Şimdi Ara

bu ekran kartı bu sisteme gidermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • TEŞEKKÜRLER CVABIMI ALDIM KONUYU KAPATTIM TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portechine -- 15 Haziran 2008; 23:14:58 >

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Agp varsa pcı exp. yoktur ekran kartını takamassın + o işlemci cok dandik ekrankartına cok darboğaz yapar
    büyük ihtimalle psu da kötüdür o da yetmez
    yani kesinlikle olmazz.

quote:

Agp varsa pcı exp. yoktur ekran kartını takamassın + o işlemci cok dandik ekrankartına cok darboğaz yapar

asrock derlerse hem ddr hem ddr2(ikisi ayni anda calismaz), hem 10 hem 100 gb ethernet, hem 5.1 hem 7.1 ob ses karti, hem ati hem nvidia ob ekran karti, am2 hem 775 filan ne duysan sasirmayacaksin acaip firma.

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-vsta

https://ibb.co/JFcsQyQL

• ben kullandım o nakarttan malesef 8800gt o anakartta çalışmıyor.ben sırf o yüzden imzamdaki anakartı aldım.illaki çalışmaz diye bi kaide yok tabi rev 1 biosu yüklemek lazımmış vga ya çalışması için haberin olsun

sonra ben gibi vga bozuk çıktı sanırsın
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • teşekkürler beyler cevabımı aldım konuyu kapatıyorum tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.