Şimdi Ara

Bu hasar için kasko bozulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece herifin biri arabaya takıp kaçmış. 1.kattaki komşular öğrenci servisinin geri gelirken çarptığını görmüşler ama sağolsunlar plakasına falan bakmamışlar. Axa dan kaskom var ama bunu mini onarıma falan sokma durumu olurmu? Hasarsızlık indirimi bozulur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 7 Mart 2012; 17:55:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Gece herifin biri arabaya takıp kaçmış. 1.kattaki komşular öğrenci servisinin geri gelirken çarptığını görmüşler ama sağolsunlar plakasına falan bakmamışlar. Axa dan kaskom var ama bunu mini onarıma falan sokma durumu olurmu? Hasarsızlık indirimi bozulur mu?

Bozulmaz

• O saatte ordan geçen servis ertesi gün tekrar geçmezmi ?
  • o hasardan bozulmaz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 7 Mart 2012; 17:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

O saatte ordan geçen servis ertesi gün tekrar geçmezmi ?

+1

1. kattaki komşuyu şahit gösterip tutanak tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

quote:

+1

haydarla beraber servisi bekle diyorsunuz yani

takipteyim zaten
  • quote:

Aynen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

quote:

+1

haydarla beraber servisi bekle diyorsunuz yani

takipteyim zaten

Sorunuzun cevabını vermedik

Açıkcası ben kaskomu bozmam

• Başlıktaki ile konudaki sorular farklı.

Başlık.
    Bu hasar için kaskoyu bozmaya değmez.

Konu.
    Hasarsızlık indirimi bozulur mu?
    Tampon rötuşla kurtulabilir, çamurluktaki doğrultma ve boy da küçük çapta olacağından bozulacağını sanmıyorum.
  • Kaskoyu bozmamak için sanayiyemi emanet ediceksin arabayı ozaman kaskoya neden para ödüyorsun diye sorarlar Yaptırmadan önce resimlerini çek sakla ondan sonra ver yapsınlar ki benim puntoda böyle olmuştu mini onarım halletti.

Şuan senin arabanın aynısından bende var, aynı renk,aynı far, aynı jant 2011 model astra h. Kavukları kesinlikle önermiyorum çok uyuşuklar ve yarım yamalak iş yapıyorlar benim tamponu oturtamadılar bide daha açık tona boyamışlar adi herifler. Mercanları tercih etmeni tavsiye ederim.
  • bence mini onarım kurtarır gibi..şansınızı bir deneyin,auto king bu gibi durumlarda mini onarım hakkınız artı bir miktar ücret talebi ile hasarınızı giderebilir,böylece kaskonuz bozulmaz.servise giderseniz ve orada yaptırırsanız kaskonuz bozulur ve tramerde hasar kaydı oluşur.. bu gibi durumlar için kasko poliçesnde 1 veya 2 hasar koruma alırsanız kaskonuz bozulmuş olmaz.bende aandolu kasko ve 2 hasar koruma var,poliçemi de çok fazla yükseltmiyor...
  • Benim de aracıma park halinde çarptılar ve şöyle bir hasar oluştu.

Autoking'e gidip bu hasarın minihasar kapsamına girip girmediğini sordum. Minionarım kapsamında kaskom bozulmadan yapabileceklerini söylediler. Ancak boyanacak kısmın çok fazla olması ve işçilikleriyle ilgili kafamda oluşan güven sorunu nedeniyle yaptırmadım.

Yaptırmak isterseniz işinin ehli bir kaportacıda sadece çember kısmı düzelttirip boyatın. Bana göre kaskoyu deldirmeye değmez. Geçmiş olsun..

• Arabayı kendim yaptırmaya karar verdim. İş kaskoya kalınca kaskonun bozulacağını belirtti şirket.Hem hasarsızlık indirimi elden gidecek hem de tramerde bu kadarcık şey için kayıt açılacak.
  • quote:

Arabayı kendim yaptırmaya karar verdim. İş kaskoya kalınca kaskonun bozulacağını belirtti şirket.Hem hasarsızlık indirimi elden gidecek hem de tramerde bu kadarcık şey için kayıt açılacak.

bulamadın mı servisçiyi ?
  • Kasko bozulduğu anda, bozulma sebebi ne olursa olsun tramer de kazalı kaydı mı oluyor
  • quote:

Gece herifin biri arabaya takıp kaçmış. 1.kattaki komşular öğrenci servisinin geri gelirken çarptığını görmüşler ama sağolsunlar plakasına falan bakmamışlar. Axa dan kaskom var ama bunu mini onarıma falan sokma durumu olurmu? Hasarsızlık indirimi bozulur mu?

Benim arabanin sis farini cevreleyen plastik kırıldı 139 liraydi ben kaskodan yaptırdım kaskonun % 30 180 lira zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 9 Mart 2012; 10:15:32 >

• tampondaki çizgi pasta cila ile oldukca hafifler gibi duruyor..çamurluktaki göçük ise mini onarımdan halledilir..bozulacagını sanmıyorum bir görüşün anlaşmalı şirketler ile, geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 9 Mart 2012; 10:58:59 >
  • Arkadaşım ben 800 TL hasar için kaskoyu bozdurmadım....Seninki hiçbir şey...

Sol çamurluk değişti, far ayakları yapıştırıldı, ön kaput düzeltildi ve boyandı...
    Masrafları şirkete yazdırdım...Seneye kaskodan hasarsızlık indirimi de alıcam...Başa baş geliyor
  • quote:

tamiri kaç para tuttu bu hasarın ???

• degmez kasko bozmaya mini onarimada girebilir ama autoking önermem memnun kalmayabilirsiniz ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.