Bildirim
Millet nasıl bu kadar zengin oluyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up ulen -
böbrekleri gazeteye sar getir. -
quote:
Orijinalden alıntı: -doctoR-
böbrekleri gazeteye sar getir.
tanesi 60bin $ panpa -
Kesin çözüm zaman makinası yap geçmişe dön istanbula gel o zamanlar ucuz arsalar bankadan kredi cek bütün heryeri al kendi zamanına dön artık zenginsin ;=)) -
quote:
Orijinalden alıntı: X3teslanınKafası
Kesin çözüm zaman makinası yap geçmişe dön istanbula gel o zamanlar ucuz arsalar bankadan kredi cek bütün heryeri al kendi zamanına dön artık zenginsin ;=))
Arkadaş olayı cozmus hemen internetten sipariş ediyorum.
(Belkide binlerce yıl sonra zaman makinesini icat edicekler bu zamana girip dh ye girip bu konuyu okuyacaklar ve dalga geçicekler)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok basit bir soru; zengin olmak için ne yaptın şu ana dek? -
quote:
Kesin çözüm zaman makinası yap geçmişe dön istanbula gel o zamanlar ucuz arsalar bankadan kredi cek bütün heryeri al kendi zamanına dön artık zenginsin ;=))
@Uygurca
Zengin doğanlar? peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 7 Temmuz 2012; 3:09:15 > -
Hilesi var... Hacker okan bulmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu babadan zengin. Veya akraba... -
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
quote:
@Uygurca
Zengin doğanlar? peki?
zengin dogunmaz olum zengin olunur onlar baba parası yemıs babalarıda benım taktıgı kullanmıs zengın olmus
-
IFIWEREARICHMAN -
Vallaha bende bilmiyorm nerden geldi bze bu milyon dolarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaman makinası icat edilmeyecek? -
çalarak -
quote:
Orijinalden alıntı: f(x)
Çoğu babadan zengin. Veya akraba...
keşke bende babadan zengin olabilsem.. -
Çoğu ticaretten zengin olan insanlar. Akıl, sermaye ve risk alarak gelişiyorlar zamanla. -
Mesela burda boş boş takılıcagına kafanı kullanmaya çalışabilirsin. -
Nasıl olunduğunu bilmiyorum ama nasıl olunmadığını biliyorum mesela okuyarak olunmuyor istersen 8 üniversite bitir zengin olaman. -
ulan nasıl kısa yoldan zengin oluruz! ünlü falanmı olsak ajansa mı kayıt olsak :D
Benzer içerikler
- ayı yağı kullananların yorumları
- hapşırınca göğsüm ağrıyor
- cimer"e teşekkür yazısı nasıl yazılır
- biyometrik fotoğraf ne kadar sürede çıkar
- kilo veriyorum ama vücudum aynı
- ince belli çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- telegram indirim
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X