Haftanın 5 günü sabah 7 de kalk traş ol takım elbise giy servisi bekle işe git mailleri aç bilmem ne hanım cart curt mail at yeminle köle gibi hissediyorum babam zamanında sanayiye verseydi belki şu anda zengindim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu eziyet ne zaman bitecek
-
-
Ne işle meşgulsün?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sakal tıraşı isteyen işletmeye gitmem.
-
Muhasebe finans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece o değilki hocam bide tek erkek benim sıkıcı muhabbet edecek kimse yok
Haftanın 5 günü mesai,
Sabah 09:30 Akşsam 18:00 görünen resmi mesai saati ama genelde mesai sonrası iş olabilir.
Altına sıfır km otomobil ve 24 saat senin emrinde, masraflar için limitsiz kredi kartı.
Dışarıda çalıştığın için ofis stresi yok.
Tek şartı prezentable görünmek adına her gün sinek kaydı traş ve yaz sıcağında bile kravat takım elbise giymek.
Sen çalışma...
-
Kendine saygısı olan bir insan iş için sakal kesmez verdiği maaşada ihtiyacım yok.
-
En azından sıkıcıda olsa bir işin var dışarısı duman olmuş iş yok doğru düzgün ücret veren yok köle arıyor herkes. Ne yapacağını bulursan bize de haber ver bizde aynı durumlardayız
-
Kardeş valla öyle diplomalı köleyiz
Ne zaman rahat edeceğiz baba mezara girince mi :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten parlak bir fikrin biraz sermayen ve fazlası ile cesaretin yok ise bu kölelik durumundan çıkamaz bizim gibiler
-
Geçenlerde ilaç mümessili ilan görünce başvurdum, cv istediler. Sonra mümessilerin toktorların postacısı gibi çalıştıklarını ve onları memnun etmek için havada qırk takla attıklarını ve toktorların bunları uşakları gibi kullandıklarını okuyunca bu işten vazgeçtim...
-
Hocam kocaelide mi çalışıyorsun neredesin acaba? Ben dr iş arıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olsun haftada 5gün çalışıyon iyi bişey
Aynen gebzedeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X