Şimdi Ara

Bu Burak neden bire birde surekli faul yapiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat ettim ne zaman onune top atsalar ya faul yapiyor ya da ofsayt. Surekli elleri rakibin yuzunde boynunda vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap bekleniyor. üye olursa diye çağırdım.

@Burak Yılmaz
  • Caresizlik

• Futbol ile alakası olmayan adam çalım atamaz adam geçemez top çalamazda ondan

• Adamın timing vasatında altında.Zaten sürekli ofsayta kalma sebebi de bu.Duramıyor sürekli birilerine vuruyor çarpıyor.Hodor gibi maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

cevap bekleniyor. üye olursa diye çağırdım.

@Burak Yılmaz

Bu şimdi üye olmayıda beceremez...

KAZMA!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Adamın timing vasatında altında.Zaten sürekli ofsayta kalma sebebi de bu.Duramıyor sürekli birilerine vuruyor çarpıyor.Hodor gibi maşallah.

hodor da ne!?!?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Adamın timing vasatında altında.Zaten sürekli ofsayta kalma sebebi de bu.Duramıyor sürekli birilerine vuruyor çarpıyor.Hodor gibi maşallah.

hodor da ne!?!?

Game Of Thrones dizisinde dev var bir tane hocam.O.

3. sezonda şimşekten korktuğu bir sahnede her şeyi deviriyordu, Burak faul yapınca aklıma hep o geliyor.

• quote:

quote:

quote:

hodor da ne!?!?

3. sezonda şimşekten korktuğu bir sahnede her şeyi deviriyordu, Burak faul yapınca aklıma hep o geliyor.

• çalım atıp geçme gibi bir özelliği yok çünkü...
    topla 4 adım attığını gören yok..
  • Burak'in da kafa gitti, artik %100 verimli olamaz, her pozisyonda ya faul yapiyor ya faul istiyor ve bunlarin tamamini abartiyor. Bu ulkede miayonunu tamamlamistir, bundan sonraki her hafta takimina ve kendisine zarar verecektir. Turkiye'de 10 milyon Euro'luk adam yok, bu ucrete yaklasani hemen yurt disina satacaksin, yoksa elinde patlar. Bu her takim icin gecerli, 10 ve ustu teklif gelen her futbolcuyu aynen satacaksin. Anadolu kulupleri icin de bu rakam 5'tir. Bu kurala uyan kazanir, uymayan zarar eder...

• quote:

quote:

quote:

hodor da ne!?!?

• burak ın menajerinin evine ateşler düşsün
  • Dinlemiştim hocam bunu.Çok amatör yapmışlar.Keşke biraz profesyonel birisi yapsaymış.Bu arada Hodoru oynayan adam değişik olduğunu söylemiş.
  • Gol atamayınca,adam geçemeyince,top tutamayınca,pas hatası yapınca,gol kaçırınca sinirleniyor ve çirkefleşmeye,faul yapmaya başlıyor.
  • Futbolcu dediğin biraz güçlü olur Drogba mesela adam topu saklamasını biliyor maalesef kalıbına bakınca Burak'ta kalıp var ama kullanacak yürek yok.
  • hayir faul yapmasa adam muhtemelen ya kornere atacak ya taca atacak.

faul yapiyo hem karsi takimi rahatlatyo hem takimin ritmini bozuyo.

bos kaleye bile gol atamiyo gecen hafta da oyleydi alti pas ustunden direge vurdu ama sansi vardi. ilk yaridaki pozisyon gol yapamayan adam gelip ben santrforum ben gol kraliyim demesin bence.

• Hayir top tutmayi surmeyi tasimayi bilmiyo ustune kacirdiklari da cabasi. Bir olur iki olur da insan %90 gol kacirma mac basina 3 ofsayt 5-10 top kaybiyla oynar mi

• Güç yetersız olunca düşersin buragında gucu yetersız hep fizik gücü hem beyin.
  • 2 yıldır goş kralı geçen sezon çeyrek final başarımızda ki en büyük pay sahibi olan burak dan bahsediyoruz değil mi.. Çok merak ediyorum türk olduğu için mi böyle davranıyorsunuz.. Aynısını türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük efsane hakan şükür içide söylüyordubçnuz kralın başarmadığı şey kalmadı ama yok.. Sanırım türk olduğu için.. Yabancı olsa göklerde uçarsı çok örnek verebilirim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.