Beyler bu market fiyatları falan ne olacak böyle nereye kadar böyle devam edecek? Kıytırık A101 bile ateş pahası kapısından girilmiyor. 30'lu yumurta bakayım dedim 40₺ olmuş. Yumurta abi ya tavuk yumurtluyor bunu dolarla ne alakası var fiyatı iki katı oldu böyle. Çalışan elemana sordum abi dolar arttı ne yapalım diyor. Tavuk dolarla mı çalışıyor lan dedim bende. Süt alayım dedim Birşah marka süt vardı 4 küsür liraya alıyordum hepsini kaldırmışlar raflardan en ucuzu 10 lira olan şu torku ve 1-2 markanın daha sütlerini dizmişler. Kahvaltılık alalım dedik onlar da dünyanın parası olmuş ne yiyip ne içecez böyle devam ederse cidden durum vahim. Ekmek bile 3 lira ya A101'de. Yoğurt almaya gelen teyze vardı az daha dursa ağlayacaktı kadın o kadar üzüldüm ki. Oğlum geçen gün bu yoğurt şu kadar paraydı ne ara böyle oldu dedi eli boş şekilde marketten çıktı. Hak etmiyoruz abi böyle yaşamayı. Şu şerefle alakası olmayan suriyelilerin bile durumu bizden o kadar iyi ki.... Yazık bize... |
Bu Fiyatlar Ne Olacak Böyle?

-
-
sevdiğin kızın instasına bak
bayan haber spikerlerine bak
lisedeki o sosyal tayfanın naptıklarına bak
onlar ağlıyormu?
hayır
demekki herkesi vurmuyor bu kriz :) sen ben ne kudursak bir şey değişmeyecek.
oyna devam
-
İşsizmisin?
-
hayatsızım
-
Tarım ve hayvancılıktan çıkarsak olacağı buydu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belli.
-
Sokaklar lüks araba dolu, iPhone konusu binlerce sayfa forumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o ne demek hocam
-
Valla ben arabayı telefonu bilmem elimde ki telefon 4 senelik ekranı kırık sağı solu açıldı artık sadece batarya değiştirdim hala kullanıyorum şuan telefon almak istesem alamam mümkün değil. Ekran kartım bozuldu onu bile yaptıramadım sen düşün gerisini.
-
A101' den alış veriş yapmam, çünkü kalitesiz olduğu gibi skt geçmiş veya bozuk ürün satıyor.
Şok ondan daha iyi.
Ama en iyisi Migros.
-
Sandvic alcaktim 4.50ydi 4.90oldu sjmdi 5.90 olmus ac kaldim
Fakirlerin Saglikli beslenmek imkansiz artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migrostan şaşmam
Oda kazık.
-
Benim de telefon 3 yıllık, arada kendi kendine kapanıyor
Bilgisayar 11 yıllık o da arada donup kalıyor
Laptop desen zaten yok
Ama şükür halime
Tavuğun yediği yem dolarla alınıyor
-
o ne demekhocam
-
Biz şükür etmek için doğduk
-
Harbiden unideyim siniftaki insanlar mutlu gülüyor ya da mutluluk taklidi yapip geceleri ağlıyorlarsa bilemiyorum ben rol yapamiyorum pek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X