Şimdi Ara

Bu da benim hayat hikayem ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Bölüm 1

Bugun yeni hayata başlamak için adım atıyordum. Evet bugun liseye geçiyordum. Yeni arkadaşlar, aşklardı beklentim.
    Nedeni ise ortaokulda doğru düzgün arkadaşlıklar kuramamıştım, adam gibi adam yoktu çünkü.
    Bugün okulun ilk günüydü ve çok heyecanlıydım. Eski okulumdan çok fazla kişi yoktu ve içim rahattı bu yüzden.
    Çünkü eski okulumda asosyaldim ve her zaman çok eziliyordum. Bugun bunların hepsi bitecekti ve eski okulumdan kimseyle görüşmeyecektim.
    Sonunda ilk derse girdik. Tanışma faslı felan geçti ve ben sadece O'nu izliyordum.. Doğru size O'ndan bahsetmedim.
    Pelin .. İlk görüşte aşık olmuştum sanki ona. Çok güzel bir kızdı ve diğerlerine hiç benzemiyordu. Millet birbiriyle tanışıp kaynaşırken ben sadece Pelin'i izliyordum.
    İlk gün bitti ve hemen eve gitme ihtiyacı duydum. Bütün gece uyuyamadım ve sadece Pelin'i düşündüm. Acaba o da beni sever mi ? Acaba erkek arkadaşı var mı ?
    Ona nasıl yaklaşmalıyım ? Onunla nasıl tanışabilirim ? gibi bir sürü soru kafamı kurcalıyordu. Birkaç ay önce olsaydık şu anda Donanımhaber Konu dışında milletle geyik yapıyor olurdum.
    Ama hayır bugun değişmiştim ve artık asosyalliği yenecektim. Sosyal bir insan olacaktım ama son kez girdim donanımhaber'e . Konu açtım nasıl tanışabilirim diye.
    Evet tahmin edin ne oldu ? Dalga konusu olmuştum doğru düzgün bir cevap bile gelmemişti. O gün nefret ettim asosyallikten, kendimden, donanımhaberden. Hesabımı uzaklaştırdım.
    Uzun süre girmeyecektim o siteye ve gece uyumadan geçti..

Bölüm 2

Sabah yatağımdan kalktım. Tabi uyumamıştım gece. İlk defa üstüme çeki düzen verdim. Kıyafetlerimi ütüledim, parfüm sıktım.
    Değişmiştim artık. Eski ben yoktu artık. Hayata yeniden başlamıştım adeta. Hemen kahvaltımı yaptım ve okula doğru yola koyuldum.
    Neyse okula gittim yerime oturdum ve Pelin yanıma geldi. Çok heyecanlanmıştım kalbim çok hızlı atıyordu. Ve beklediğim soruyu sordu. "Yanın boş mu ?"
    İlk defa böyle bişey başıma gelmişti. İlk defa bir kız bana böyle bir soru sormuştu. Biraz duraksadım. "Evet tabi.. " diyebildim sonunda. Bunu dememle birlikte yanıma oturdu.
    Konu açmaya çalıştı. Tabi ben beceriksizliğimden herşeyi berbat etmiştim. Çok pişmandım ve yüzüm kıpkırmızı olmuştu. O da yanımda fazla durmadan kalktı gitti.
    Bu kıza karşı gerçekten birşeyler hissediyordum fakat asosyaldim ve kendime güvenim nerdeyse 0'dı. Kendime çeki düzen vermem gerekiyordu.
    O gün okuldan sonra aynada kendi kendime alıştırmalar yapmıştım. Saçmalıktan başka birşey değildi aslında ama ne biliyim kendimi çok kaptırmıştım sanki.
    Akşama doğru facebookta bir sayfada yazan bir sözün acaba nerden çalındığını merak etmiştim ve bunu google amcaya yazdım. O da beni donanımhaberde bir konuya yönlendirdi.
    Konu yanlış hatırlamıyorsam "Unutamadığınız kaliteli sözler" di. O sayfadan bakarak yeni tweetler, durumlar paylaşmıştım. Bir kaç saat sonra beni 15 kişinin daha yeni takip etmeye
    başladığını gördüm. Bunların arasında Pelin de vardı ve beni facebook'da da eklemişti. Çok heyecanlanmıştım.
    Arkadaşlık isteğini kabul ettim ve açık olduğunu gördüm ve yazışmaya başladık. İşte aramızda geçen konuşma :

B: Merhaba Pelin..
    P: Selam nasılsın napıyosun ?
    B: İyiyim takılıyorum öyle sen ?
    P: Bende :)
    B: Ya bugun ders programını verdiler ya ben onu not etmedim mümkünse verebilir misin ?
    P: Ne demek :)
    P: (ders programını verdi burda)
    B: Sağol ya. Ben de yarın ne yapcaz diye düşünüyodum.
    P: Nasıl yani ?
    B: Hangi dersler olcak falan yani .
    P: Hm. Anladım.
    P: Neyse benim işim var. Görüşürüz yarın.
    B: Görüşürüz..

