Şimdi Ara

Bu hasar için kasko bozulur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BARKU

Gece herifin biri arabaya takıp kaçmış. 1.kattaki komşular öğrenci servisinin geri gelirken çarptığını görmüşler ama sağolsunlar plakasına falan bakmamışlar. Axa dan kaskom var ama bunu mini onarıma falan sokma durumu olurmu? Hasarsızlık indirimi bozulur mu?

en güzeli, kaskonuz mini onarım için hangi firma ile çalışıyorsa, görüşün durum hakkında bilgi alıp mini onarım kapsamına
    girip girmediğini öğrenin. siğorta şirketine göre yıllık mini onarım hakkı 2-3 kez olabiliyor. arkadaşımın hasarı için bu kullanımı
    tek seferde toptan kullanabileceğini bile belirtmişler. mini onarım kapsamına giriyorsa hasarsızlık indirimi bozulmuyor.
    o zaman zaten sorun yok.
  • Mini onarım kapsamına girmiyormuş. Çamurlukta düzeltme ve lokal boya yapıldı. Toplam 180 lira tuttu.
  • 2011 yılında 700TL' lik hasara rağmen kasko değeri 11.000TL aracımın hasarsızlığını bozmamıştı Anadolu Sigorta...
  • mini onarımda yapılacak müdahale aracın garantisini bozar mı, acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2011 yılında 700TL' lik hasara rağmen kasko değeri 11.000TL aracımın hasarsızlığını bozmamıştı Anadolu Sigorta...

slm..

benim de Anadolu sigortadan full araç kaskom var..

gecen hafta park halindeyken aracımın ön sol farına bir arac sürtmüş ve kaçmış tabi.. gören yok..

farımda 10 cm lik derince bir çizik var .. servise gittim farın fiyatının 957 tl oldugunu öğrendim.. mini onarım kapsamında far yokmuş...

farı serviste değiştirmem gerekiyor ama kaskomun hasarsızlık indiriminin bozulmasını istemiyorum.. acaba kaç tl sınır var hasarsızlığımın bozulmaması için anadolu sigortada bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum...

sigorta acentemi aradım ama su an itibariyle ulaşamadım...
  • merhaba arkadaslar.sanırım hepinizin cevabı bende.
    öncelikle konuyu açan arkadas kesınlıkle ve kesınlıkle kaskoyu bozdurmasın.kazalı olarak ıslıyorlar arabayı satısta 2000-3000 degeri duser su kadarcık sey ıcın.ayrıca hasarın mini onarıma girer.autoking 3 parcaya kadar yapar.mini onarım kaskoyu bozmaz.3 parca hakkı vardır her arabanın.rahat olun ve bu hakkınızı sonuna kadar kullanın.hem hasarlı olarak islemez hem de autoking isini saglam yapiyor.
    soru soran dıger arkadasın masrafı cok fazla.kaskoyu deldırebılır.ama kesınlıkle araban renaultsa git renaultun resmi satis yerinin yetkili servisinde yaptir.ya da ford ya da bilmem neyse.yetkili servisten sasmayin.benm aracmn 600 liralik hasarini kasko bozdurarak yaptırdım.1992 lira kasko sirketinden aldılar.aracimin sadece arka sag kapısı hasarlıyken sag tarafı komple boyamıslar.yetkili servise goturmedigime bin pismanim.sadece sag arka kapıyı carpmama ragmen tum sag tarafi hasarli gosterdiler ve boyadılar.sakin bunlarin oyunlarina gelmeyin.YETKİLİ SERVİSTEN ŞAŞMAYIN.cana gelen mala gelsin.siz ve sevdikleriniz nefes aldıgı surece malin gozu kör olsun.yardimim olmussa ne mutlu bana.gecmis olsun iyi gunler..

• Şöyle bir şey yapın isterseniz, mini onarımın belli bir fiyata kadar bedeli var mesela. Örnek; 400 lira. Siz kalanını cebinizden ödemeyi teklif edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SallieriM

merhaba arkadaslar.sanırım hepinizin cevabı bende.
    öncelikle konuyu açan arkadas kesınlıkle ve kesınlıkle kaskoyu bozdurmasın.kazalı olarak ıslıyorlar arabayı satısta 2000-3000 degeri duser su kadarcık sey ıcın.ayrıca hasarın mini onarıma girer.autoking 3 parcaya kadar yapar.mini onarım kaskoyu bozmaz.3 parca hakkı vardır her arabanın.rahat olun ve bu hakkınızı sonuna kadar kullanın.hem hasarlı olarak islemez hem de autoking isini saglam yapiyor.
    soru soran dıger arkadasın masrafı cok fazla.kaskoyu deldırebılır.ama kesınlıkle araban renaultsa git renaultun resmi satis yerinin yetkili servisinde yaptir.ya da ford ya da bilmem neyse.yetkili servisten sasmayin.benm aracmn 600 liralik hasarini kasko bozdurarak yaptırdım.1992 lira kasko sirketinden aldılar.aracimin sadece arka sag kapısı hasarlıyken sag tarafı komple boyamıslar.yetkili servise goturmedigime bin pismanim.sadece sag arka kapıyı carpmama ragmen tum sag tarafi hasarli gosterdiler ve boyadılar.sakin bunlarin oyunlarina gelmeyin.YETKİLİ SERVİSTEN ŞAŞMAYIN.cana gelen mala gelsin.siz ve sevdikleriniz nefes aldıgı surece malin gozu kör olsun.yardimim olmussa ne mutlu bana.gecmis olsun iyi gunler..

Benim arkadaşın albea'sı ön sol far kısmından hasar almış. Arabanın ön tarafını komple boyamışlar. Kaput dahil. Bunu yetkili serviste yapıyor. Kasko kapsamında yaparız, siz arabayı bırakın diyor.

Sonrada çekişle arabaya daha fazla zarar verip, fotoğrafların çekip, kasko kapsamında yapıyor.

Başka bir arkadaşın arabasının tamponunda çok küçük göçükler vardı. Tanıdığı tamirci, çekişle tampon çamurluk gibi kısımlarını kırmış arkadaşın yanında, buraları kaskoya komple değiştririz demiş. Ama arkadaşta kaska, hasar durumu gibi şeylerden kesinlikle anlamaz.

Ben bu hasarı mini onarım dahilinde yaptırdım:

Auto King - garanti eureko sigorta

http://forum.donanimhaber.com/m_59567884/tm.htm

http://c1204.hizliresim.com/w/8/470zy.jpg
     Bu hasar için kasko bozulur mu?

http://b1204.hizliresim.com/w/8/4717c.jpg

http://c1204.hizliresim.com/w/8/47165.jpg

• On cm Kadar mini onarım yaptırırsınız o zaman bozulmaz. Bendede aynısı oldu hemen hemen taksici sanırım surmuş park halindeyken, servis başka ilçede olduğu için mini onarım yaptırmadım, elit başak gruplara var ve 65% indirimim vardı.uc tane hasar duzelttirebiliyorum ve yuzde5 iniyordu bende yaptırdım zaten boya 150 komple far degisimi yapıldı yaklaşık 400 500 tutmuştur zaten yıllık verdigimde 400 idi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.