Şimdi Ara

Bu bahçeye havuz olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köşedeki süs havuzunu yıkıp ortadaki iki ağacı kessek, havuz gider mi buraya yoksa küçük mü kalır?

Bu bahçeye havuz olur mu?

• bence tam havuz yapmalık duruyor ama fotoğraf sanki geniş açı çekilmiş gibi. buradan göründüğü kadar geniş bir alan olmayabilir bilemedim o yüzden.

• Dunya uzerindeki en vizyonsuz is olur. Havuzun bakimi bilmem nesi cok ugrastirici. Boyle gayet iyi. Belki daha fazla agac ekilebilir, golge molge olsun diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeniz çok güzelmiş gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu açıdan bakınca, ortaya işe yarar bir havuz yapsanız yeşil alanı öldürecek gibi duruyor. Bence bunu hesaplamak lazım havuz işine girerken. Sırf havuz var diye bir anda bahçeden olmak da var.

• urugakhina U kullanıcısına yanıt

Ön tarafta da bahçe var ama bu kadar geniş değil, burası evin arkası. Ama evet yeşil alan ölecek.

• Hocam aile ne işle meşgul

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Yüksek seviyeli memur. dedem ağa gibi bir şeymiş, ondan sağlam mal kaldı zamanında.

• Kanki memur vs ne kadar da yüksek olsa da böyle evde zor oturur 600k dolar diyordun geçenlerde. Deden baya bırakmış anlaşılan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olmasına olur da gerçekten bakımı oldukça zor. Yapılan havuzların %80i kullanılmamak üzere boşaltılıyor ve öylece kalıyor.

Ha derseniz ki biz burayla aktif olarak ilgileniriz, o zaman yapılabilir duruyor tabii ki. Maliyetleri uçurum bunu da bilin. Yıllık en kötü 5-15 ek gider oluşturur. Ne tür havuz yapılacağına göre değişir.

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Yok la daha fazlaymış geçen baktım.

Zaten peder böyle bi evi bu yaşında (44) alamaz. 4 kardeş olmasalar daha iyiydi de yapacak bir şey yoj, allahtan ben tek çocuğumBu bahçeye havuz olur mu? 

• Yüzmelik işte hocam

• Spor alanı yap barfiks çubuğu tak halter dambıl seti koy falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 26 Haziran 2024; 18:25:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Sporla işim yok

• Beton, fiberglas, bi tür daha vardı unuttum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.