Bu konuşmadan sonra iyice yakınlaşmaya başladık. Ben ona daha fazla ilgi duymaya başladım. Bu arada telefon numarasını da aldım tabi :)
    Fakat sanal ortamda böyleydi. Gerçek hayatta saçmalamaktan başka birşey yapmıyordum belki de bu yüzden gerçek hayatta yanıma uğramıyordu.
    Gerçekten çok karışık durumdaydım. Onu seviyordum fakat ona asla açılamıyordum daha doğrusu en uygun zamanı bekliyordum.

Bölüm 3

Bu sabah telefonum çaldı. Ama açmaya yetişemedim. Numara telefonumda kayıtlı değildi ve hiç kimseyi bana çağrıştırmıyordu.
    15-20 dakika sonra telefona mesaj geldi. Mesajda şu yazıyordu.
    "Kanka bugun gitarını getir ben de getiricem rehberlikçiyle dün çıkışta konuştum bugun derslerden yırtıcaz olum. :D"
    Bu kişinin kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Ama geri aradım. Evet bu sesi tanıyordum. Bu ses kendimi en yakın hissettiğim hatta dostum dediğim birisinin sesiydi.
    Evet bu Batuhan'dı. Batuhan'la konuştuktan sonra gitarıma baktım. Uzun zamandır bakmıyordum. Telleri paslanmış üstü tozla kaplanmıştı.
    Birşeylerle silip evden koşarak çıktım. Kuzenime gidiyordum. O adamda her zaman gitar için fazladan tel, slide yüzüğü, pena bulunurdu. Gittim 2 tane penasını bir gitar telini aldım.
    Eve koşarak dönüp gitarımı kılıfına yerleştirdim. Elime gitarımı ve sadece boş bir müzik defteri alarak okula gittim. Okula giderken belki gitar yeteneğimle kızlara hava atabilirim
    hatta belki Zeynep'i etkileyebilirim düşüncesi kafamı kurcaladı.Ah evet. Size Zeynep'ten bahsetmedim. Okulun en güzel kızı. Herkes onun peşinde koşuyor ama Zeynep hiçbirine yüz vermiyordu.
    Ben de herkes gibi Zeynep'i arzuluyordum. Fakat Pelin'i seviyordum tabiki. 2 arada bir derede kalmıştım açıkçası. İste bu olay Zeynep'le yakınlaşmamı sağlayabilirdi. Ne yalan söyliyim,
    Zeynep'i Pelin'den daha çok istiyodum. Eğer Zeynep'le çıkabilirsem okulda bir havam olucaktı. Ama Pelin'le daha mutlu olucaktım. Çok kötü bir durumdaydım.
    Bunları düşünürken okula vardım ve Batuhan'ı buldum. Okula abisiyle beraber gelmişti. Abisiyle Batuhan'dan daha fazla muhabbetim olduğu söylenebilir.
    Abisi futbolcuydu. Çeşitli takımlarda oynadı fakat sakatlandığı için futbol hayatı karardı. Hatta Fenerbahçeyle bile sözleşme imzaladı fakat sakatlandığı için oynayamadı.
    Futbol hayatı bitti. Şimdi de bizim okul takımını okuldan izinsiz çalıştırıyordu sadece.. Neyse biz konumuza dönelim. Batuhan, abisi ve ben rehberlik hocasının yanına gittik.
    Bizim için boş bir sınıf ayarlandı. Müdür yanımıza geldi bizi dinledi ve beğendi. Evet o gün bütün derslerden yırtmıştık. Hatta canımız sıkıldığında bile o sınıfa inip
    müzik yapabilecek durumdaydık. Elbette çok sevindik. Fakat öğretmenlerimiz bizden çok şey istiyordu. Liseler arası müzik yarışmasına katılmamımızı. Bunun çok zor olduğunu onlara söyledik.
    Sadece 2 gitaristle hiçbirşey yapamıyacağımızı bize baterist bascı bulmalarını istedik. Fakat biz bulmak zorundaydık. Eğer yarışmaya katılmayacaksak boş sınıfta da gitar çalamayacaktık.
    Neyseki o gün serbesttik ve birçok arkadaşımız bizi dinledi. Beğenenler oldu tabi ama Rap'çiler biyerlerine yediremedi populer olduk diye. Resmen bize düşman olmuşlardı ama onları takmıyorduk açıkçası.
    Ders tarih'ti. Biz de kaçmak için boş sınıfa indik. Ne de olsa bugün izinliydik. Dersin 15. dakikasında kapı açıldı ve içeri birisi geldi.. Tahmin edin kim ?
    Doğru bildiniz Zeynep.

