Şimdi Ara

bu iphoneları nasıl alıyorsunuz? hepiniz mi zenginsiniz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

çindeydi galiba eleman böbreğini satmıştı iphone için. bizim durumumuz yine iyi

iPad'di o. Hatta sonra hasta olmuştu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

2bin tl oldugunu kim soyluyo bugün güncel hayatımızda iphone 4 isteyen biri 700 tlsi olsa alır 4s almak isteyen biri 850 900 tlsi olsa alır 5 isteyen biri 1200 1300 tl ye alır bu kadar büyütmeye gerek yok bence

kaldırımdaki parmak arası telefon satıcılarından mı bu fiyatlar

piyasadan haberiniz yok galiba biraz araştırın sonra bilmişlik yapın
  • Adam hava atmak için 24 ay taksitle alıyor en az 48 ay kullanıyor sonra o telefonu.Onuda geçtim telefonlarına baksan birisini arayacak TL'leri yok.İnternet paketleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

quote:

Ayfona gelince alıyorlar ama hala korsan oyun ve film izliyorlar.

dostum aslında korsan tamamen ederle ilgili bir durum ve tek suçlusu dolar kuru bioshock infinity verilecek parayı hakediyor 60 lira olsa düşünmeden alırım ama 60$ biraz zorluyor. steamden indirim gördüğüm zaman oyunu alırım herneyse demem o ki mesela ablam galaxy note 2 aldı ama çinden aldın kabı sen gidip o kablara 100 lira verirmisin? kabın ederi o değil. bende iphone 3g var öğrenciyim iphone 5 alıcak para var ama şimdi gittim aldım iphone 5 i eee 1 hafta 2 hafta kurcaladım sonra hoop mesaj/konuşma telefona o kadar para verene kadar gidip tablet alır adam gibi girerim internete şahsen daha iyi ama o bile gereksiz bütün gün dışarda yatıp kalkmıyorsan böyle böyle para birikti

Valla ben gittim 300'e galaxy y aldım. Pc'm zaten candır... Dışarıdayken full mobil internet. İçerideyken full pc. Tablete gerek yok. 300'e rahat rahat takılıyorum Para yokluğundan değil, gereksiz harcama yapmadığımdan. Mesela bilgisayarım için hiçbir masraftan kaçınmam En çok da tablete karşıyım ben. İçeri için PC dışarı için Mobil varken tablete ne gerek var ?

Ben o paraya 50 tl daha ekleyerek 1ghz dual core ,ips,1280x720 cozunurluklu 4.5 inch telefon aldim yurtdisindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

dostum aslında korsan tamamen ederle ilgili bir durum ve tek suçlusu dolar kuru bioshock infinity verilecek parayı hakediyor 60 lira olsa düşünmeden alırım ama 60$ biraz zorluyor. steamden indirim gördüğüm zaman oyunu alırım herneyse demem o ki mesela ablam galaxy note 2 aldı ama çinden aldın kabı sen gidip o kablara 100 lira verirmisin? kabın ederi o değil. bende iphone 3g var öğrenciyim iphone 5 alıcak para var ama şimdi gittim aldım iphone 5 i eee 1 hafta 2 hafta kurcaladım sonra hoop mesaj/konuşma telefona o kadar para verene kadar gidip tablet alır adam gibi girerim internete şahsen daha iyi ama o bile gereksiz bütün gün dışarda yatıp kalkmıyorsan böyle böyle para birikti

Valla ben gittim 300'e galaxy y aldım. Pc'm zaten candır... Dışarıdayken full mobil internet. İçerideyken full pc. Tablete gerek yok. 300'e rahat rahat takılıyorum Para yokluğundan değil, gereksiz harcama yapmadığımdan. Mesela bilgisayarım için hiçbir masraftan kaçınmam En çok da tablete karşıyım ben. İçeri için PC dışarı için Mobil varken tablete ne gerek var ?

Ben o paraya 50 tl daha ekleyerek 1ghz dual core ,ips,1280x720 cozunurluklu 4.5 inch telefon aldim yurtdisindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

quote:

quote:

Marka-Modelide söyleseydin bari

• quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Evkurdan 36 ay taksitle aylik 100 liraya aldim. Oh ne guzel ayda 100 liraya iphone 5 sahibi oldum. Cok ucuza geldi para verdigimi bile farketmiyorum.

Yuh konut kredisi çekseydin bilader.
  • herkesin kendi
    tercihidir surekli insanlari sorgulamaya hakkin yok taksitle alir parasiyla alir donunu satip alir kimseyi ilgilendirmez.( iphoneum s3 um falan
    yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Seger -- 22 Nisan 2013; 17:56:11 >
  • Harçlığımdan biriktirerek kullanılmış ipod 4 aldım 250 ye, mutluyum. Kendin çabalayarak alınca bi farklı, bi hoş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 22 Nisan 2013; 18:11:20 >
  • Aklıma minibüse Iphone 5 ile girip 10 kuruşu çıkışmayan kız geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklikarisik

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Çalış senin de olur, ailenin eline bakarsan olmaz tabi. Kafayı kullan, zaman uyanık olanın para kazandığı zaman.

okurken çalışmadan alan kişiler de var bu kesimin içinde.. her iphone alan çalışarak mı alıyor.. en basitinden kuzenimde var ve kışın evlerine soğuktan girilmez.. kalorifer yakmazlar para gitmesin diye fakat gel gör ki elinde iphone5 var.. üstelik okuyor ve çalışmıyor.

