Şimdi Ara

bu iphoneları nasıl alıyorsunuz? hepiniz mi zenginsiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dünyada 1 milyara yakın apple ürünü satılmış buda demek oluyor ki 6 kişiden biri.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.İ

S3 varken İPhone almak mı? Peh.

s3 rehbere girerken kahve molası verebilirsin.
  • kim fakir kim zengin sanane ya. bence sende iphone var. can sikintisindan ne konu acacagini sasirmissin. ya da milletin fakirligiyle dalga gecmek istiyosun :):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben kendim çalışıyorum ve bütçeminde yettiği kadar canım ne istiyorsa alıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Peki haçlıklarını biriktirip alıyorlarsa? Tabi bu durumda zırt pırt telefon değiştirenler diskalifiye olmuş oluyor da bir zamanlar günlük haçlıklarımızı biriktirirdik, o aklıma geldi.

ne zamandır para atıyorum köşeye bir baktım geçen hiç kalmamış bizimkiler sağolsun. şimdi 140 tl bulamıyorum konser için.gidemezsem tahmini olarak yaşayacağım diğer 50 yıl boyunca içimde ukte kalacak, ömrüdme 1 kere fırsatım olan bir şeyi evde oturarak harcamış olacağım.

• Senede 1 telefon degistiriyorum. Ilk telefonum iphone 4tu gecen sene simdi lumia 920. 1yil taksitle aliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404
    mimariın işini gören macbookmu 5000 liraya masaüstü grafiker pc si dizersin bak bakalım mac bookmu yoksa pc mi daha iyi kafan iyi sanırım 5000 tl ye ne bilgisayar dizilir gereksiz bile sayın iphoneci arkadaşım bazıların elinde iphone var teknoloji bilgisi 0 en ufak bir şeyde götürürler telefoncuya sonra gelirler benim telefonum çalışmıyo
    bilmediğiniz konular hakkında ne güzel yorumlar yazıyorsunuz öyle:) sen git androitte oyunlar oyna. böyle konular XL gelir sana...
    güçlü bir pc'de 2-3 adobe 6 programı aç bakalım ne kadar dayanabilceksin..... hız konusunda mac.'lere yaklaşmaları imkansız.

Bu neyin kafası ?

kafalara merakın çok galiba. böyle ergen gideri yapmaktansa mantıklı bişeyler yaz...

Şuan telefodayim hali ile Antepin köyünde olduğum için edge zar zor çekiyor İstanbula gidince uzuuunca bir editlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

quote:

Orijinalden alıntı: M.İ

S3 varken İPhone almak mı? Peh.

s3 rehbere girerken kahve molası verebilirsin.

o deilde panpa bi fotomu çekte bluetoothtan atsana bana
  • o değilde s3 gibi telefon varken iphone alıyolar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404
    mimariın işini gören macbookmu 5000 liraya masaüstü grafiker pc si dizersin bak bakalım mac bookmu yoksa pc mi daha iyi kafan iyi sanırım 5000 tl ye ne bilgisayar dizilir gereksiz bile sayın iphoneci arkadaşım bazıların elinde iphone var teknoloji bilgisi 0 en ufak bir şeyde götürürler telefoncuya sonra gelirler benim telefonum çalışmıyo
    bilmediğiniz konular hakkında ne güzel yorumlar yazıyorsunuz öyle:) sen git androitte oyunlar oyna. böyle konular XL gelir sana...
    güçlü bir pc'de 2-3 adobe 6 programı aç bakalım ne kadar dayanabilceksin..... hız konusunda mac.'lere yaklaşmaları imkansız.

Bana sata 3 iyi bir SSD yolla sana Windows 7 şov yapayım. Hatta 2 tane yolla raid yaparım 20 tane program açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 22 Nisan 2013; 14:00:07 >

• Bir markette elektronik bölümünde çalışıyorum.Üstünde doğru düzgün kıyafeti olmayan aileler çocuklarının baskısıyla s3,iphone 5 alıyolar çocuklarına özelliklede kızlar bu konuda çok baskı yapıyolar ailelerine gibi geliyor ben çalışmama rağmen 6 yıldır n95 kullanıyorum onuda kendi paramla almıştım her işimede fazlasıyla yetiyor ama benden hali vakti çok da iyi olmayan insanların 17-18-19 yaşındaki çocuklarına bu telefonları almaları gerçekten düşündürücü.
    Onun yerine o parayla ihtiyaçlarını giderse veya gidip değişik bi ülke,kültür görse bence çok daha mutlu olur.
  • 2bin tl oldugunu kim soyluyo bugün güncel hayatımızda iphone 4 isteyen biri 700 tlsi olsa alır 4s almak isteyen biri 850 900 tlsi olsa alır 5 isteyen biri 1200 1300 tl ye alır bu kadar büyütmeye gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

2bin tl oldugunu kim soyluyo bugün güncel hayatımızda iphone 4 isteyen biri 700 tlsi olsa alır 4s almak isteyen biri 850 900 tlsi olsa alır 5 isteyen biri 1200 1300 tl ye alır bu kadar büyütmeye gerek yok bence

kaldırımdaki parmak arası telefon satıcılarından mı bu fiyatlar
  • benim gelirimin iyi olmasına rağmen imzamdaki telefonu kullanıyorum bence iphoneden daha karizmatik !
  • İmzama bak kardeşim :))

• Hocam haftalık 100 lira alıyomuşun ben olsam 50-60 ını köşeye atıp telefon alırdım
  • Öğrenciyim. Haftalık 120 lira alıyorumdur. Ama S3, iPhone 5 ve iPod Touch 5'im var. Zenginim. Para bende, güç bende.

İmzamdaki 8bin liralık sistem benim. 5bin liralık TV de benim. Linke tıklarsan görürsün SS'leri.

Tövbe tövbe kardeş bu ne biçim soru illa bunu mu diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 22 Nisan 2013; 15:02:54 >
  • Sevada

• Geçen arkadaşımı gördüm normal asgari ücretle çalışan elinde iphone 5.dedim kaça aldım 'abi ayda 133 tl hiç bişey degil dedi taksitle Evkur dan aldım dedi.' bende sordum kaç ay peki odeyecen 24 ay dedi eee dedim kaca geliyor bu tel sana şimdi dedim orasını boş ver abi dedi :) insanımız bir garip işte arkadaşlar o an ödediğine bakıyor 133*24=3192 yi görmüyor

• Iphone peşin alacak param var ama almıyorum. Gereksiz harcamalar sonra d.tünüzü tırmalar haberiniz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.