Her gün 3 bölüm koymayı düşünüyorum. Yoğun istek olursa 4-5 tane koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zıplangıç -- 27 Ocak 2012; 15:35:19 >

Z: Selam nasılsın napıyosun ?
    Z: Bende :)
    B: Ya bugun ders programını verdiler ya ben onu not etmedim mümkünse verebilir misin ?
    Z: Ne demek :)
    Z: (ders programını verdi burda)
    Z: Nasıl yani ?
    Z: Hm. Anladım.
    z: Neyse benim işim var. Görüşürüz yarın.

Ah evet. Size Zeynep'ten bahsetmedim. Okulun en güzel kızı. Herkes onun peşinde koşuyor ama Zeynep hiçbirine yüz vermiyordu.
    Ben de herkes gibi Zeynep'i arzuluyordum.

Bu konuştuğun Pelin mi Zeynep mi? :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pick-nick -- 27 Ocak 2012; 14:55:49 >

• Rezerve

akşam eve gidiyim okuyayım yorum yapayım sonra yatayım işe gideyim geleyim dh de takılayım uyuyayım kalkayım işe gideyim.... neyse akşama kadar sürer bu yazı

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • takip

Orijinalden alıntı: pick-nick

quote:

Z: Selam nasılsın napıyosun ?
    Z: Bende :)
    Z: Ne demek :)
    Z: (ders programını verdi burda)
    Z: Nasıl yani ?
    Z: Hm. Anladım.
    z: Neyse benim işim var. Görüşürüz yarın.

Ah evet. Size Zeynep'ten bahsetmedim. Okulun en güzel kızı. Herkes onun peşinde koşuyor ama Zeynep hiçbirine yüz vermiyordu.
    Ben de herkes gibi Zeynep'i arzuluyordum.

Bu konuştuğun Pelin mi Zeynep mi? :s

Pelin. Zeynep benden 1 yaş buyuk.

• takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pamoa hergun 3 bölüm koymak yerine kendini 1 ay uzaklaştır.Yazdıklarını 8. sınıfa gidiyorum ben bile okurken sıkıldım geridini den düşün

Orijinalden alıntı: erm453

Pamoa hergun 3 bölüm koymak yerine kendini 1 ay uzaklaştır.Yazdıklarını 8. sınıfa gidiyorum ben bile okurken sıkıldım geridini den düşün

8. sınıfa
    8. sınıfa
    8. sınıfa
    8. sınıfa
    8. sınıfa

Forum 18 yaş üstü yapılmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xml-

quote:

Pamoa hergun 3 bölüm koymak yerine kendini 1 ay uzaklaştır.Yazdıklarını 8. sınıfa gidiyorum ben bile okurken sıkıldım geridini den düşün

8. sınıfa
    8. sınıfa
    8. sınıfa
    8. sınıfa
    8. sınıfa

olamazmı kendinizi herkesten üstün görmeyi bırakın.20 yaşında olupta kafası bi 5. sınıf öğrencisi kadar çalışmayan var forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 27 Ocak 2012; 16:10:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueTR

quote:

Orijinalden alıntı: Xml-

quote:

8. sınıfa
    8. sınıfa
    8. sınıfa
    8. sınıfa
    8. sınıfa

olamazmı herkesi kendinizden üstün görmeyi bırakın.20 yaşında olupta kafası bi 5. sınıf öğrencisi kadar çalışmayan var forumda

aynen hocam bak örneğin konuyu açan saza.avi kullanıcısına kendi konusunu trolledi 8. sınıf felan değilim üni 3. boğaziçi Alm. öğrt. Yazanın kapasitesi belli olduğundan okumayı bıraktım

• bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Korkma Türkiye...
  • takipteyim :)
    "En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır." Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
    Steam
  • devamını bekliyorum
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.