Bu bahçeye havuz olur mu?

-
-
bence tam havuz yapmalık duruyor ama fotoğraf sanki geniş açı çekilmiş gibi. buradan göründüğü kadar geniş bir alan olmayabilir bilemedim o yüzden.
-
Dunya uzerindeki en vizyonsuz is olur. Havuzun bakimi bilmem nesi cok ugrastirici. Boyle gayet iyi. Belki daha fazla agac ekilebilir, golge molge olsun diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahçeniz çok güzelmiş gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu açıdan bakınca, ortaya işe yarar bir havuz yapsanız yeşil alanı öldürecek gibi duruyor. Bence bunu hesaplamak lazım havuz işine girerken. Sırf havuz var diye bir anda bahçeden olmak da var.
-
Ön tarafta da bahçe var ama bu kadar geniş değil, burası evin arkası. Ama evet yeşil alan ölecek.
-
Hocam aile ne işle meşgul
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yüksek seviyeli memur. dedem ağa gibi bir şeymiş, ondan sağlam mal kaldı zamanında.
Kanki memur vs ne kadar da yüksek olsa da böyle evde zor oturur 600k dolar diyordun geçenlerde. Deden baya bırakmış anlaşılan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olmasına olur da gerçekten bakımı oldukça zor. Yapılan havuzların %80i kullanılmamak üzere boşaltılıyor ve öylece kalıyor.
Ha derseniz ki biz burayla aktif olarak ilgileniriz, o zaman yapılabilir duruyor tabii ki. Maliyetleri uçurum bunu da bilin. Yıllık en kötü 5-15 ek gider oluşturur. Ne tür havuz yapılacağına göre değişir.
-
Yok la daha fazlaymış geçen baktım.
Zaten peder böyle bi evi bu yaşında (44) alamaz. 4 kardeş olmasalar daha iyiydi de yapacak bir şey yoj, allahtan ben tek çocuğum
Yüzmelik işte hocam
Spor alanı yap barfiks çubuğu tak halter dambıl seti koy falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 26 Haziran 2024; 18:25:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sporla işim yok
Beton, fiberglas, bi tür daha vardı unuttum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X