığında alan bi arkadaşım hala taksitini ödüyo

yani kredi kartı almak artık çok kolay

ee taksitle alışveriş yapmak dahada kolay

bu yüzden hemen hemen herkesin elinde iphone 5 ler yok s3 ler var.

zengin olmak şart değil ip5 veya s3 gibi son model akıllı telefonlar almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: aklikarisik

quote:

Orijinalden alıntı: maxax

24 36 ay taksitler ne için var sanıyorsun kredi kartını geçiriyor alıyor adam sonrada bankalara çalışıyor birde faizi var onun öff 2bin 3bin kimin umrunda gösteriş yapmak varken

ya gösteriş bir yere kadar değil midir? yani insan ne bileyim ayakkabı alır 300-500 tl olur onuda anlarım ama ya 3binlerden bahsediyoruz. ben bu miktarda parayla dersanede okudum üniversiteye hazırlanırken.

Sen aklını mı kaçırdın?

500 TL ye ayakkabı mı alınır?

Ayakkabıya biçtiğin değer kadar kişiliğine değer biçseydin şimdi bu soruyu soruyor olmazdın.

kişiliğimde bir sorun görmüyorum ben. Ayakkabı alınır çünkü giyersin uzun seneler boyunca. mesela zamanında harley davidson bot almıştım 7 sene önce 200 tl ye ve hala giyiyorum dediğim buydu. ama o telefonu 7 sene kullanamazsın anladın mı kişiliği düzgün arkdaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

Yazın çalışıp biriktirip alın teriyle kazandığı parayla alınırsa lafım yok. Ama orta halli bir ailenin sebepsiz yere çocuğuna 1000 hatta 750 TL üstü telefon almasına çok içerlerim. Yetiştirdikleri çocuğun ileride kendi kazandığı para ile aldığı lüks tüketim ürünlerinden alacağı hazzı ve keyfi hatta onu bırakın kendi kazanacağı parayı kazanabilme ihtimaline bile farkında olmadan çomak sokuyorlar gibime geliyor.

Çok haklısın hocam ben geçen yaz tatilinde çalıştım galaxy ace aldım bu yaz ablam amerikaya gitcek ve bana ordan 5s getircek gene kendi kazandıgım parayla alacagım. Alın terimle aldıgım şeyler çok kıymetli benim için kullanırken ayrı bi zevk ne biliyim alırken ayrı bir zevk sonuçta kendim kazandım. İnsanlar (annemin ve babamın gereksiz akrabaları) nasıl aldırdın diye sorunca kendim kazandım kendim aldım diyince mor olmaları bile ayrı bir zevk.

• quote:

Orijinalden alıntı: jakess

kim fakir kim zengin sanane ya. bence sende iphone var. can sikintisindan ne konu acacagini sasirmissin. ya da milletin fakirligiyle dalga gecmek istiyosun :):)

sen ne diyorsun ya? iyi misin?
  • quote:

• Kredi kartı sagolsun. Ondan sonra vayy icra geldi vayy devlet bizi kurtarsın vayy Allah kahretsin bu devleti. Seni belediye kurtarsın ben böylelerine beter olun diyorum, kredi kartından icra gelen adam zerre acımam. Lüks içinde yaşayacaksın sonra devlete küfredeceksin. Sen önce aç karnını doyur, ondan sonra hava atma ihtiyacını gider.

quote:

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 22 Nisan 2013; 20:49:11 >

• 24ay hatta 36ay taksitle satan evkur,ozsanal,celik ticaret,akev gibi saticilar varken herkes iphone5,s3,note 2,note1,s4,iphone5s ve gelecek ne varsa alir gerci 36taksitle alanin taksit bitmeden yeni versiyonu cikar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.