Şimdi Ara

bu iphoneları nasıl alıyorsunuz? hepiniz mi zenginsiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aklikarisik

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Çalış senin de olur, ailenin eline bakarsan olmaz tabi. Kafayı kullan, zaman uyanık olanın para kazandığı zaman.

okurken çalışmadan alan kişiler de var bu kesimin içinde.. her iphone alan çalışarak mı alıyor.. en basitinden kuzenimde var ve kışın evlerine soğuktan girilmez.. kalorifer yakmazlar para gitmesin diye fakat gel gör ki elinde iphone5 var.. üstelik okuyor ve çalışmıyor.

Diğer ihtiyaçlardan kısıp da gösteriş için keyfi cihaz alanlara yorum yok zaten. Benim kastım ben de öğrenciyim ama freelance(home office) çalışarak hobim olan(pc vs.) elektronik ihtiyaçlarımı alacak parayı çıkarabiliyorum.
    Böylece asıl ihtiyaçlardan kısmamış oluyorum, cebimde birikmiş param varsa nakit alırım yoksa almam benim için durum budur. Taksit diye birşey yoktur, ki zaten k.kartımız da yok.
    Yani bir yerden kendini geliştirip o işi ek iş gibi yorulmadan evden yaparak da para kazanabilme imkanları mevcut. Bunun için de az da olsa çevre edinmek gerek, o ise kişinin gayretiyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404
    mimariın işini gören macbookmu 5000 liraya masaüstü grafiker pc si dizersin bak bakalım mac bookmu yoksa pc mi daha iyi kafan iyi sanırım 5000 tl ye ne bilgisayar dizilir gereksiz bile sayın iphoneci arkadaşım bazıların elinde iphone var teknoloji bilgisi 0 en ufak bir şeyde götürürler telefoncuya sonra gelirler benim telefonum çalışmıyo
    bilmediğiniz konular hakkında ne güzel yorumlar yazıyorsunuz öyle:) sen git androitte oyunlar oyna. böyle konular XL gelir sana...
    güçlü bir pc'de 2-3 adobe 6 programı aç bakalım ne kadar dayanabilceksin..... hız konusunda mac.'lere yaklaşmaları imkansız.

• N2'ye 1700lirayı nakit verdim problem ?
  • Peki neden iPhone ? S3 1400 liraya varken 2500 lira iPhone 5' e vermek hangi aklın ürünü ? Hatta S4 daha ucuza var
  • İnsanlar forumda baskasinin sozlerinden o kadar etkileniyoki anlatamam pahali telefon kullanmak diye bakmayin olaya
    Bu bir akilli telefonda bende bunu kullanmak icin aliyorum gosteris aciz insanlarin isidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirler toplanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

bizim ailenin hisse gelirleri hariç aylık 20 bin tl geliri oldugunu varsayarsak iphone sahibi olmak çokta zor değil.

No ss no güven

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 lira haftalikla neler neler alirim bi bilsen

• Ailesinin yanında yaşayan bir insan çalışıyorsa istediği telefonu taksitle alabilir. Ancak en az asgari ücretle çalışması lazım.
  • Iphone'un prestiji arttırdığını düşünen ergenler yüzünden bu kadar satıyor(herkes üstüne alınmasın tabi).Millet yemiyor içmiyor alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxax

24 36 ay taksitler ne için var sanıyorsun kredi kartını geçiriyor alıyor adam sonrada bankalara çalışıyor birde faizi var onun öff 2bin 3bin kimin umrunda gösteriş yapmak varken

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

mimariın işini gören macbookmu 5000 liraya masaüstü grafiker pc si dizersin bak bakalım mac bookmu yoksa pc mi daha iyi kafan iyi sanırım 5000 tl ye ne bilgisayar dizilir gereksiz bile sayın iphoneci arkadaşım bazıların elinde iphone var teknoloji bilgisi 0 en ufak bir şeyde götürürler telefoncuya sonra gelirler benim telefonum çalışmıyo
    bilmediğiniz konular hakkında ne güzel yorumlar yazıyorsunuz öyle:) sen git androitte oyunlar oyna. böyle konular XL gelir sana...
    güçlü bir pc'de 2-3 adobe 6 programı aç bakalım ne kadar dayanabilceksin..... hız konusunda mac.'lere yaklaşmaları imkansız.

Bu neyin kafası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cowinenge -- 22 Nisan 2013; 12:55:55 >

• parası olan veya borca girmek isteyen alır sizleri neden ilgilendirir ki ? Bir ayakkabıya 200 250 TL vermek saçmalık olmuyor, telefona 1000 TL vermek saçmalık oluyor. O mantıkla bakarsanız 1000 TL neden pc'ye veriyorsun ? Git 400 500 TL'lik pc al. Özellikleri az geliyor diyeceksiniz, telefon içinde aynı kural geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Bu neyin kafası ?

kafalara merakın çok galiba. böyle ergen gideri yapmaktansa mantıklı bişeyler yaz...

• bnde 2 3 ay sıktım kendimi 2 bin tl biriktirdim 500 600 lirası borç tabi bi ip5 birde s3 aldım bizimkiler ümreden getirdi tabi burda alamasın 2 sini bu fiyata daha borçum var tabi saga sola 300 400 lira eger çalışıyorsan ve biraz kendini sıkarsan her türlü alınır örenci adam zor tabi alması
  • Maks 350-400e IPhone3GS alabilirsin.

• 48 taksit yaparak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakiakakiyevic -- 22 Nisan 2013; 13:12:14 >
  • Malesef insan kendinden kötüleri değilde iyi durumdaki insan için kafa yoruyor. Iphone'u olan milyonlarca insanımız yok kardeşim merak etme..

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/04/20/kiyafetleri-ile-dalga-gecilince-okulu-birakti
  • Bizde para bitmez azalir

• Baktiginda cogu kisi para yok der ama herkesin bi yerde sakli parasi var. Alan bu sekil aliyo olabilir.

Millet operatorden kontratli aliyo ama genelde. Yarisi neredeyse oyle. Biliyozda konusyoz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.