Yazin 3 ay gir bir ise al. Bunca bmw'yi mercedes'i kimin aldigini sorgulayacagina, bunca iphone'u kim aliyor diyorsun.

İstanbulda 3 milyon otomobil var. Bunlarin her biri bir alt model alsa bu 3 milyon kisinin tamami kendine iphone alir.

Yani sen deveyi sorgulamak yerine, kulagini sorguluyorsun. Asil soru bunca otomobili kim aliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Çalış senin de olur, ailenin eline bakarsan olmaz tabi. Kafayı kullan, zaman uyanık olanın para kazandığı zaman.

okurken çalışmadan alan kişiler de var bu kesimin içinde.. her iphone alan çalışarak mı alıyor.. en basitinden kuzenimde var ve kışın evlerine soğuktan girilmez.. kalorifer yakmazlar para gitmesin diye fakat gel gör ki elinde iphone5 var.. üstelik okuyor ve çalışmıyor.

Yazin 3 ay gir bir ise al. Bunca bmw'yi mercedes'i kimin aldigini sorgulayacagina, bunca iphone'u kim aliyor diyorsun.

İstanbulda 3 milyon otomobil var. Bunlarin her biri bir alt model alsa bu 3 milyon kisinin tamami kendine iphone alir.

Yani sen deveyi sorgulamak yerine, kulagini sorguluyorsun. Asil soru bunca otomobili kim aliyor.

• quote:

arkadaş bu ne iştir ya herkesin elinde iphone 4s ler 5ler! ya 2bin tl.. dile kolay 2.000.. nasıl alıyorsunuz ? okuyorum ben mesela ailemde haftalık 100 tl alıyorum. kıyafetleri falan karttan çekiyorum. babam emekli ve bir yerden kira alıyor.. okuyanda 2 kardeşim var.. şimdi söyleyin ben gidip 2bin tl'lik telefon istiyorum desem alamazlar yani..
    ama siz nasıl alıyorsunuz? hepimiz çok mu zenginsiniz? 2-2,5 milyar bizim ailenin aylık geliri zaten. kimi görsem elinde iphone-s3-note2?

ben 20tl alıyorum ben ne b.k yiycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Bizim insanlarımız mal bildigin katıksız mal. Yurtdışı piyasasından haberleri yok. Tr den alsa bile gider o paraya iPhone 5 alir. Halbuki o paraya 1 Atrix ,1 Tanede f/p ürünü laptop alsa krallar gibi yaşar. Hatta yurtdışından alma imkani var ise özellik bakimindan Kralindan bir telefon ,tablet ve laptop alir o paraya.

hocam bende dediğiniz gibi yaptım atrix aldım f/p ürünü zaten bilen biliyor üzerine kalan bişeylede üstüme başıma bişeyler aldım bizim insanlarımızdaki mantık pahalı güzeldir mantığı olduğu için bizim türkiyeyi daha çok üterler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakiros

Yazın 2 ay çalış biiriktir alırsın ne var.

Telefon 2 bin lira yazın çalışsan asgari ücretten yükseğe çalışamazsın kolay kolay. Oradan kazandığı tüm parayı da telefona yatıran adamın aklından şüphe ederim açıkçası.
  • 36 taksitle herkes alır telefonu zenginlik belirtisi olarak görme gösteriş belki adamına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

Genelde ergenler yapar hava atmak için ailesine alması için yalvarır onu aldırmak için her şeyi yapar öyle alır büyüklerde ise yine hava için tüm maaşını oraya yatırır kısacası böyle aklı olan adam s3 iphone 5 almaz telefon dediğin max 600 - 800 tl olur yeni nesil bir pc yi bile 1000 -1500 liraya alıyorsun telefon nere pc nere ? 600 tl lik pc ile 1500 tl lik pc nere orta seviye android telefon 600 tl nere iphone 5 nere ? 2 side aynı işlevi görüyor ama havası var işte pc de ise ödediğin fiyatın hakkını alıyorsun

Hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

quote:

Orijinalden alıntı: lakiros

Yazın 2 ay çalış biiriktir alırsın ne var.

Telefon 2 bin lira yazın çalışsan asgari ücretten yükseğe çalışamazsın kolay kolay. Oradan kazandığı tüm parayı da telefona yatıran adamın aklından şüphe ederim açıkçası.

toptan 0.5 lik su alıp satarak tuzla sahilinde ayda 2000 lira kar ediyodum e tabi telefona o parayı vermem o ayrı konu ama bulunduğun yerwe göre sezonluk işi tespit edip yapıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Evkurdan 36 ay taksitle aylik 100 liraya aldim. Oh ne guzel ayda 100 liraya iphone 5 sahibi oldum. Cok ucuza geldi para verdigimi bile farketmiyorum.

1000 tl değerindeki telefona 3600 tl veren ve bankaya 2600 tl faiz ödeyen birinin hiç bu kadar sevindiğini görmedim.
  • Toplumda bu telefonlara sahip olmayanların üzerinde bir baskı bile var,kafam almıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.