Şimdi Ara

İzmir Cam Filmi Yaptırılabilecek Yer Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, İzmir’ de daha önce cam filmi yaptırıp işçiliğinden memnun kaldığınız Llumar, 3M gibi kaliteli malzeme kullanan esnaf önerilerinizi paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmir 3m den uzak durun. Orası gerçekten 3m bayi değil. Kullandıkları ürünlerde sahte. İşçilik te sıfır. Sanayinin orada adresi. Yorumlardan olumsuz olanlardan biri de benim. 4 sefer gittim hepsinde film kalktı hala gel değiştireyim diyor. Daha sonrasında distribütör ile görüşünce bizim önceden bayimizdi 3 senedir bayiliği devam etmiyor nereden urun alıyor bilmiyoruz dediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Llumar için 2500 tl fiyat aldım. Biraz tuzlu ama en iyisi o marka diye biliyorum.

Başka bir konuda geçmişte yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum;

Geçen nisanda ikinci araç olarak Twingo aldım, kapı camları hariç arka 3 camda cam filmi var. Yazın klima yetmeyince kapı camlarına da cam filmi yaptırmak için araştırmaya girdim ve Llumarda karar kıldım.

İzmir'de Detailing Point ile iletişime geçip fiyat aldım. Sadece 2 kapı camı için ATR35 serisi 400 TL (yanlış hatırlamıyorsam) fiyat verdiler. Konfor için gözden çıkarıp randevu alıp cam filmlerini yaptırdım.

Açıkçası pek memnun kalmadım.

Öncelikle söyleyeyim; Detailing Point'in müşteri iletişimleri ve yaklaşımları mükemmel. Hatta şu ana kadar gördüğüm en kaliteli yaklaşımlar arasında ilk 5'te yer alır. Fakat işçiliği ve cam filminin performansını beğenmedim.

İlk teslim almaya gittiğimde filmle cam arasında bir sürü toz tanesi ve kabarcık vardı. Teslim almadım, filmlerin yenileneceğini söyleyip birkaç saat sonrasına randevu verdiler. 2. kez teslim almaya gittiğimde kontrol ettim yine toz taneleri ve kabarcıklar vardı ama bu sefer çok daha azdı. "Ancak bu kadar olur, camlar eski sonuçta" vs gibi bir yaklaşımları oldu. Ben memnuniyetsiz göründüğüm için başta "şimdi ödeme yapmayın, 1-2 hafta kullanın, memnun kalmazsanız sökeriz, memnun kalırsanız ödeme yaparsınız" dediler. Sırf bu yaklaşımları için söktürmeyip ödeme yaptım orada. Oraya 300-500 binlik ve milyonluk araçlar geliyor. Benim 40-50 binlik araç herhalde ucuz geldi ve hemen bitirmek istediler mi acaba? diye düşünmüyor değilim. Fakat yaklaşımlarında iyi niyet sezdiğim için alışverişi tatlı bitirdim.

Gelelim ATR35'e. Hiç beklediğim gibi değil. Isıyı diğer aracımdaki markasını bilmediğim film kadar kesmiyor. İki araçta da günün aynı saatinde güneş yandan gelecek pozisyonda test ettim, tabi ki sayısal veriye dayalı bir test değil ama Llumar'da koluma vuran ısı daha fazlaydı. Gece görüşünde diğer film şeffaf gibi görüntüyü karartmıyor fakat ATR35'te karartı daha fazla.

Açıkçası bir daha film yaptıracak olsam Solargard'ı daha fazla incelerim veya alternatif markalar üzerine daha çok eğilirim. Bir daha taktıracağım film için Detailing Point'ten de fiyat alırım ama alternatifler üzerinde mutlaka dururum. Maalesef işçilik hiç tatmin etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocan_07 -- 14 Ağustos 2022; 22:15:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt

Detaylı paylaşımınız için teşekkür ederim. İlgili firmanın Google mapsteki yorum ve puanları iyi sizin de belirttiğiniz gibi. Fiyatı aldığım yer orası. Sizin hissettiğiniz gibi araç seçme durumu varsa kötü bir durum. Hava kabarcıkları zamanla buhar olup kaybolup film cama yapışıyor fakat toz durumu problem.

Açıkçası ben de önceki aracıma 2 numara llumar yaptırdım fakat akşam görüşte problem yaşadım. Biraz daha araştırmam gerekecek gözüküyor.

• hocam ne yaptınız bir karara vardınız mı? ben de İzmir'de camlara film yaptırabileceğim ve de emin olursam seramik kaplama yaptırabileceğim düzgün bir firma arıyorum ama bir türlü seçemedim ben de.

• Merhaba hayırlı ramazanlar . Konu çok eski ama bir şey sormak istiyorum. İzmir Bornova vatan bilgisayar karşısında llumar cam filmi yapan bir yer vardı depremde oralar yıkıldı bilen hatırlayan var mı orayı ?

Gaziemir de bulunan Rainbow Cam filmi merkezi. SOLARGARD yetkili bayii, geçen sene Honda aracıma orada yaptırdım, çok çok iyi iş çıkardılar tavsiye ederim.

merhaba. fiyatlar nasıl acaba?

karşıyakadaki solargard bayisi bana çok yakın daytona

fiyat farkı çok yoksa oradan yaptıracağım

ama tabi işçiliği bilemiyorum elimde bir referans yok

fakat google yorumları çok fena

birisinin kaputunun içinde metre, folyo vs unutmuşlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 15 Mayıs 2025; 10:33:15 >

Hocam ben geçen yıl Nisan ayında, ön cam hariç 5000 TL ye yaptırdım.

fiyat gayet iyi

teşekkürler bir ara arayıp randevu alayım

y6az geliyor şimdiden içerisi çok sıcak olmaya başladı

Hocam merhabalar memnun kaldınız mı acaba işçilik, filmin kalitesi ve fiyat hakkında görüşlerinizi öğrenebilir miyim ?

merhaba. gaziemir solargard da yaptırdım. şu an için bir sorun yok gayet iyi.

arka camlar fabrika çıkışı karartmalı idi. supreme 22 yeterli oldu. ısıyı, güneşi kesiyor

Yan Ön Camlar HP Supreme - 22

Yan Arka Camlar HP Supreme - 22

Arka Cam HP Supreme - 30

Sunroof HP Quantum - 28

fiyat 13.000 idi galiba.

film iyi güzel kaliteli ama

bence daha önemlisi işçilikleri çok iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 28 Ocak 2026; 11:25:27 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.